Mac - Maleficent 2014

 
Redan i November dök en pressrelease upp med information om att Mac skulle släppa en kollektion i samband med att Disney gav ut sin nya film Maleficent, nu har jag äntligen info och promobilder att visa er! Eftersom det fortfarande är i ett tidigt stadie (Kollektionen kommer inte ut förrens i Maj i USA) så kan det vara så att några namn är fel eller att någon produkt byts ut men vad jag vet så är detta den slutgiltiga produkt-lineupen. 
 
Jag hade önskat mig mer lila och mer grönt eftersom det ändå är snyggingen Maleficent vi snackar om, det finns ingen som kan rocka grön hy som Maleficent kan. Jag är sugen på dom klassiska röda läppstiften samt bägge puderprodukter till ansiktet men utöver det är det faktiskt inte mycket som lockar. Jag återvänder med priser samt ett svenskt släppdatum när det närmar sig.
 
Beauty Powder "Natural" och Sculpting Powder "Sculpt"
 
Eye Palette (Inkluderar Ground Brown, Concrete, Carbon och Goldmine), Pro-longwear Lipglass "Anthurium", Lipstick "True Love's Kiss" och Pro Longwear Lip Pencil "Kiss me quick".
 
Nail Lacquer "Nocturnelle", "Flaming Rose" och "Uninvited". Prep + Prime Highlighter "Bright Forecast", Eyebrow Pencil "Fling" och Penultimate eyeliner "Rapidblack".
Lashes 36 & 30

Kommentarer:

1 Evelinasfina Skönhetsblogg:

Det som lockar mig mest är nog lösögonfransarna :) Annars var det inte så mycket spännande!

2 Maria:

Alltså <3 jag måste ha ALLT, inte för att jag tycker att produkterna är särskilt spännande men förpackningarna, FÖRPACKNINGARNA <3 <3 <3

Svar: Jag tycker det är mer batman än det är maleficent men ja dom är rätt tjusiga!
Anna

3 Liselott:

ååååååååå GUD! Nu trillade jag nästan av stolen. Jag kommer köpa allt känns det som. Helt galet, jag är kär!

Ser så fram emot filmen samt kollektionen med MAC. Fullträff! Förpackningarna är det man faller för. Att det liknar Batman spelar ingen roll. :)

4 Carolina:

Nej, nu blev jag lite besviken... Hade nog förväntat mig en lite mer spännande kollektion.

5 Dess/Drömteori:

LÄPPSTIFTET!

6 Emma:

Inte riktigt vad jag hade tänkt mig, men sculpt pudret ser spännande ut!

Svar: Sculpt är permanent i pro pan (Pro stores, alltså borde köpenhamn ha den!). :) Så om du har vägarna förbi kan du redan kika på den.
Anna

Kommentera här: