Recension: Bon Moisturising Cleanser

bon moisturising cleanser nourishing face washDet är inte ofta jag skriver om produkter som jag inte har något ANING om var dom kan köpas men jag tycker att vi kan göra ett undantag för denna ansiktsrengöring. Jag fick med mig en "Moisturising Cleanser" från märket Bon Natural oils från DB-Expo och eftersom jag är torr under vintern och många andra rengöringar bara torkar ut min hud ännu mer så tänkte jag testa denna när den nu pockade på att den skulle vara återfuktande. Själva rengöringen har en lätt fräsch doft som känns uppfriskande och lagom, doften försvinner dock från huden så snart man har tvättat bort rengöringen. Själva produkten är krämig och fluffig och rengör mitt ansikte på ett bra sätt utan att uttorka. Jag blir len och mjuk samtidigt som smuts och orenheter försvinner lätt som en plätt. Jag har använt denna rengöring som morgonrengöring då jag gillar att använda oljor eller balms till att ta bort smink på kvällen och det tycker jag att den är fenomenal till. Den känns skonsam och återfuktande samtidigt som den faktiskt fungerar. Den här gillar jag! Jag har inte använt denna till att ta bort smink (Som sagt, jag gillar mina oljor) så just det kan jag inte kommentera på. Om jag har slarvat någon enstaka gång och haft mascararester under ögonen på morgonen så har denna iallafall tvättat bort det! Vad jag vet så säljs Bon inte (ännu) i Sverige men jag har sett att produkterna finns tillgängliga på Amazon om någon är sugen, där kostar den 7 pund.
 • Pris: Svenska kronor ??, 7 pund på Amazon.
 • Finns hos: Amazon.
 • Mängd: 175 ml.
 • Mitt betyg: 5/5
bon moisturising cleanser nourishing face wash1

Recension: Depend nagellackremover Dip-in (Snabb/Doftfri)

depend snabb doftfri dip in removerDepend's dip-in remover har alltid varit en av dom skönhetsprodukter som jag bunkrat upp av när jag är hemma och besöker Sverige så jag var väldigt nyfiken när jag såg att burken hade fått sig ett lyft. Jag har dessutom aldrig testat den snabba och doftfria versionen så jag tänkte att vi skulle kika på den idag! Burken är högre än den tidigare burken och det tycker jag är jättesynd. Det som tidigare var lätt att använda har nu blivit lite knepigare då större delen av produkten ligger i botten av svampen och då måste jag sticka ner hela fingret snarare än bara nageln, det känns onödigt att torka ut huden med nagellacksborttagning om det inte är nödvändigt. Svampen är svart (Man ser alltså inte hur skitig den är) och har ett utskuret x i mitten. Den tidigare burken hade en beige svamp med ett utskuret hål och det tyckte jag fungerade perfekt. Här måste man liksom knöla runt med fingret för att hitta en del av svampen att gnugga mot där man tidigare bara stack ner, snurrade och så var man färdig. Just i detta fallet förstår jag inte varför man har ändrat så mycket på burken. Don't get me wrong, själva removern är jättebra(luktar inte lika mycket som många andra removers) och tar bort lack snabbt men utformandet av själva burken känns fel (Why change a winning concept?) om man jämför med den tidigare. Jag är inte helsåld. Har ni testat den gamla och den nya? Vilken föredrar ni?
 • Pris: Kan bara hitta pris på den gamla burken, ca 65 kr.
 • Finns hos: Kicks, Åhlens etc.
 • Mängd: 75 ml
 • Mitt betyg: 2/5
depend snabb doftfri dip in remover2

Mac - Mac is Beauty (Blue Peep, Silly&Bouffant)

mac is beautyKameran har blivit reparerad och jag borde ha den om ett par dagar, håll tummarna. Idag ska vi kika på tre produkter ur den kommande "Mac is Beauty" kollektionen som släpps i butik + online den 8:e April. Kollektionen innehåller massvis av fluidlines, en del läppstift och ett par ögonskuggor (Och massor av annat). Kollektionens promobilder går i rosa och är inspirerade av skönhetssalonger. Pressreleasen slänger sig med ord som "High-maintenance", "Glammed up" och "A world of pure delicious vanity".
 • Ögonskuggan Bouffant kostar 175 kr.
 • Fluidline Blue Peep kostar 175 kr.
 • Läppstiftet Silly kostar 195 kr.
mac is beauty bouffant blue peep sillyJag har Blue Peep Fluidline sedan tidigare men den blir repromoted med denna kollektion, en underbar matt turkos nyans som fungerar klockrent oavsett om man vill lägga den som en snygg vingad eyeliner, en ombre liner eller varför inte på vattenlinjen. Väldigt användbar, snygg ihop med grönt och guld och håller riktigt bra! Min ser lite sliten ut men den är väldigt älskad och jag har använt den sparsamt då den tidigare har varit "Discontinued" från en tidigare kollektion. Ögonskuggan Bouffant beskrivs som en "Pale Peach Shimmer"-skugga i Veluxe pearl formula. Formulan är lite skir om man swatchar med fingret men om man använder den på ögonen så är det en perfekt vardagsskugga med en twist. Den har ett fantastiskt fint skimmer som nästan ser duokromt ut i vissa ljus. Det är nästan som att den skiftar från persika till kallt rosa med en hint av guld. Jag har burit den ovanpå Maybelline's Color Tattoo "Bad to the bronze" idag och det var en underbar kombination. Jag har jämfört Bouffant med All that Glitters som är del av det permanenta sortimentet men Bouffant är mer rosatonat och All that Glitters är guldigare. Silly är ett urtjusigt rosa läppstift som beskrivs som "Bright white-pink" med matt finish. Jag upplever nyansen som en ljus medium rosa med kalla undertoner. Det känns behagligt på läpparna och är inte lika torrt som många andra matta stift, applikationen blir alltså väldigt mycket enklare när det är lite krämigare i formulan. Silly är definitivt en höjdare och hållbarheten är bra, efter ungefär fyra och en halv timme så behövde jag återapplicera för att snygga till det. Jag har jämfört Silly med No Faux pas som släpps samtidigt (8 April) i Philip Treacy-kollektionen samt permanenta Candy Yum-Yum. NFP är mörkare och inte lika kall, Candy Yum Yum är knalligare. mac bouffant

mac bouffant all that glittersMac Eyeshadow Bouffant & All that glitters

mac bouffant all that glitters2Mac Eyeshadow Bouffant & All that glitters

mac silly no faux pas candy yum yumMac Lipstick Silly, Candy Yum-Yum & No Faux Pas

mac silly no faux pas candy yum yum2Mac Lipstick Silly, Candy Yum-Yum & No Faux Pas

mac silly lipstickMac Silly Lipstick