Recension: The Body Shop Brazil Nut Shower Cream

 
The Body Shop's duschkrämer har alltid legat mig varmt om hjärtat, jag verkligen älskar att ta en varm dusch och använda väldoftande produkter och TBS har en doft som passar varje tillfälle och humör. Just Brazil Nut som relanseras här den 8e maj är en sådan doft som passar mig bäst om kvällen när jag är lite trött och sliten och bara vill slappna av lite. Att duscha med Brazil Nut Shower cream är som att insluta sig själv i en mjuk söt nötkaka, fler ord behövs inte.
 
Pris: 80 kr.
Mängd: 250 ml.
Mitt betyg: 4/5

NOTD - O.P.I "Can't find my Czechbook"

 
 
 
Jag hade lust till något somrigt och fräscht så när jag plockade fram "Can't find my Czechbook" ur lådan med otestade lack så kändes det bara helt rätt. Lacket är ljust blått men har en slags dammig underton som jag älskar. Jag har haft ett kaosartat jobbmaraton och naglarna bröts av en efter en, så jag bestämde mig för att bara kapa av skiten och hoppas nu på speedy recovery. Nagelbanden ska vi inte prata om...
 
Lacket som kom med Euro Centrale kollektionen täcker på två lager, och på bilderna har jag inte överlack. Sommarfräscht! Påminner mig om poolvatten.

EOTD - Easter bunny

 
Innan jag blev sjuk så gjorde jag denna sminkning inför en jobbdag, men efter tre bilder så dog kameran och jag har inte haft mer tid att tänka över att ladda den. Nu har jag det bättre så jag kom äntligen till skott, och jag hade såklart helt glömt av innehållet på kameran. Bilderna är inte helt hundra, men sminkningen var himla fin med den fina Eyephoria skuggan Graphite Glam från Isadora och limegrönt från Sleek's Acid palett på vattenlinjen (Fixerat ovanpå en vit eyeliner). Jag älskar oväntade färgkombinationer!
 
Produkter:
Too Faced Shadow Insurance
Isadora Eyephoria Graphite Glam 
Wet N Wild Megaliner Black Sparkle
Nyx Slide on Pencil - Pure White
Sleek i-Divine palette - Acid (Lime)
Mac e/s Shroom
Isadora Dynamic Lash Mascara
Mac e/s Omega (Ögonbryn)