NOTD - Maybelline"Light it up"+ Isadora"Posh peach"

maybelline light it up isadora posh peach notd nagellack.png maybelline light it up isadora posh peach notd nagellack2.pngmaybelline light it up isadora posh peach notd nagellack3.pngDet var en sådan dag idag att jag behövde piggas upp med lite glitter så jag drog på två lager av Isadora's "Posh Peach" från Nude Essentials-kollektionen och sedan gick jag all out med två lager av Maybelline Color Show "Light it up" (Inte att förväxlas med Light Up). Posh Peach är en mjuk klädsam persikonyans som är väldigt ljus, passar bra som bas till det mesta men är också trevlig för sig själv om man har lust till något easy breezy på naglarna. Light it up är ett jättefint glitterlack med både färgade och holografiska/prismatiska glitterbiter som gör att naglarna verkligen sprakar oavsett om man är i skugga eller i direkt solljus/under en lampa. Snyggt och festligt!

Depend - Vårkollektion 2015

depend vårkollektion 2015-4.pngVårkollektionen från Depend damp ner för ett par dagar sedan och jag tänkte att vi skulle kika på kollektionen nu när den fortfarande är aktuell. Kollektionen har stor variation i både nyanser och finishes, vi ser allt från krämlack, metallic, glitter och duochromes med nyansvariation från marinblått till pastellrosa. Kollektionen släpptes vecka 3 och lacken kostar 25 kr/stk, med i allt 12 lack som ingår i kollektionen. Jag har redan gått och förälskat mig i krispigt pastellblå 435 och limegröngula 436, bägge två är klockrena vårfärger som jag har lust att göra någon slags nail-art kombination med. Jag är även välidgt nyfiken på rosa glittriga 427, blå glittriga 428 och metall-gröna 429 som överraskade mig positivt när jag swatchade dessa. Några av nyanserna är inte helt min kopp te men det finns definitivt något för alla smaker i kollektionen. Jag tycker faktiskt att det är väldigt skönt att man lyckats göra en så varierande kollektion utan att behöva ha med klassiska (Men ofta tråkiga) nyanser som t.ex. röda krämlack. Jag börjar testa mig igenom lacken med en gång och återkommer säkerligen med NOTD's med några av lacken!

Vad tycker ni om kollektionen? Vilket lack gillar ni bäst?

depend vårkollektion 2015.png427, 428, 429, 430, 431 & 432

depend vårkollektion 2015-1.png433, 434, 435, 436, 437 & 438

depend vårkollektion 2015-2.png depend vårkollektion 2015-3.png427, 428, 429, 430, 431, 432, 433, 434, 435, 436, 437 & 438

Recension: The Body Shop Tea Tree Cool&Creamy face wash

the body shop tea tree cool and creamy wash.pngIbland testar jag produkter som överhuvudtaget inte är anpassade för min hudtyp och The Body Shop's "Tea Tree Cool & Creamy Wash" är definitivt en sådan produkt. TTC&CW är en ansiktstvätt som är gjord för en mer oljig hudtyp som har problem med blemmor eller finnar. Produkten ska alltså hjälpa till med att förminska blemmorna med hjälp av tea tree som är både desinfekterande och lugnande. Nu har ju jag precis motsatt hudtyp (Torr med få hormonella blemmor) och var därför lite tveksam till att testa denna. Nyfikenheten tog över, helt enkelt! Rengöringen är väldigt krämig och skummar minimalt. Jag använder för det mesta denna slags ansiktstvättar i duschen och gnuggar helt enkelt bara hela ansiktet med produkten för att sedan tvätta av den med händerna. Efter användning känns mitt ansikte ÄNNU mer torrt och jag upplever även en obehaglig kylande känsla som får varningsklockorna till att ringa(Det känns ungefär som att mitt ansikte ilar). Min hud känns för ren, som att alla naturliga oljor som annars är kvar på huden efter min normala rengöring har blivit totalt bortrengjorda från huden. Eftersom jag av någon anledning hade två av dessa i mina gömmor så skickade jag en vidare till min väninna som har oljig hud för att höra vad hon tyckte. Hon har oljig t-zon och får finnar på kinder och haka. Hon tyckte inte heller att den kylande känslan var en höjdare men däremot så tyckte hon att det var en väldigt effektiv rengöring, även om huden var väldigt torr och stram efteråt. Hon tyckte att den var bra och att den hade en bra effekt mot finnar och liknande men att hon hade önskat att den var snäppet snällare(och utan den märkliga kylande känslan) då hennes hud gick i overdrive för att normalisera sig igen efter alla oljor hade blivit totalt annihilated från huden.
 • Pris: 115 kr
 • Mängd: 100 ml.
 • Finns hos: The Body Shop.
 • Mitt betyg (Torr hud): 1/5
 • Min väninnas betyg (Oljig hud): 3/5

NOTD - MAC"Fabulous Fete"+ Essie"The perfect cover up"

mac fabulous fete essie the perfect cover up.png mac fabulous fete essie the perfect cover up2.png mac fabulous fete essie the perfect cover up3.pngJag hade lust till lite simpel nail-art och körde därför Mac's nya nagellack "Fabulous Fete" som bas och la sedan Essie's "The Perfect Cover up" ovanpå. Jag tycker det är himla fint när glittret kikar fram bakom den mörka tealblågröna dammiga basen och sitter och ser massvis av roliga kombinationer framför mig. Helt klart något som jag ska testa igen! Jag applicerade två lager av Fabulous Fete och lät det torka ett par minuter innan jag applicerade ett lager av TPCU ovanpå. Enkelt men effektfullt!

Recension: L'Oreal"Skin Perfection"

loreal skin perfection recension.png

Om serien:

Under hösten förra året släppte L'Oreal nya produkter i hudvårdskategorin, den rosa serien "Skin Perfection". Jag har testat samtliga produkter under 8 veckor och tänkte berätta lite om mina upplevelser med serien. Skin Perfection är en serie som riktas mot dom som är mellan 20-30 som behöver en hudvårdsboost för att råda bot på hud som ser matt och ojämn ut. Seriens förpackningar kommer i en mörkrosa nyans med en vit ombre (Anti-tiredness kommer i rosa förpackning med orange ombre). Fair warning, det blir säkerligen en relativt lång recension då jag har hela fyra produkter att prata om! L'Oreal har tagit hjälp av "LR2412"(Tillsatt serumet) som dom beskriver som en molekyl vars struktur liknar jasminsyra som ska hjälpa till med att mjukgöra och exfoliera hudens yta samt förbättra cellförnyelsen. LR2412 har sedan tidigare använts i Lancome's Visionnaire serum, men där Visionnaire använde 4% så antar jag att Skin Perfection använder väsentligt mindre mängder för att överhuvudtaget kunna hålla sig inom sin normala prisklass. Det låter ju fancypancy, eller hur? Så vad tyckte jag om produkterna?

Om produkterna:

Serumet är väldigt trögflytande och har en svag vit färg och en pärlemo-liknande effekt. Väl på huden kan man dock inte se något skimmer eller liknande (Thank god). Jag använder två pump och klappar sedan in serumet över hela ansiktet. Serumet sjunker snabbt in i huden och min hud känns trevligt återfuktad och mjuk. Ansiktskrämen är även den väldigt trögflytande samtidigt som den känns väldigt fluffig. När man väl arbetar in den i huden så blir den tunn och silkig. Både serum och hudkräm har en doft som både är en aning söt och en aning blommig, vissa skulle säkert tycka att den är för stark och för mig ligger den just på gränsen för vad jag kan stå ut med . I överlag föredrar jag ansiktsvård med väldigt diskret doft då det annars kan bli doft-overload om man dessutom vill använda en parfym. loreal skin perfection recension2.pngÖgonkrämen doftar nästan ingenting och har en svagt beige ton, det är dock ingen nämnvärd täckning även om man skriver att ögonkrämen ska hjälpa till med att dölja mörka ringar. L'Oreal skriver att ögonkrämen innehåller kaffein som man menar ska hjälpa till med att reducera påsar under ögonen. Som enda effekt så upplever jag att min hud blir återfuktad, jag ser varken skillnad på påsar under ögonen eller mörka ringar överhuvudtaget. En lite mer annorlunda produkt är Anti-Tiredness, en dagkräm med små pigmentkorn som krossas när man jobbar in krämen i huden och som ska anpassa sig till hudens nyans. Täckningen är väldigt skir och trots den skira täckningen så är nyansen allt för gul och varm för mig. Jag ska jobba in den i ett väldigt väldigt tunnt lager för att det ska se naturligt ut på mitt bleka nylle.

The final verdict:

I överlag så känner jag "Meh" för hela serien, jag får bra återfuktning och min torra hud ser mer fräsch och frisk ut, men i övrigt upplever jag inga förändringar. Mina porer ser inte mindre ut och min hudton är precis som den var förut. Doften är stark och jag har inte lust att lukta blommor i ansiktet hela dagen. Om jag skulle köpa något igen så skulle det vara serumet, det var definitivt den produkt som kändes mest behaglig på huden med sin silkiga lätta formula och den produkt som jag tyckte hade mest effekt.

I serien:

 • Skin Perfection Advanced Correcting Serum (30 ml, 139 kr) Mitt betyg: 3,5/5
 • Skin Perfection Unifying Day Moisturizer (50 ml, 119 kr) Mitt betyg: 3/5
 • Skin Perfection Awakening Eye Cream (15 ml, 119 kr) Mitt betyg: 2/5
 • Skin Perfection Anti-Tiredness Beautifying Daily Care (35 ml, 139 kr) Mitt betyg: 2/5

Recension: Makeup forever Artist Shadows"Taupe Platinum"&"Onyx"

mufe artist shadows taupe platinum onyx2.pngFör ett tag sedan var jag med i en tävling på Sephora's skandinaviska Instagram och blev överlycklig när jag fick ett meddelande om att jag var en utav fem vinnare. Jag är normalt aldrig med i tävlingar men när priset var Makeup forevers nya Artist Shadows så kunde jag inte låta bli. Jag har haft skuggorna rätt länge nu och har haft möjligheten för att hårdtesta dessa så idag tänkte jag prata lite om hur jag upplever dom. Artist Shadows kommer i ett helt gäng finishes:
 • D (Diamond Finish)
 • S (Satin Finish)
 • M (Matte Finish)
 • I (Iridescent Finish)
 • ME (Metallic Finish)
Skuggorna kan antingen köpas separat (I pan, alltså bara i metallhållaren utan övrig förpackning), i singel/duo/trio-förpackning samt i två större paletter (Som har 10/18 platser om jag minns rätt). Något som är bra med Artist Shadows är att trots att man har köpt produkten i trio/duo/singel så har man möjligheten för att ta bort den eller flytta runt på skuggorna som man har lust. På undersidan av förpackningen finns det ett litet hål och om man sticker en nål eller något annat spetsigt så ploppar skuggan helt sonika ut då den sitter fast med magnet snarare än lim. Jag fick nyanserna S102 Onyx som är en svart skugga i satin-formula, en underbart pigmenterad skugga som trots sin intensitet är väldigt lättsuddad. Den andra skuggan heter D562 Taupe Platinum, en beige-brun-glitzig skugga med ett hint av taupe. I direkt ljus och solsken så ser den väldigt guldig ut men jag skulle beskriva den som hybrid mellan taupe och guld, något slags ljusbrunt mellanting med guldskimmer. Även Taupe Platinum är pigmenterad och lättjobbad, intensiv som sjutton både med och utan fuktad borste. Bägge skuggor höll jättebra på ögonlocken, det var först efter 8-9 timmar som intensiteten började avta lite. I överlag är jag väldigt imponerad av bägge skuggor och har definitivt fått mersmak, jag vill testa fler! MUFE's skuggor kan köpas hos Sephora men jag har tyvärr inga aktuella prisuppgifter att dela med mig av (Sephora har tyvärr ingen Svensk webshopp som jag kan kika på). Om ni har vägarna förbi så kan jag definitivt rekommendera att ta er tid till att swatcha dessa, speciellt Taupe Platinum som ligger mig varmt om hjärtat. mufe artist shadows taupe platinum onyx.pngmufe artist shadows swatches mufe artist shadows swatches2

NOTD - Isadora"Fresh Linen"

isadora fresh linen wonder nail 2015 2.pngisadora fresh linen wonder nail 2015 3.pngisadora fresh linen wonder nail 2015.pngIdag har jag ett av Isadora's nyare lack på naglarna, dammigt grålila "Fresh Linen" som kom med årets vårkollektion "Nude Essentials". På bilderna har jag två lager lack och tyckte att torktiden var bra och lackegenskaperna likaså. Nu är ju jag lite svag för lila(Understatement of the year...) och därför tycker jag nästan alltid automatiskt att alla lila nyanser är fina - jag tror dock inte att jag har något som är fullt lika dammigt som "Fresh Linen" i min samling av lila lack.  Jag får sätta mig och swatcha lite jämförelser tror jag! Just denna slags nyans tror jag skulle vara fin som bas till nästan alla slags glitterlack, det är neutralt nog till att det inte skär sig för mycket men färgglatt nog till att inte vara tråkigt. Nä, nu svamlar jag! Jag har skottat snö och lekt med Tina hela dagen igår så idag strejkar hela kroppen (och hjärnan) verkar det som.. Nedan har ni swatchbilder på Fresh Linen och övriga lack ur Nude Essentials-kollektionen. isadora nude essentials wonder nail 2015.png

Elizabeth Arden Beautiful Color Lipgloss"Intriguing Violet"

elisabeth arden lipgloss läppglans intriguing violet beautiful color luminous.pngUnder Daisy Beauty Expo fanns möjligheten att kika närmare på några av Elizabeth Ardens produkter, bl.a. Beautiful Color Luminous Lipgloss och en ny foundation. För att få lite variation på produktproverna så fick vi möjlighet för att själv välja nyans och efter frågan "Finns det ett lila?" så fick jag Intriguing Violet i handen och mina ögon blev stora som pizzatallrikar. Jag är övertygad om att man har malt ner fairydust, regnbågar och enhörningar i detta läppglans för det är verkligen något av det mest spektakulära jag har sett. Basen är rosalila och fullproppad med små microglitter/skimmer som skiftar i lila, rosa, blått och guld. I skugga ser man mest dom rosa och lila nyanserna men i starkare ljus eller solsken så verkligen sprakar glosset. Väl på läpparna blir det inte fullt lika intensivt som i tuben, men det hade jag inte heller väntat mig. På läpparna är effekten snäppet mindre men ändå något som verkligen syns. Sjukt snyggt både själv eller ovanpå lila, rosa eller röda läppstift. Formulan är trevlig på läpparna och inte fullt lika klistrig som många andra gloss, det känns behagligt helt enkelt. Jag måste erkänna att jag för det mesta förknippar Elizabeth Arden med tant-produkter och jag var väldigt positivt överraskad över både deras foundation (Som jag testade som hastigast) och deras läppglans som känns både moderna och trendiga. Glossen kostar 245 kr/stk och kan köpas på bl.a. Kicks. elisabeth arden lipgloss läppglans intriguing violet beautiful color luminous2elisabeth arden lipgloss läppglans intriguing violet beautiful color luminous lip swatch.png elisabeth arden lipgloss läppglans intriguing violet beautiful color luminous swatch

Recension: Depend 7-Day Startkit + nagellack

depend 7 day recensíon review test hållbarhet.png depend 7 day recensíon review test hållbarhet2Under veckan har jag testat Depend's nya "7-day" startkit och nagellack och tänkte att det var tid till att sammanfatta mina tankar om hållbarhet, lackegenskaper och liknande. Jag har tidigare testat Isadoras motsvarighet "Gel Nail Lacquer" som är ett liknande koncept. 7-day kommer i 39 nyanser och kostar ca. 39 kr/5 ml. Utöver lacken så behöver man även ett startkit som kostar 99 kr. Startkittet innehåller en cleanser, ett baslack, ett topplack, en orangepinne och en minifil. Som något nytt har man valt att märka flaskorna med cirklar för att man som kund lättare ska kunna se hur täckande ett lack är. En tom cirkel betyder att lacket är skirt, en halvt ifylld cirkel betyder att lacket är semitäckande och en helt ifylld cirkel betyder att lacket är heltäckande. Smart (varför har ingen gjort detta tidigare?!)!!

Instruktioner:

 • Torka av naglarna med cleansern för att ta bort fett och smuts som kan göra att lacket inte fäster lika bra.
 • Efter en halv minut så applicerar man baslacket på alla naglar direkt följt av ett lager av valfritt färgat lack.
 • I instruktionerna rekommenderar man att vänta en halv minut innan man applicerar lager nummer två men jag väntade i ett par minuter för att genomhärda lacken innan jag applicerade mer.
 • Ett par minuter efter applicerade jag topplacket, väntade 5 minuter och applicerade därefter ett lager mer (Efter rekommendationerna i instruktionerna).
Som vanligt ska man inte lacka på nagelbanden, man ska inte heller lacka för tjocka lager. I instruktionerna står det även att man kan lägga ett extra lager topplack efter tre dagar men det gjorde jag inte för att kunna skriva en rättvis recension i jämförelse med t.ex. Isadora's version eller CND's Vinylux (En recension som denna kommer på Vinylux). Jag tyckte att lackningen var väldigt simpel och att lacken var enkla att jobba med, penseln var lagom och formulan var lagom på alla lack förutom glitterlacket som var lite mer trögflytande och krävde lite extra kärlek. Glitterlacket fick tre lager topplack för att ytan inte var jämn efter det andra lagret. 7-day härdar med hjälp av ljus så man kan antingen välja att slänga upp tassarna i fönstret eller bara in under en lampa. Om man inte gör detta kan man riskera att lacken sitter sämre eller att lacken inte härdar igenom.

Hur höll det?

Upp till dag 4 höll det utan några som helst anmärkningar. Lacket var glossigt, jag hade ingen tipwear och lacket hade inte heller chippat överhuvudtaget. Under dag 4 så släppte helt plötsligt lacket på pekfingret (Mixed Berries) i ett stort sjok. Jag tänkte inte mer över det utan trodde mest det hade blivit fel på just den nageln. Under dag 5 släppte lacken igen i ett stort sjok på både mittefingret(Blueberry Smoothie) och ringfingret (Pretty as Stars). När jag vaknade dag 6 hade lacket även släppt på tummen(Rusty Raven). Det enda lack som satt kvar oavsett vad var silverlacket "Hide the Silver", kanske metallic-formulan fungerar bäst med mina naglar? Det såg iallafall fortfarande nylackat ut och hade inga tendenser till att falla av! För att säkra mig om att det inte var handhavandefel (Jag lackar ju ändå kopiösa mängder varje månad men man kan ju aldrig vara säker) så startade jag ett nytt test på andra handen efter den första nageln hade släppt och även där upplevde jag samma problem, under dag 4 (som faktiskt är idag) så släppte ett av nagellacken.  Jag har en del lack att swatcha men efter det ger jag 7-day ännu en chans och uppdaterar detta inlägg om jag lyckas få till det, jag tycker dock att jag hade preppat naglarna efter alla konstens regler. Ge gärna tips om ni har några ideer på hur jag kan förbättra appliceringen. I fyra dagar njöt jag dock av den fina glansiga finishen och den gel-liknande konsistensen.
 • Pris: 99 kr(Startkit), 39 kr (Färgade nagellack).
 • Finns hos: Ica Maxi, Kubus, Kicks, Åhlens etc.
 • Mitt betyg: 3,5/5
7 day starter kit

Önskelista: Januari 2015

wishlist januariMakeupgeek's pigment i nyansen "Liquid Gold" har stått på min önskelista sedan det släpptes för många månader sedan men jag kom aldrig till skott, tills nu! Igår klickade jag hem en bytta och ser verkligen fram emot att den dyker upp så att jag kan testa! Jag hade liksom inget val, det var meant to be.. 350x700px-LL-16d24593_no-choice Många har shopping och produktoverload såhär i Januari men jag kan ändå inte låta bli att sukta efter några produkter som verkligen har fångat mitt intresse. Pretty Zombie cosmetics är ett för mig nytt Indie-märke som har ett flytande läppstift i en (vad jag kan se) alldeles perfekt lila nyans.. Varför måste den vara slutsåld?! Edit: Jag har fått både meddelanden och mail om att deras frakttider och generella bemötande är allt annat än okej så jag skippar detta, shopping på egen risk alltså! Dior's "Kingdom of Colors" palett kikade jag på under Daisy Beauty Expo och blev mer än bara kär. Nyanserna är fina och det är produkter till både ögon och kinder.. Vad suktar ni lite extra efter just nu?

Bosch: Style to go Hårfön

bosch style to go hårfön hairdryer.pngbosch style to go hårfön hairdryer1.pngJag reser en del och har alltid velat ha en liten resefön för att A: Slippa kånka runt på min monsterfön och B: Slippa dom urusla hårfönarna som alla hotellrum alltid har. Därför blev jag lite extra glad när Bosch medverkade på Daisy Beauty Expo och hade produktprover på deras tre "Style-to-go" verktyg till håret. Style-to-go serien är menad som en kombinerad rese/tränings-serie för dom som ofta är ute på språng och vill ha med sig egna verktyg. Hårfönen har två värme-inställningar (0 - 1 - 2) och det tycker jag är nog för en resefön. Som ni kan se på bilderna ovan så kan man fälla ihop skaftet så att den tar ännu mindre plats i väskan. Ihopfälld mäter denna 10x17 cm (Dom oficiella "måtten" kan vara annorlunda) så den är verkligen liten och smidig. För att vara en minifön så tyckte jag definitivt att den fungerade bra, den är såklart inte lika bra som min stora fön men fungerar kopiöst mycket bättre än fönarna på hotell och badhus som jag alltid brukar stå och svära över. Jag vill gärna påpeka att den är lite varm ett bra tag efter man har använt den (Såklart, det är ju en fön) så jag hade önskat att ett varmeskyddande fodral hade medföljt, oftast åker fönen ju direkt ner i väskan efter användning och då hade det varit smidigt med ett litet fodral för att skydda omkringliggande saker.

Mac x Toledo (2015)

mac x toledo 2015Snart släpper Mac en kollektion i samarbete med Isabel & Ruben Toledo, ett kubanskt designer-par vars designs fått pryda t.ex. Michelle Obama. Jag kände i förvägen inte till Toledo's designs men har kikat lite och tycker den lite fnittriga och lekfulla estetiken är himla kul, och det visar sig verkligen på Mac x Toledo-produkternas design. Kollektionen har fått vit skrud med grafiska ansikten och mönster, det är lite knäppt och creepy samtidigt som designen gör sminket till mer än bara smink (Det blir nästan en prydnad). Jag funderar lite på tankegången när man har valt att kalla ett nude läppstift och ett nude läppglans för Oxblood, jag hade förväntat mig en murrig röd. Än så länge har jag ingen information om varken släppdatum eller prisläge men jag förväntar att produkterna dyker upp under våren (Mars tänker jag).  Kollektionen släpps den 6:e Mars vid alla butiker som säljer Mac samt Online. Inlägget har uppdaterats med prisuppgifter. Vad tycker ni om designen och är det några produkter som ser extra spännande ut?

mac toledo brush 129se makeup bagMakeup Bag(285 kr).                                Brush: 129SE (395 kr)

mac toledo lipglass 2015Lipglass(205 kr): Oxblood, Barbecue, Victoriana, Tenor Voice, Opera & Sin.

mac toledo lipstick 2015Lipstick(215 kr): Oxblood, Barbecue, Victoriana, Tenor Voice, Opera & Sin.

mac toledo mascara eyeliner modern twist lash pearlglide intensePearlglide intense eyeliner(180 kr): Chlorafill, Designer Purple & Petrol Blue.

Modern Twist Lash(245 kr): Chlorafill, Tarot, Calligrafy & Vinyl.

mac toledo studio nail lacquer 2015Nail Lacquer(145 kr): Faint of Heart, Venus Red & Vixen

mac toledo blush ombre ripe peach azalea blossom

Blush Ombre(280 kr): Ripe Peach, Azalea Blossom & Kindergarten Red

mac toledo eyeshadow palette bellgreens moodyblu violetwinkBellgreens Eyeshadow Palette(475 kr): Fresh Blade (Veluxe Pearl), Gorgeous Gold (Veluxe Pearl), Savant (Satin), Vicuna (Frost), Charcoal Brown (Matte) & Sushi Green (Velvet).

Violetwink Eyeshadow Palette(475 kr): Sweet Allure (Satin), French Clay (Frost), Stars 'n' Rockets (Veluxe Pearl), Tendersmoke (Frost), Frizzyplum (Frost) & Overnight (Matte).

Moodyblue Eyeshadow Palette(475 kr): Midnight Snow (Frost), Idol Eyes (Lustre), Deep Truth (Frost), Knight Divine (Veluxe Pearl), Exotic Purple (Satin) & Indigogo (Veluxe)

Fokus på fransar med Kiss iEnvy

kiss frasar ienvy trio classic paparazzi divaIdag ska vi kika på lösögonfransar, något som jag väldigt sällan pratar om på bloggen (men som jag använder desto oftare). Kiss iEnvy är en serie med fransar som jag har blivit väldigt förtjust i på sistonde, kvaliteten är bra och priserna likaså! Jag är inte en sådan person som köper dyra fransar och återanvänder dom tills dom går sönder, jag återanvänder ett par fransar två eller tre gånger innan dom åker i soporna!  Till fest använder jag för det mesta en helrad med fransar och har verkligen fattat tycke för "Diva" från Kiss (Blå "label"). Diva är lite längre men är inte fullt lika kompakta som t.ex. "Paparazzi"-fransarna (Grön "label"). Det ger lite oomph men ser samtidigt inte överdrivet konstgjort ut. Paparazzi fransarna är som sagt lite mer dramatiska men passar bra till en sotning då dom smälter in bättre i sminkningen. Singel/klusterfransarna är galet bra, om jag ska på något där man vill se lite extra piffig men ändå inte vill ha en helrad med fransar så brukar jag slänga på en eller två klusterfransar på den yttre delen av min övre fransrad för att ge lite extra definition. Min plan var att visa er hur alla fransar ser ut på ett i övrigt naket öga men efter att ha limmat på ett par, fotat och tagit bort dessa så kom jag och mina ögon överrens om att det hade varit idioti att testa fem slags lösfransar på en dag. Dom dyker upp i FOTD/EOTD's någon gång i framtiden, det är jag säker på. För ett par "Diva" fransar får man t.ex. ge 49 kr för hos Apoteket hjärtat och i övrigt ser priserna ungefär likadana ut, dom större lådorna med singel/triofransar kan dock ligga upp mot ca. 89 kr. kiss frasar ienvy trio classic paparazzi diva1 Fransar

FOTD - Nude Essentials

isadora nude essential palette look naked matte twist up2isadora nude essential palette look naked matte twist upisadora nude essential palette look naked matte twist up4Nude-paletter finns det miljoner av men jag blev så himla sugen på att testa lite olika sminkningar med Isadora's Nude Essentials palett och detta blev resultatet. Jag har använt rouget, den matta läppkritan och den bruna eyelinern från samma kollektion. Läppet känns väldigt behagligt på läpparna och paletten var både välpigmenterad och lättjobbad. I like! Jag har använt skugga 1 från paletten på brynbenet, skugga 2/3 på rörliga locket och skugga 5 i globlinjen suddat uppåt. Jag har applicerat skugga 4 med fuktad borste under nedre fransraden. Vill ni kika närmare på produkterna från Isadora så kan ni kika in detta inlägg.

Produkter:

 • Idun Minerals Foundation - Jorunn
 • Isadora Perfect Powder Blusher - Perfect Peach
 • Too Faced Shadow Insurance
 • Isadora Fine Liner Eye Stylo - Dark Brown
 • Isadora Eye Color Bar - Nude Essentials
 • Isadora Twist-up matt stick - Naked
 • L'Oreal So Couture Mascara
 • Isadora Face Sculptor - Cool Pink (Highlighter)
 • Isadora Brow Shaping Gel - Dark Brown
 • Isadora Brow Pencil - Light Brown

Recension: REN Neroli&Grapefruit Body Wash

REN clean skincare neroli and grapefruit body washJag provsniffade REN's "Neroli & Grapefruit Body Wash" under Daisy Beauty Expo häromveckan och föll direkt som en fura för doften. Neroli är en olja som utvinns från blommor från en viss slags apelsinträd, olikt just citrusfrukterna så är Neroli mer söt samtidigt som den har lite tyngd och substans (Ingen fladderblomma som agerar bagrundsmusik alltså). Nerolin's blommiga sötma ihop med grapefruktens citrusfräscha gudomlighet gör att man känner sig pigg och vaken efter man har använt denna. Duschgelen kommer i 200 ml flaska med pump, jag tog bort locket med en gång eftersom jag inte orkar fippla med att ta av locket när den ändå bara står på sin plats i duschen. Om man reser mycket så är det dock guld att ha möjligheten för att stänga den på ett säkert sätt för att slippa spill i resväskan. I övrigt så tycker jag att pumpfunktionen fungerar som den ska och gör det lätt att dosera hur mycket man vill ha (2-3 pump brukar vara nog för hela min kropp). Konsistensen är lätt men lite gele-aktig, den skummar inte upp särskilt mycket men rengör huden väldigt bra. Smuts och orenheter försvinner väldigt enkelt och huden känns välrengjord. Mitt enda minus är att priset (200 kr) känns lite högt för dusch-gele, en produkt som verkligen går åt som smör hemma hos mig. I övrigt har jag inget negativt att säga! Jag kombinerar gärna denna med Formula 10.0.6's "Three Times Sublime" när jag känner mig som en Zombie och har för många måsten och för lite sömn, extra allt av grapefruit!

Recension: Dior"Miss Dior"

dior miss dior parfym perfume body milk.pngEn parfym är definitivt en produkt som kan ändra mitt humör på sekunder. Vill jag bli upppiggad använder jag något i stil med L'Occitane's "Verbena", vill jag känna mig put-together använder jag Clean's "Fresh Laundry" och om jag vill känna att jag klarar allt så använder jag parfymer som Dior's "Miss Dior". Miss Dior går balansgång mellan blommig och fräsch utan att något tar över helt. Flaskan är gedigen och tung och har en liten silverfärgad rosett på korken. Jag föredrar helt klart Eau de Toilette som känns lite lättare och fräschare, Eau de Parfum ska doseras med måtta då den annars kan bli väldigt tung (Hållbarheten är dock bättre). Doftnoterna glider in i varandra, den startar ut med att vara mer krispig och fräsh med not av mandarin och sedan blandas både jasmin, ros och patchouli in i mixen. Jag är normalt inte en person som gillar blommor i mina parfymer, jag väljer mer ofta än sällan bort dessa för att dom inte passar mig helt enkelt. Om ni någonsin har testat Soap & Glory's handkräm "Hand Food"(Och en del av deras andra produkter) så vet ni  att dofterna är väldigt väldigt lika, man får bara inte lika mycket lyx och flärd med Soap & Glory som man får med Dior, men det är ju en helt annan femma. Denna version av Miss Dior hette visst Miss Dior Cherie för ett par år sedan, om det är någon som blir förvirrad eller som har testat Cherie tidigare. I överlag en fantastisk doft som förvandlar mig til en mjuk fluffig version av Superwoman.
 • Pris: 675- 1355 kr.
 • Mängd: 30 - 100 ml.
 • Finns i: EdT, EdP och säsongsversioner.
 • Mitt betyg: 5/5.
dior miss dior parfym perfume body milk2.png

Mac Studio Nail Lacquer extension (Fabulous Fete)

mac studio nail lacquer fabulous fete extension.pngHär i starten av Januari utökade Mac sitt permanenta lacksortiment med 16 nya nyanser i den lite roligare kategorin. Vi snackar glitter, string-glitter och liknande slags lack som införs som motspel till dom redan existerande basnyanserna. Dom nya lacken säljs uteslutande på Åhlens City i Stockholm/Götborg, på NK och på maccosmetics.se. Jag har fått hem ett prov på Fabulous Fete som beskrivs som "Dirty Platinum with gold pearl". Omedelbart tyckte jag att lacket såg lite småtråkigt ut men när man kikar närmare så ser man att den har en smutsig grå nyans som ihop med en varm guld-nyans ger ett spännande färgspel på naglarna. Det ser lyxigt ut samtidigt som färgkombinationen gör det lite lekfullt, en kombination som kan vara svår att få till. Jag är inte vän med Mac's nagellacksformula sedan tidigare (Det chippar för snabbt) men jag har hört att lacken ska ha omformulerats under 2014 och fått bättre hållbarhet och lackegenskaper. Upp till test alltså! Jag återkommer med en NOTD ihop med en minirecension när jag har testat lacket mer ingående! Lacken kostar 130 kr/stk. mac studio nail lacquer fabulous fete extension2.png mac studio nail lacquer fabulous fete extension3.png

Isadora - Nude Essentials Spring Makeup (2015)

isadora nude essentials spring 2015.pngUnder vecka 2 släppte Isadora sin vårkollektion "Nude Essentials" som innehåller en hel del produkter som jag blev väldigt nyfiken på. Det blev lite varierande bakgrundsljus på bilderna eftersom det både regnade, haglade och sedan var full sol under tiden jag fotade. Jag har färgkorrigerat bilderna så att produkterna ser ut som dom gör i verkligheten, men ljuset kan se lite mysko ut. Kollektionen innehåller som vanligt ett gäng pastell-lack (Snygga men lite förutsägbara) men man har även valt att inkludera både en lite större palette i jordnära nyanser och matta läppkritor. Jag har swatchat paletten och använt den i en snabb sminkning för att se hur kvaliteten var och jag är positivt överraskad. Man har valt att inte inkludera en skum-applikator och det tycker jag är bra, man får så mycket bättre resultat med borstar (Och man behöver inte ha 85 borstar, en fluffig och en platt är nog). Dom matta läppkritorna känns väldigt mjuka på läpparna, inte så strävt torra som många andra matta produkter gör. Dessa är dock inte 100% matta utan har något av en sammets-finish, matt med en väldigt väldigt väldigt diskret glans. Nog till att läpparna inte ser platta ut men inte så mycket att dom blir uppenbart glansiga. Fine Liner Eye Stylo finns redan i Isadoras sortiment men jag har faktiskt aldrig testat dessa. Jag är ju storförbrukare av eyeliner i filtspetspenna så det blir spännande att testa och se hur kvaliteten är. Det glansiga genomskinliga twist-up sticket tycker jag är lite småtråkigt, mest för att Isadora redan har många liknande skira twist-up sticks att det känns lite överflödigt med ännu ett. Doften är dock gudomlig (som vanligt...), vanilj! Vad tycker ni om kollektionen? Vilken produkt känns mest spännande/minst spännande?

isadora nude essentials perfect peach perfect powder blusher 2015.pngPerfect Powder Blusher: 13 Perfect Peach (119 kr). 

isadora fine liner stylo nude essentials dark brown 2015.pngFine Liner Eye Stylo: 02 Dark Brown (109 kr).

isadora nude essentials eye color bar 2015.pngEye Color Bar: 60 Nude Essentials (149 kr).

DSC_5121Perfect Powder Blusher: 13 Perfect Peach. Fine Liner Eye Stylo: 02 Dark Brown. 

Eye Color Bar: 60 Nude Essentials.

isadora nude essentials wonder nail 2015.pngWonder Nail: 500 Posh Peach, 501 Candy Store, 502 Spring Bud och 503 Fresh Linen (79 kr).

isadora nude essentials perfect moisture lipstick peach passion pretty in pink 2015.pngPerfect Moisture Lipstick: 159 Peach Passion och 166 Pretty in Pink (129 kr).

isadora nude essentials twist up matt matte lips gloss stick 2015.pngTwist-Up Gloss/Matt Stick: 29 Clear Nude, 50 Naked, 52 Posh Peach och 56 Candy Store (129 kr).

Nude Essentials Spring 2015

Shopping:&other stories + Mac

mac perfect topping sketch copperplateJag passade på att kika in i lite butiker som jag inte har här hemma i Danmark och kom hem med fyra utvalda produkter, tre från Mac och en från &other stories. Jag har varit helt galet sugen på Mac's "Mineralize Skinfinish" i nyansen Perfect Topping som just kom ut med kollektionen Lightness of Being. Den gulliga tjejen i Mac-disken på NK hjälpte mig kolla igenom alla olika Perfect Topping's som dom hade för att hitta en som hade mest variation i nyanserna. Dessa produkter är handgjorda så dom kan vara väldigt olika, jag är dock nöjd med den vi hittade. Den har lite av varje och ger en härlig highlight på kinderna (Tänk Mary-Lou Manizer formula och nyans men lite mer rosig). Copperplate är en skugga som jag har suktat efter ett tag, den påminner mig väldigt mycket om Omega som jag är väldigt förtjust i men den drar lite mer mot kallt grått. Sketch är en typisk Honi-nyans, en murrig lila-brun-röd med finmalet skimmer. Den är omöjlig att swatcha med fingrarna men blir underbart snygg om man bara applicerar den med en borste. Läppglanset "Organdie Lamé" hittade jag på &other stories rea till futtiga 27 kronor och kunde inte låta bli. Ett underbart lila läppglans med microskimmer i rosa, lila och blått. Blir såklart inte jättepigmenterat på läpparna men är jättesnyggt både ensamt och ovanpå ett rosa eller lila läppstift. Jag är jättenöjd med mina nya produkter!

&other stories organdie lame.png&other stories "Organdie Lamé"

mac perfect topping lightness of being.png mac perfect topping open.pngMac Mineralize Skinfinish "Perfect Topping"

mac sketch copperplate.pngMac Eyeshadow Refill "Sketch" och "Copperplate"

mac perfect topping copperplate sketch swatchesTop: Organdie Lame. Bottom: Perfect Topping, Copperplate och Sketch.

The Body Shop - Color Euphoria 2015

the body shop color euphoria 2015Den 21:a Januari släpper The Body Shop en kollektion vid namn Color Euphoria i samband med släppet av den nya kropps-serien Smoky Poppy. I Color Euphoria finner vi massor av härliga sminkprodukter i vackra våriga nyanser. Man släpper t.ex. två nya set Shimmer Cubes där vi finner färger som klarblått, rosa, gul, orange och grön. Allt vad man behöver för att få till en härligt färgglad sminkning alltså. Det jag gillar med Shimmer Cubes är utöver den fina skimriga finishen, att man kan flytta runt på sina Shimmer Cubes och skapa en egenkomposerad palett av dom skuggor man redan har. Man släpper även en ny produkt till läppar och kinder, ett "Lip & Cheek Velvet Stick" som framöver kommer att ingå i fast sortiment efter släppet. Det finns en svart nyans som enligt The Body Shop ser olika ut beroende på vem som använder den, den ska alltså vara universell. Utöver produkterna nedan så finns även fyra nagellack i kollektionen (Apricot Kiss, Cupid Pink, A Sunny Affair och Mad About Blue, 95 kr/stk). Jag är väldigt sugen på att testa bägge Shimmer Cubes och den fina rougeborsten, jag skulle dessutom vilja se hur universell "Universal Poppy" Velvet Stick är! Ser ni något ni gillar?

the body shop color euphoria 2015 lip cheek velvet stickPoppy Nude, Poppy Pink, Poppy Bronze, Poppy Coral, Poppy Red & Poppy Universal (145 kr)

the body shop color euphoria 2015 shimmer cubesShimmer Cubes: Yellow Poppy & Pink Poppy (295 kr/stk)

Smoky Poppy Blusher BrushSmoky Poppy Blusher Brush (150 kr)

Ett skönhetsparadis på Daisy Beauty Expo 2015

DBexpo15Jag är just hemkommen från Stockholm där jag har varit på Daisy Beauty Expo 2015 under lördagen, en mässa för skönhetsjournalister, skönhetsbloggare och livsstilsbloggare. Eventet höll hus på Tändstickspalatset(Lundqvist/Lindqvist), en maffig byggning som stått där den står sedan 1928. Jag möttes med Aida från Aidasmakeup innan eventet och åkte dit ihop, vi hängde såklart på låset just innan 8 där eventet öppnades. Under dagen kunde man gå på föreläsningar, kika på olika märkens montrar (Det var många!) och mingla med både gamla och nya bekanta. Vi fick kika på Dior's vårkollektion, provklämma på L'Occitanes nya produkter och lacka naglarna hos Frida Selkirk (Jag valde Louboutin, Ciaté och så Minx på en nagel). Vi kollade på eco-produkter hos Turkos, snackade fotvård hos Apoteket och klämde på gamla och nya produkter hos REN.  Depend släpper dessutom en ny typ lack som ska hålla i upp till 7 dagar, mer om det senare (Men det såg spännande ut!). Vi kikade på så många märken att det är svårt att få plats med dom i ett enda inlägg, men vi har generöst med produktprover med oss hem så det kommer säkerligen mer information senare! Såhär dagen efter är jag inte bara hes, min hjärna är så fullproppad med information och intryck att jag nästan inte vet vad jag ska göra. Jag är glad och lycklig över att kunna träffa alla mina skönhetsbloggarkollegor, folk som man har mailat och kommunikerat med i flera år (Vissa nästan 5 år) men som man aldrig har träffat. Det är inte ofta man får den möjligheten! På bilderna ovan kan ni se bl.a. Annica Joensuu från SHR, Beleza-Tina, Aida från Aidasmakeup (Som jag lånade två av bilderna ovan från), Frida Selkirk och Aida från Aidalovesmakeup. Ungefär hela skönhetsbloggarsverige var dock på plats så det är bara jag som inte var så bra på att fånga resterande deltagare på bild. Tusen tack till Kicki och Sam på Daisy Beauty för att jag fick komma och uppleva så mycket kul på bara en dag, dagen var över så snabbt och jag ville inte att den skulle vara över.

OPI - 50 Shades of Grey (2015)

opi 50 shades of grey nagellack   Nu släpper O.P.I en kollektion med sex lack i samband med släppet av filmatiseringen av tantporren "50 Shades of Grey". Jag är totalt ointresserad i både böcker och film men tycker ändå att vissa av lacken kan vara värda att kika på. Filmen släpps den 13/2 men lacken går att köpa redan nu! Utav dom sex lacken så är ett rött och resterande är gråa i olika toner och finishes. Något som man inte kan se på promobilderna är att Shine for me inte bara är fullspäckat med silvrigt glitter, men även med blått. Ett väldigt unikt lack som jag är väldigt sugen på att klicka hem. Tyvärr har jag inga produktprover att visa er, men bloggkollegan Frökenrosa visar swatches av alla lack och Britnails likaså. Ett lack i full-size kostar 155 kr och i övrigt finns det ett mini-kit där man får alla sex lack i 3,75 ml-förpackningar. Mini-kittet kostar ca. 355 kr. opi fifty shades of grey sverige   OPI-fifty-shades-of-grey-collection  

My Silk Tie, Romantically Involved, Dark side of the moon, Shine for me, Cement the deal & Embrace the gray

NOTD - OPI"Vant to bite my neck"+ Maybelline"Skyline Blue"

maybelline skyline blue opi vant to bite my neck.png maybelline skyline blue opi vant to bite my neck2.png maybelline skyline blue opi vant to bite my neck3.pngLila och glitter, det finns inget bättre enligt mig. Idag har jag ett äldre lack från OPI på naglarna, "Vant to bite my neck" kom med vårkollektionen "Euro Centrale" som släpptes 2013. Lacket är ett tjusgit mörkt lila krämlack som fungerar bra som bas till glitterlack, det är mörkt men inte för mörkt. Ovanpå har jag Maybelline's nya Be brilliant lack i nyansen "Skyline Blue", ett glitterlack med skir blå bas (Som inte syns på den lila basen) och massvis av glitter i turkost, blått och rosa. I love!

Lush"Avobath"badbomb

avobath lushNär jag (sällan) är i Stockholm och lever rövare (För det mesta går jag på event, men okej) så kikar jag alltid förbi Lush och köper lite vardagslyx. Vi har ju ingen Lush i Danmark så jag passar alltid på när jag har möjligheten. Idag ska vi kika på Avobath, en mintgrön badbomb som färgar badvattnet illgrönt. Avobath innehåller avokado och olivolja och har en urfräsch doft av citrongräs som peppar upp humöret lite. Det här är alltså ingen "mys-avslappning-sova-i-badet" produkt utan snarare en produkt som gör att man vaknar till och känner sig piggare. Jag har ett stort dubbelbadkar och tyckte att en hel Avobath var lagom, om man har ett mindre badkar kan det dock vara värt att dela denna i två och se om det är nog. Annars kan man ju bara slänga i den andra halvan också. Just ett långt bad är något som jag för det mesta unnar mig innan/efter en resa eller när jag ska göra något speciellt (Event, fest etc.) och då gillar jag att ha något väldoftande och välgörande att slänga i badet. Jag älskar den citrusfräscha doften och skulle definitivt tänka mig att köpa denna igen! Min hud kändes mjuk och len när jag hoppade ur badet trots att russinhuden var ett faktum.
 • Pris: 49 kr
 • Finns hos: Lush

Sleek Blush"Pomegranate"

sleek blush pomegranate open.pngSedan jag swatchade Sleek's rouge i nyansen Pomegranate i Palma så har jag haft det i bakhuvudet och kunde till slut inte göra annat än att ge upp och klicka hem det. Pomegranate fungerar inte bara bra som rouge utan även som ögonskugga om man gillar denna slags nyanser(Det gör jag!). Rouget är väldigt pigmenterat men om man bara är lätt på handen så går det att bygga upp från superskirt till jättepigmenterat. Därför tror jag det skulle fungera bra på väldigt många hudfärger eftersom det är så mångsidigt. Rouget har ett underbart glow(Som inte blir fullt lika intensivt på ansiktet) och ger huden en snygg rosig look. Jag är väldigt imponerad över kvaliteten på Sleek's rouge och blev om möjligt ännu mer sugen på att testa flera av deras ansikts-produkter. Snygg nyans, väldigt pigmenterad, billig, mångsidig. Jag har inget negativt att säga och sitter fortsatt och dregglar över Pomegranate och dess storhet. Snart i en FOTD nära dig!
 • Pris: 6,99 dollar (Sleekmakeup)
 • Finns hos: Sleekmakeup.com
 • Mängd: 8 gram
 • Mitt betyg: 5/5.
sleek blush pomegranate.pngsleek blush pomegranate open2.png sleek blush pomegranate swatch

EOTD - A brand new year!

january eotd isadora wine red fyrinnae.png january eotd isadora wine red fyrinnae1.png january eotd isadora wine red fyrinnae2.png january eotd isadora wine red fyrinnae3.pngJag fortsätter att leka vidare med mina Fyrinnae-skuggor och drog även fram ett av mina gamla favorit-läppgunk från Isadora. Wine Red Twist-up gloss är en snygg mörk röd som kom med höstkollektionen 2014, ett läppe som är superskönt på läpparna och som är snyggt året runt.

Produkter:

NOTD - OPI"Comet in the Sky"+ Wet N'Wild"Black Creme"

opi comet in the sky wet n wild black creme.png opi comet in the sky wet n wild black creme2.png opi comet in the sky wet n wild black creme3.pngNyårsnaglar innebär massor av glitter för mig, och årets nyårsnaglar blev OPI's Comet in the Sky ovanpå en bas av Wet N Wild Black Creme. Black Creme är ett bra svart krämlack som täcker på ett lager, bra till både nail art eller bara som bas som i denna manikyr. Comet in the Sky är snyggt på alla slags lack men kan kräva ett extra topplack för att få till en slät yta. Om man bara applicerar ett lager av glittret så brukar ett lager topplack dock vara nog. Helt klart en värdig nyårsmanikyr!

Empties #7

https://www.youtube.com/watch?v=7m0Gxtkgv3U Vi startar året med att rensa ur Empties-lådan! Det är allt möjligt denna gång, allt från smink till deo och lite därimellan. Min Anastasia-penna till brynen tog slut och jag saknar den redan, vet ni om dessa kan köpas i butik någonstans i Stockholm? Jag kommer på blixtvisit från Danmark över helgen i nästa vecka och har ett par timmar jag kan springa på stan innan jag ska hem igen. Tipsa mig också om det finns annat skoj i dom Svenska butikerna som ni tycker jag borde kika på!

Produkter i videon:

 • Anastasia Brow Wiz - Caramel
 • Isadora - Volume 2.0 Mascara
 • Oriflame - Tender care protecting balm
 • DKNY - Be Delicious Juiced!
 • L'Oreal 3-in-1 Purifying Micellar solution
 • The Body Shop - Activist Shower Gel
 • Lush - Catastrophe Cosmetics
 • The Body Shop - Early-harvest Raspberry body scrub
 • Sensai Silky Purifying - Foaming Facial wash
 • The Body Shop - English Dawn White Gardenia Shower Gel
 • Pantene Pro-v Repair & Protect Schampoo
 • Palmolive Naturals Cherry Blossom and Moisturizing Milk
 • Rituals Ultra Rich Whipped Body Cream - Magic Touch Cherry Blossom and Rice Milk
 • Palmolive Aromatherapy Happyful Deodorant
 • Karin Herzog Mild Face Scrub
 • The Body Shop - Vitamin E Face cream
 • Garnier Respons Hair Mask - Marvellous Nectar
 • Plaisir - Moisturizing Body Lotion (Normal Skin)

Maybelline Baby Lips"Dr. Rescue"

maybelline baby lips dr rescue lip balm.pngI våras skrev jag om att Baby Lips hade ankommit till Sverige och nu släpps ett nytt gäng på den svenska marknaden. Baby Lips "Dr. Rescue" är ett läppbalsa med sheasmör och menthol som sägs ska vara vårdande i upp till 12 timmar. Just mintdoft har jag jättesvårt för när det kommer till läppbalsam då jag tycker att mentholen svider som sjutton om man har torra läppar. Man får en stickande känsla på läpparna, precis som med andra mint-läppbalsam. Dr. Rescue kommer i tre varianter; genomskinliga Too Cool, persikofärgade Just Peachy och rosa Coral Crave. Dom två sistnämnda ger en väldigt lätt färg på läpparna som bara utjämnar läpparnas ton en aning, man behöver alltså ingen spegel eller liknande för att applicera dessa. Gillar man mint kan dessa vara värda att kika på, men annars är dom ingen höjdare. Jag vill personligen inte att mina läppbalsam ska svida när mina läppar redan gör ont för att dom är torra (Att smärta skulle vara ett tecken på att det "fungerar" ser jag som total bullshit). Dessa är dock definitivt inte dom mint-läppbalsam som jag har testat som har svidit mest, Carmex gjorde att mina läppar blev tre gånger så stora som normalt. Baby Lips Dr Rescue kostar 39 kr/stk och släpptes på H&M under vecka 48 och i resterande butiker under vecka 4. Gott nytt år allihop, 2015 blir ett spännande blogg-år och jag hoppas att ni fortsätter att kika in! maybelline baby lips dr rescue lip balm1.png maybelline baby lips dr rescue lip balm2