Video: Sminksamling & Förvaring (September 2012)

 
Idag fyller jag hela 25 år, en big deal här i Danmark där man får kanel slängt över sig hela dagen om man är ogift, suck!. Jag föredrar kanelbullar... Vi firar genom att åka ner till södra delarna av Danmark för att hälsa på svärföräldrarna och min svägerska som också fyller år idag!
 
Såhär lagom till min födelsedag tänkte jag att jag skulle fira lite extra genom att lägga upp den video som jag nog fått allra allra mest förfrågningar om, en video på min sminksamling och förvaring. Den blev på engelska denna gång, så att alla som har lust kan se den och förstå vad jag säger även om dom inte är från Sverige. Många produkter är varuprover från jobb och från presskontakter, och ungefär lika mycket är sånt jag har köpt för mina egna pengar. För mig är en produkt en produkt, och det spelar ingen roll vart den kommer ifrån! 
 
Mitt sminkbord och min byrå kommer från Ikea's Malm-serie, och plastgrejerna i bordet heter Antonius och kommer från Ikea. Ljudet blev otroligt lågt när jag importerade filmen till Youtube, tror det är någon slags inställning som gått åt fanders. Har ni frågor så fråga på, jag svarar gärna! 

Ny favorit: Korres Pomegranate Cleansing Mask

 
När jag var i Grekland på semester i somras passade jag på att köpa lite produkter från Korres då det är mycket billigare att köpa i Korres hemland än att köpa i Sverige eller Danmark. En av produkterna jag fick med mig hem var Pomegranate Cleansing mask som jag spontanshoppade bara för att testa något nytt, och det är jag glad för må jag säga! Under höstmånaderna mellan blir min hud minst sagt underlig, och jag brukar få riktigt oljig T-zon medans resten av ansiktet är normalt. Korres-masken är en lermask med granatäpple som är inriktad på att rensa ur och kontrollera den oljiga huden med hjälp av Zink, som sägs kunna påverka hudens fettutsöndring. Masken ska användas en gång i veckan i 10 minuter per gång, och sedan tvättas av. Jag använde en tvättsvampshandduk från Sensai och den fungerade perfekt!
 
Jag ÄLSKAR denna, för utöver att den verkligen hjälpte min T-zon och lugnade ner hudens höstutbrott så känns det som att min hud är mer jämn i tonen. Gillas! Mitt enda problem nu är att den är rätt mycket dyrare här i Skandinavien, så att betala 120 kronor när man betalat 3 euro i Grekland svider lite i min plånbok(Men för mig är den värd varenda krona). 
 
Pris: 119 kr hos Kicks/Korres och 93 kr hos Feelunique 
Mängd: 16 ml.
Finns hos: Kicks, Feelunique, Korres
Mitt betyg: 4/5, lite för dyr för millilitermängden här i norr. 

NOTD - Isadora "Night Flight" + Konad

 
Night Flight från Isadora kom med höstkollektionen Paradox, och även med nagellackskollektionen Jewels of the Orient som kom ut för någon vecka sedan. Jag är nästan uppväxt på vattnet, och har varit omgiven av båtresor, öar och vatten hela mitt liv. Detta lack har en otroligt l en mörk nästansvart blå ton som jag bäst kan beskriva som vatten under nattetid. En otroligt len blå färg som är mycket trevlig och mjuk på naglarna. Det bubblade sig lite på mitt mittenfinger men utöver det har jag inga anmärkningar!
 
Jag passade på att lägga ett mönster med mitt konad-kit också, och tyckte det blev mycket fint. Resultatet har ni nedan.