Mac x Cinderella - Royal Ball lipstick

mac cinderella royal ballJag vet att många av er har varit nyfikna på den uppkommande "Cinderella"-kollektionen från Mac (Mac-kalendern är uppdaterad) så idag tänkte jag att vi skulle kika närmare på en av produkterna ur kollektionen, läppstiftet Royal Ball. Kollektionen släpps den 6 Mars och utöver Royal Ball så finns det även ett läppstift som heter "Free as a butterfly" som ska vara lite varmare och mer guldigt, dock i samma formula. Bägge läppstift kostar 215 kr/stk. Förpackningen är ljust blå med en lila/rosa flash och guld-detaljer (Cinderella i guld samt insidan av tuben). Jag älskar att samla på Limited Edition-läppstift så å ena sidan så tycker jag att det är roligt med en förpackning som är så annorlunda i jämförelse med allt annat jag har, men å andra sidan så tycker jag att förpackningarna är lite barnsliga. Vad tycker ni? Royal Ball beskrivs som "Fleshy pink" och formulan är vad Mac kallar för "Lustre". Lustre-stift är ofta väldigt krämiga men inte jättepigmenterade, dom har ofta en lätt glans men större delen av Lustre-stiften är vad jag skulle beskriva som vardagsläppstift som är lätta att slänga på i farten. Royal Ball är lätt att applicera då det är så ljust (Man behöver inte oroa sig för att få till skarpa linjer som med matta stift) och på grund av den ljusa nyansen och skira formulan så försvinner det också på ett snyggt sätt. Hållbarheten ligger på ungefär 3-3,5 timme innan man behöver återapplicera, så det är inte världens mest långtidshållbara läppstift. I överlag tror jag att det är ett läppstift som skulle passa många olika hudtoner, har man lite mörkare läppar så kan det nog se lite mjölkigt ut om man går all-in och applicerar väldigt mycket. Annars tror jag att den skira formulan gör att stiftet är väldigt universellt och passar många. Jag tyckte iallafall att det var väldigt snyggt på mig som är väldigt blek och kommer definitivt att använda det flera gånger. En video-recension med live-swatches finner ni nedan. Vill ni bara se swatches så kan ni kika från 3:00 och framåt. https://www.youtube.com/watch?v=nC_vK0TOTV4

mac cinderella royal ball1mac cinderella royal ball3maccinderella swatchmac cinderella royal ball4mac cinderella royal ball beauty innocence1Mac Royal Ball, Innocence & Beauty

mac cinderella royal ball beauty innocenceMac Innocence, Beauty  & Royal Ball

Önskelista: Februari 2015

wishlistfebruary Det blir lätt såhär när man sitter och fönstershoppar på nätet, massvis av produkter landar på önskelistan... Kitschiga "Paul & Joe"(Som tidigare släppt läppstift formade som katter...) släpper fina ögonskugge/ansikts-paletter med djurmotiv, dom är ju bara hur söta som helst. Anna Sui har alltid varit bra på det här med tjusiga och lite mer annorlunda förpackningar och Rose Cheek Color förpackningen (Och själva produkten) är ju bara to die for.. Mac släpper massvis av nya kollektioner den 6 Mars och jag har kikat lite på läppstiften från både Bao Bao Wan och Julia Petit kollektionerna, hur fina som helst!

När"Kemi"blir ett skällsord

Det är något som har suttit i mitt bakhuvud och gnällt i flera månader nu; Ordet "Kemi", och hur det då och då blir felanvänt inom skönhetsvärlden. Ska vi inte starta med grunderna, vad sjutton är kemi? Kemi är "läran om interaktionerna mellan kemiska substanser" enligt allas vårat kära Wikipedia (I know, bästa källan...), alltså läran om hur man kan sätta ihop produkter eller läran om hur atomer kan kombineras och bilda molekyler. Jag är språknörd så just kemi har aldrig varit min kopp te, men jag försöker alltid lära mig så mycket jag kan om sammansättningarna av skönhetsprodukter för att kunna skriva så bra recensioner som möjligt. Ta detta kemiska ämne som exempel:
Ämnet kan orsaka våldsamma svettningar och kräkningar. Om ämnet är i gasform så kan det orsaka brännskador och om du råkar inhalera ämnet så kan du dö. Ämnet finns i tumörer och kan även förstöra metaller om dom blir utsatta för ämnet över långa perioder.
Det låter ju inte så himla bra, eller hur? Så vad är  det för ämne? Dihydrogen Monoxide, eller som vi kallar det till vardags: Vatten. Vad min poäng är med detta är att allt i våran vardag är på något sätt kemi, oavsett om det är vattnet du dricker eller luften du andas. Även ämnen som förekommer i naturen är på något sätt ihopsatta med hjälp av kemi. Det finns kemiska sammansättningar som är syntetiska, och det finns kemiska sammansättningar i flugsvamp. Det är överallt, och kemi är kemi oavsett om det är en hudkräm eller en jordgubbe, bara på olika sätt. Jag har sett en del webshoppar reklamera med "Köp produkter utan kemi" och jag har dessutom läst artiklar där man testar "Bästa krämerna utan kemi". Kemi är inte något som kan väljas bort utan snarare något som är kopiöst viktigt när det kommer till skönhetsprodukter, utan skönhetskemisterna hade vi inte haft produkter som är sammansatta på ett säkert sätt. Just nu verkar detta fenomen med att kemi-hetsa vara mer utbrett i Danmark än det är i Sverige, och jag hoppas att det förblir så (Och att Danskarna lugnar sig lite). Självklart förstår jag att man av personliga skäl väljer till (eller från) vissa ingredienser, oavsett om det är allergi eller personliga åsikter som spelar in. Jag tycker att vi alla har rätt att göra våra egna val. Något jag inte gillar är när man spelar på okunskap eller en illvilja som ska göra konsumenten rädd för "produkter med kemi", som om det vore något farligt. Ni får gärna hojta till med vad ni tycker, just sånt här tycker jag är väldigt intressant.

Recension: Anastasia Brow Duality (Camille/Sand)

anastasia brow duality.pngIdag ska vi kika på en dubbel-ändad knubbig penna från Anastasia Beverly Hills. Brow Duality är en slags highlighterpenna som är menad till användning under brynet (På brynbenet). Jag har färgkombinationen Camille/Sand där Camille är helt matt och Sand är skimrig. Camille har en lite mer varm persiko-ton än Sand som är har en champagne-nyans som är väldigt kall i tonen. Det här är en sådan produkt som man bara kan slänga på, blenda med ett finger och springa ut genom dörren. Bägge sidor har en lite torrare konsistens samtidigt som dom är välpigmenterade och lätta att applicera. Jag upplever att den lite torrare formulan gör att produkten sitter längre på huden, kladdigare eller mer krämiga produkter behöver ju nästan alltid fixeras med ett puder och det behöver man inte göra med dessa. Sand ger ett så snyggt diffust glow som inte ser sådär jätteuppenbart ut men som ändå öppnar upp blicken lite och drar fokus till brynbenet. Glitter och glamour till all ära men till vardags gillar jag inte (alltid) att se ut som en glitterbomb och då är det bra med en skimrig del som ger ett visst glow men som inte förvandlar brynbenet till ett discogolv i Saturday Night Fever. Om vi nu ska vara helt svenska så kan jag väl säga, den är lagom, på ett bra sätt.
 • Pris: 209 - 235 kr.
 • Mängd: 4,8 gram.
 • Finns hos: Kicks, Eleven.se etc.
 • Mitt betyg: 5/5
anastasia brow duality2.pnganastasia brow duality3.png

NOTD - Isadora"City Light"+"Skyline"gel nail lacquer

isadora city light skyline gel nail lacquer.png isadora city light skyline gel nail lacquer2.png isadora city light skyline gel nail lacquer3.pngDet blev väldigt väldigt svenska naglar idag, helt utan mening. Idag testar jag två av Isadora's nya nyanser av Gel nail Lacquer. Skyline är en fin krispig ljusblå och City Lights är en ljus gul nyans, bägge två i krämformula. Jag ville göra en slags "spets"-nailart och drog därför ut en av mina hårnålar och började pricka nagellack på ena sidan av naglarna. Jag tyckte det blev himla fint och det var definitivt allt annat än svårt, det här ska jag definitivt testa igen med andra färgkombinationer! Skyline är en helt underbar ljusblå som jag tror jag ska bära helt ensamt på naglarna snart, det känns vårigt utan att vara för mycket pastell och det gillar jag. Vad tycker ni?

Recension: Viva La Diva Eye Candy palette

viva la diva eye candy palettePaletter är helt klart min "Guilty pleasure" när det kommer till smink, gärna paletter som är fullproppade med ögonskuggor. När jag är hemma i Sverige och besöker så brukar jag klämma lite på Viva La Diva's produkter eftersom vi inte har märket här i Danmark. Ögonskuggepaletten Eye Candy släpptes (Om jag kommer ihåg rätt) runt Julen 2014 men finns fortfarande kvar i butik och på nätet. Själva designen på paletten verkar vara väldigt inspirerad av Too Faced men eftersom jag gillar Too Faced's lite gulliga produkter så tycker jag även att Eye Candy är väldigt fin. Paletten innehåller 14 ögonskuggor i varierande finishes, det finns både glitterbomber som svarta silverglittriga "Party Time" men även matta skuggor som chokladbruna "Chocholate". Eye Candy innehåller en bra variation av neutrala och mer färgglada skuggor så det finns något både till vardags och till fest. Med paletten medföljer även en Eye Primer som jag inte alls fattade tycke för, den luktade lite som en blandning av trälim och plast och jag valde därför att använda min vanliga primer istället. I överlag tycker jag att ögonskuggorna håller bra kvalitet med Periwinkle-blå "Sweeter" som största undantag. Sweeter är tyvärr väldigt dåligt pigmenterad och applicerar lite fläckigt, synd på sådan en fin nyans. Jag hade också lite problem med att applicera underbart metallicblå "Tasty", jag ville ha den snygga jämna metalliska finishen men kunde inte få till det med bara primer och borste då den bara försvann hur mycket jag än packade på. Med ett Mixing Medium kunde jag dock få till det mycket bättre. I överlag är dom skimriga skuggorna bättre än dom matta, fast jag har verkligen fattat tycke för både Candy Rain och Chocholate som jag har använt i ögats veck som utsuddnings-skuggor. Glittriga Party Time är helt galet intensiv samtidigt som den glittrar som bara sjutton. Ofta har jag problem med att denna slags skuggor mister allt glitter så fort man försöker lägga det på ögonlocket men inte denna, impad!
 • Pris: 199 kr (Ca 14 kr/skugga).
 • Innehåll: 14 skuggor, 1 primer samt 1 dubbeländad borste.
 • Finns hos: Åhlens, Bubblebox etc.
 • Mitt betyg: 4/5

viva la diva eye candy palette2viva la diva eye candy swatches2viva la diva eye candy swatches3viva la diva eye candy swatches4viva la diva eye candy swatches1 DSC_0226Cookie på inre delen av ögonlocket, Cheer på yttre delen av locket uppe och nere och blendat upp mot ögats veck. Chocholate i ögats veck samt på ögonbrynen. Glittriga Party Time som eyeliner. Harmony på nedre inre delen av fransraden.

Recension: The Body Shop Spa Wisdom Africa"Hand&Foot butter"

the body shop spa wisdom africa hand and foot butter.png the body shop spa wisdom africa hand and foot butter2.pngHandkräm går åt som smör under vintermånaderna och idag ska vi kika på en av mina nya favoriter, "Hand & Foot butter" från The Body Shop's Spa Wisdom Africa serie. Hand & Foot butter är en kräm med en härligt mjuk men samtidigt väldigt mild doft som jag tycker väldigt mycket om. Förpackningen är inte en sådan som man slänger i väskan men den är perfekt vid datorn eller på sängbordet. Det är mening att man ska kunna använda krämen på både fötter och händer men jag tycker inte att den återfuktar nog på fötterna. På händerna är den dock rena drömmen, återfuktar som sjutton, sjunker in snabbt som attan och gör händerna mjuka som silke. Formulan är väldigt len, fast och "slippery" i formulan men det är inte tillstymmelse till flottighet när man väl har applicerat den på händerna. Tummen upp, en trogen följeslagare vid datorn.
 • Pris: 195 kr
 • Finns hos: The Body Shop
 • Mängd: 125 ml
 • Mitt betyg: 5/5

Unboxing: The Body Shop Fuji Green tea + nya Drops of Youth produkter

https://www.youtube.com/watch?v=LGuaS2wTTr4 Det dök upp ett paket från The Body Shop och eftersom jag har köpt nya studio-lampor så hade jag möjligheten att filma nu under kvällen när det är totalmörkt utomhus. Normalt är jag väldigt beroende av solens strålar så det känns väldigt skönt att kunna bestämma själv när man vill filma eller fota. I paketet hittade jag godbitar från den kommander serien "Fuji Green Tea" som jag skrev ett inlägg om häromdagen samt två nytillskott till "Drops of Youth"-serien.

Fixa fötter och naglar med Apoliva

apoliva fotvård skrubb olja fotfil.pngFötter är ett ämne som jag är dålig på att ta upp i bloggen, även om jag faktiskt spenderar en del tid på att ta hand om fossingarna. Idag ska vi kika på tre relativt nya produkter från Apoliva; En fotskrubb, en fotfil och en hud/nagel-olja. Olja och fotskrubb kommer med "Ört & Natur"-serien som släpptes under Oktober månad förra året. Skrubben innehåller väldigt mycket oljor(Bl.a. Lavendel, cederträ och Citronmyrten) och är alltså lite hårdare än många andra skrubbar som ofta kan kännas lite sockriga i konsistensen.  Jag skopar upp lite, gnuggar produkten mellan händerna för att värma upp oljorna och skrubbar sedan bägge fötter. Fötterna blir verkligen återfuktade men jag hade önskat att det var lite mer riv i skrubben. Oljan kommer i en brun glasflaska med pipett, jag får lite gammeldags apotekarkänsla över utformning och färgval, det känns retro. Oljan doftar precis som skrubben väldigt örtigt, jag föredrar ju oftast lite friskare dofter men doften känns väldigt mysig och den är inte så stark att det stör mig. Jag har applicerat oljan morgon och kväll (Och ibland ett par gånger imellan, vid datorn t.ex.) och upplever att den sjunker in snabbt. Fotfilen är utformad på ett väldigt spännande sätt, jag har faktiskt inte sett något liknande förut. Jag filar bara fötterna om dom självmant väljer att "ömsa"(ewww!) då jag upplever att jag får förhårdnader på fötterna om jag filar när det inte är nödvändigt. Fotfilen har en liten inbyggt "tå-fil" i handtaget som man kan använda för att komma åt ställen som annars kan trilskas. Fotfilen har en grövre del med små runda upphöjda cirklar som verkligen hjälper till med att slipa av död hud. Den finare slipytan kör jag på ställen jag inte behöver ge lika mycket kärlek. Ligger bra i handen! Fotfil pris: 119 kr. Fotskrubb pris: 89 kr/100 ml. Hud & Nagelolja pris: 79 kr/10 ml. apoliva fotvård skrubb olja fotfil2.png apoliva fotvård skrubb olja fotfil3.png

Recension: Maybelline"Lash Sensational"Mascara

maybelline lash sensational mascaraMaybelline lanserar en ny mascara som heter Lash Sensational som jag redan har blivit störtförälskad i. Lash Sensational har en lite udda gummiborste som är böjd med långa borsthår på ena sidan och väldigt korta på den andra sidan. Jag applicerar först med sidan med kortare borsthår för att få rikligt med mascara över fransarna och separerar sedan med motsatt sida. Nyansen är härligt bäcksvart och mascaran går att bygga upp ett par lager utan att den ser klumpig ut (Se nedan där jag har 1 lager på vänstra sidan och 2 lager på högra). Jag har inte upplevt att den fäller eller att färgen överförs till huden så hållbarheten är också på topp, men den är trots bra hållbarhet lika lätt att tvätta bort som vilken annan vanlig mascara som helst. Nu böjer jag ju aldrig mina fransar (You heard me) då jag tycker att det skadar dom för mycket, så jag blev väldigt förvånad när Lash Sensational liksom borstade upp fransarna som sedan förblev böjda när mascaran torkat. Det är extra uppenbart på det högra ögat på bilden nedan om man jämför med det vänstra. I överlag är jag väldigt imponerad, Lash Sensational ger maffig volym, härlig svärta och sitter som berget trots att den inte är vattenfast. Tummen upp! Släpps i butik under denna vecka.
 • Pris: 139 kr.
 • Finns hos: Kicks, Åhlens etc.
 • Mängd: 9,5 ml
 • Mitt betyg: 5/5
maybelline lash sensational mascara2 maybelline lash sensational mascara3.png

Recension: Maybelline"Dream Wonder Nude"Fluid-touch foundation

maybelline dream wonder nude foundation recension2.pngDet här med tunna foundations med konsistens som mest liknar vatten är verkligen den största trenden inom skönhetsvärlden just nu. För ett tag sedan recenserade jag Isadora's nya "Nude Sensation" och idag ska vi kika på Maybelline's "Dream Wonder Nude" (Som heter Dream Wonder Fluid i t.ex. USA). Maybelline beskriver Dream Wonder Nude som en "Otroligt lättflytande foundation som smälter på huden och ger maximal täckning utan att ge en kakig känsla". DWN kommer i fem nyanser och jag har dom fyra ljusaste, den som saknas heter 40 Fawn och är alltså den mörkaste i sortimentet. Jag har använt nummer 10 "Ivory" men den är snäppet för mörk för mig nu under vintern, jag tror dock att nyansen blir klockren under sommaren. Innan användning ska man skaka flaskan, något som DWN har gemensamt med tidigare nämnda Nude Sensation och Chanel's liknande Vitalumiere Aqua. Inne i locket sitter en lång pinne som man kan använda till att dutta foundation på baksidan av handen, fingrarna eller direkt i ansiktet. Det första som slår mig när jag applicerar denna är den starka doften av alkohol, den avdunstar dock så snart man har jobbat in produkten i huden och det är alltså alkoholen som gör produkten så lättflytande. Jag har testat flera olika applikationsmetoder men får helt klart snyggast resultat med fingrarna. Finishen är snygg och ser väldigt naturlig ut, men framhäver stora porer och eventuellt torra partier då extra produkt liksom sugs fast i torrheten (Det är dock mest om man sitter och närstuderar i spegeln som man kan se detta). Jag rekommenderar alltså att man använder en primer om man har stora porer eller torr hud. I övrigt har jag inget att klaga på, täckningen är medium men uppbyggbar, finishen är väldigt snygg och naturlig och känns varken torr eller flottig. Jag önskar att doften var mindre stark men eftersom den försvinner så snabbt så kan jag se bort från det.
 • Pris: 149 kr
 • Finns hos: Kicks, Åhlens etc.
 • Mängd: 20 ml
 • Mitt betyg: 4/5.
maybelline dream wonder nude foundation recension.png

Dream Wonder NudeUtan DWN                                                                Med DWN

The Body Shop - Fuji Green Tea

New T Tree Group HR__INFGTPJ014Den 24:e Mars släpper The Body Shop en ny hudvårdsserie vid namn "Fuji Green Tea". Gemensamt för dom flesta produkter är att The Body Shop pushar mycket på att antioxidanterna från grönt te är bra till att mjukgöra och fräscha upp huden. Kollektionen, som består av nio produkter, innehåller bland annat ett Bath Tea som med en infuser ska läggas i badkaret. Det fungerar alltså som en te-kopp men storlek XL, ett spännande koncept som jag aldrig har hört om tidigare. Jag är väldigt sugen på att testa Fuji Green Tea Eau De Cologne vars doftnoter består av bl.a. Citron, Mandarin och grönt te som Toppnoter och Viol och Jasmin som Hjärtnoter. Det låter helt klart som en blandning för mig, mild men fräsch! Även Fuji Green Tea Body Scub låter väldigt intressant. Jag ser definitivt fram emot att dofta på serien, jag har hört att doften i överlag är relativt mild så det är säkerligen en serie som passar många.

I serien:

 • Fuji Green Tea Bath Infuser (60 kr)
 • Fuji Green Tea Bath Tea (225 kr/300g)
 • Fuji Green Tea Body Scrub (225 kr/200ml)
 • Fuji Green Tea Exfoliating Soap (60 kr/100g)
 • Fuji Green Tea Body Wash (85 kr/250 ml)
 • Fuji Green Tea Body Butter (185 kr/200 ml)
 • Fuji Green Tea Body Lotion (155 kr/250 ml)
 • Fuji Green Tea Body Sorbet (165 kr/200 ml)
 • Fuji Green Tea Eau de Cologne (195 kr/100 ml)
2963-Fuji green tea bath tea HR__INFGTPJ010 Fuji Green T Body Scrub HR__INFGTPJ012 Green Ta Soap HR_INFGTPJ007

FOTD - Smoky Mauves

isadora smoky mauve palette look.png isadora smoky mauve palette look2.png isadora smoky mauve palette look3.pngJag använder så sällan svart eyeliner på vattenlinjen men när jag kör sotade ögon så går jag för det mesta all-in och kör extra allt. Idag testar jag Isadora's nya palett "Smoky Mauves" och har redan blir totalt förälskad i paletten. Jag har applicerad skugga 2 i globlinjen för att göra det lättare att sota ut mörkare skuggor. Sedan har jag applicerat en blandning av skugga 5 och 6 både på den yttre delen av det rörliga locket men också på den inre delen, och jag har applicerat skugga 1 i mitten av ögonlocket för att skapa lite kontraster (Samma koncept på nedre franslinjen). I överlag tyckte jag att skuggorna var väldigt lättjobbade och väldigt lätta att tona ut, så lätta att man får passa på med blendingborsten och bara blenda det som behövs. Min röda ombre håller på att försvinna från mitt hår så jag har pastellrosa toppar och tycker att det är så himla sött.

Produkter:

 • Maybelline Dream Smooth Primer
 • Rimmel Wake me up foundation – 010 Light Porcelain
 • L'Oreal BB Powder - Light
 • Lily Lolo Prime Time
 • Isadora Eye Color bar - Smoky Mauves
 • Isadora Perfect Brows Duo Compact Powder - 15 Brown Duo
 • Isadora Perfect Contour Kajal - Black
 • Isadora Fine Liner Eye Stylo – Dark Brown
 • The Body Shop Honey Bronzer - 01
 • Mac Mineralize Skinfinish - Perfect Topping
 • Isadora Perfect Powder Blusher - Perfect Peach
 • Isadora Color Shock Lip Stain - Cabaret Red
isadora eye focus 2015-2numbereed

NOTD - L'Oreal"Doutzen's Pure Red"(Collection Exclusive)

loreal doutzen collection exclusive.png loreal doutzen collection exclusive2.png loreal doutzen collection exclusive3.pngDoutzen's nagellack från L'Oreals "Collection Exclusive" är ett väldigt trevligt lack. Nyansen är en helt lagom rödorange som är väldigt klar i tonen. Formulan är crelly (Cream-Jelly, alltså halvtransparent) och glansen är gudomlig. På bilderna har jag applicerat två lager och i övrigt har jag inget topplack alls. Snyggt, klassiskt och romantiskt utan att vara för förutsägbart. Lackegenskaperna var riktigt trevliga, jag har faktiskt ingenting att klaga på!

Nyshoppat: Mac"Gunner"lipstick (Nasty Gal 2015)

mac nasty gal gunner lipstick.pngJag har gått och suktat efter Mac's läppstift "Gunner" sedan det släpptes med Nasty Gal kollektionen i December i USA. Kollektionen dök upp i Sverige(Och Danmark) den 2:a Februari och säljs uteslutande på webshoppen (Maccosmetics.se). Tyvärr är både Gunner och Runner (Det finns ett läppstift som heter Stunner också, en kollektion full av rim!) helt slutsålda men om man har tur så kanske dom dyker upp igen senare (Tvivlar dock). Gunner är ett matt läppstift i en underbar mörk blålila nyans. Det känns urhärligt på läpparna och är väldigt krämigt för att vara ett matt läppstift. Jag har burit detta flera gånger och både fått "Omg vad fasiken har på på läpparna"-blickar, men också ett par som kommit upp och frågat vad det var för snyggt. Jag förespråkar att man skiter blankt i vad andra tycker och har på sig det man tycker är snyggt, och Gunner är definitivt ett läppstift jag tycker är snyggt. För att det ska applicera bäst (Det är ju trots allt ett väldigt mörkt läppstift) så rekommenderar jag att man använder en penna under för att få till en snygg skarp linje runt läpparna. Jag har använt en mörkt lila eyeliner (Dock inte på bilderna nedan, där jag har visat läppstiftet helt själv) och det har funkat perfekt. Det här med att hitta mörkt blålila läppennor är ju inte helt lika enkelt som det låter. Läppstiften kostar 195 kr/stk och är Limited Edition. (P.S. Normalt fotar jag produkter innan jag har testat dom för att det ska vara snyggare på bild, men Gunner åkte direkt på läpparna. Ett bra köp för en lilaälskare!). mac nasty gal gunner lipstick2.png mac nasty gal gunner lipstick3.png mac nasty gal gunner lipstick4.png

Isadora"Eyes"(2015)

isadora eye focus 2015.pngUnder denna vecka släppte Isadora ett gäng produkter inom ögonkategorin. Det släpps en ögonskuggepalett i lila och mauve nyanser, en brynskugge-duo, ett gäng eyeliners och en ny ögonskuggeborste. Tyvärr hade posten dansat salsa på mitt paket så en av skuggorna hade gått sönder, jag lyckades dock rädda den för att kunna visa er. Ögonskuggepaletten tycker jag är jättefin, den har lite mer variation av nyanser om man jämför med Nude Essentials-paletten där nyanserna ligger tättare på varandra. Jag testade den igår och var positivt överraskad till hur skuggorna applicerade! Ögonbryns-duon kommer med en liten duo borste/skumgummiapplikator, jag tycker dock att själva förpackningen är lite väl tilltagen om man ser på hur stor själva skuggan är. Den kunde vara iallafall 1 cm mindre och fortfarande ha plats till både skuggan och applikatorn. Själva skuggan är pigmenterad och lättjobbad, och jag gillar att man har både en varmare och en kallare brun skugga att jobba med. Man kan välja att använda skuggorna separata eller så kan man blanda ihop en nyans som passar bättre om man så vill. Jag har testat att använda brynduon som ögonskugga och det fungerar också bra. Dom tre kajalpennor som släpps är helt fantastiska, dom är vattenfasta som sjutton men är ändå väldigt mjuka och krämiga. Om man vill sudda ut dom ska man vara lite snabb och ta ett öga i taget då dessa annars torkar, och när dom väl torkat så sitter dom där dom sitter. Jag använder väldigt sällan eyeliner på vattenlinjen men testade ändå för att se hur hållbarheten var. På mig sitter en helt vanlig svart eyeliner i ungefär 3 timmar innan den börjar försvinna och dessa satt i ungefär 5 timmar. När dom hade torkat så kändes det dock väldigt torrt på vattenlinjen, men det gör vattenfasta eyeliners för det mesta. På övre fransraden satt dom i 10 timmar innan jag tvättade bort dom, där har jag absolut inga klagomål överhuvudtaget. I överlag ett gäng väldigt spännande släpp, speciellt dessa eyeliners som jag definitivt ska fortsätta testa! Vad tycker ni om dom nya produkterna?

isadora eye focus 2015-2.pngEye Color Bar - 61 Smoky Mauves (149 kr)

isadora eye focus 2015-3.pngPerfect Brows Duo Compact Powder - 15 Brown Duo (119 kr)

isadora eye focus 2015-5Eye Shadow Brush Small (89 kr)

DSC_01461-6: Smoky Mauves. 7-8: Brown Duo. 9-11: Perfect Contour Kajal.

DSC_0132Perfect Contour Kajal(89 kr): Dark Brown, Black & Deep Grey

isadora eye focus 2015-7.png

Mac x Toledo (2015) -"Sin"lipstick

mac toledo collection 2015 lipstick sin.pngIdag ska vi kika på läppstiftet "Sin" från Mac's uppkommande kollektion i samarbete med Ruben & Isabel Toledo, övriga produkter i kollektionen finner ni i detta inlägg. Sin är sedan tidigare permanent i Mac's sortiment men jag har varken testat, swatchat eller ägt det tidigare så jag såg fram emot att ha läppstiftet i Limited Edition förpackning. Sin beskrivs som ett djupt blodrött läppstift i matt formula. Trots att det är en matt formula så känns det behagligt på läpparna, jag föredrar dock att applicera en läppenna under då det är lättare att få till skarpare kanter om man redan har fyllt i läpparna med penna. Det gör jag för det mesta med såna här vampiga murriga nyanser som inte är lika lätta att bara slänga på som t.ex ett nude-stift. Den matta finishen gör också att läppstiftet håller längre än mer krämiga och glansiga läppstift. Förpackningen är "rubberized", den har alltså en lite gummi-aktig yta ungefär som Nars produkter. Det är snyggt men eftersom produkten är gummerad och vit så attraherar den smuts som bara den, och det är väldigt svårt att få bort smutset när det väl sitter där. Inte ett läppstift som jag skulle rekommendera att man har i botten av väskan alltså! Den svart/vit/röda grafiken på produkterna är väldigt vacker och jag har definitivt tänkt att låta mitt läppstift stå framme på sminkbordet ihop med mina andra läppstift i Limited Edition förpackning. Mac x Toledo släpps den 6 Mars, övrig info gällande butiker osv. hittar ni i Mac-kalendern som vanligt. mac toledo collection 2015 lipstick sin2.pngmac toledo collection 2015 lipstick sin4.pngDSC_0186 mac toledo collection 2015 lipstick sin5.png

NOTD - Depend 435 + 436

depend 435 436 spring 2015 vår.png depend 435 436 spring 2015 vår2.png depend 435 436 spring 2015 vår3.pngJag hade lust till en funky french-manikyr så jag drog fram några av lacken från Depend's vårkollektion och parade ihop dessa två. Färgkombinationen gör att man blir glad så det spritter i benen och jag längtar ännu mer efter sommar och solsken. Ni kanske kan se att det ser ut som att jag har nagelolja runt naglarna, jag håller på att testa "Drip-dry" droppar från Essie och har inte riktigt fått in snitsen ännu (Men det gör väl ingenting, egentligen!). En underbar kombination som jag definitivt tänker bära fler än en gång. Jag applicerade två tunna lager av basnyanserna och sedan ett tjockare lager av motsatt färg ovanpå. Snyggt, lekfullt och iögonfallande!

Recension: Makeupgeek"Liquid Gold"Loose pigment

makeupgeek liquid gold pigment loose eyeshadow.pngJag har anförskaffat mig en softbox och har snickrat ihop en liten fotostudio uppe i mitt sminkrum eftersom att vädret driver mig till vansinne. Jag har aldrig produktfotograferat med softbox så jag hoppas ni har tålamod tills jag har lärt mig inställningar och liknande. Dagens bilder är tagna med min nya setup och jag gillar att ljuset är jämnare och mer rättvisande, har ni konstruktiv kritik så hojta gärna till! Makeupgeek är ett amerikanskt märke som drivs av Youtube-gurun Marlena som valde att starta sitt eget sminkmärke för att fylla en del av marknaden som hon tyckte kunde utvecklas. Makeupgeek säljer ögonskuggor, rouge (Bägge i pan eller i förpackning), eyeliners och pigment/lösa ögonskuggor. Sedan pigmentet "Liquid Gold" släpptes har jag suktat som en galning och fick äntligen beställt hem mitt efterlängtade pigment efter att jag sett att burkarna gjorts om. Tidigare har burkarna inte haft någon slags sifter så folk hade klagat på att produkten grisade överallt. Lösningen var inte en vanlig sifter utan ett slags plastlock med ett hål i mitten som locket täpper till när man stänger burken. Man kan få ner en borste i hålet men eftersom det blir tilltäppt när den stängs igen så har man inte problem med spilld produkt. Nyansen är en underbar antik-guld som drar lite mot grönt och som har ett helt fantastiskt färgskifte. Finishen blir väldigt metallisk, ännu mer metallisk om man applicerar den med våt borste. Jag är förääääälskaaaad....
 • Pris: 6,99 dollar
 • Finns hos: Makeupgeek.com
 • Mängd: 2 gram
 • Mitt betyg: 5/5
makeupgeek liquid gold pigment loose eyeshadow2.png makeupgeek liquid gold pigment loose eyeshadow3.png makeupgeek liquid gold pigment loose eyeshadow4.png

Recension: Isadora"Nude Sensation"Foundation

isadora nude sensation foundation fluid.pngIdag ska vi kika på "Nude Sensation" fluid foundation, ett av Isadora's nytillskott i sortimentet. Det verkar vara viktlösa foundations som är den stora trenden just nu och jag tror helt klart att vi kommer se ännu mer av denna slags produkter i framtiden. Jag är storförbrukare av Chanel's "Vitalumiere Aqua" som har en liknande (Men inte likadan) formula, den är en av mina trotjänare om man bara vill slänga på något till vardags och se snygg ut utan att behöva jobba så mycket. Nude Sensation kommer i 6 nyanser (10, 12, 14, 16, 18, 20) och jag har nyans 12 och nyans 16. Jag har använt nummer 12 till mitt test men färgen är allt för orange och 2-3 nyanser för mörk, det är dock möjligt att nyans 10 hade passat mig bättre. Jag har testat lite olika applikationstekniker och tycker definitivt att jag får snyggast resultat med fingrarna då värmen verkar smälta in produkten i huden. Med borste eller svamp (Tänk Beauty Blender) så måste jag jobba mer för att få till ett snyggt resultat. Isadora skriver att Nude Sensation har medium-täckning och det kan jag definitivt hålla med om. Trots att det låter som en utomordentlig produkt så kommer jag inte helt överens med formulan. Den ger mig ett snyggt glow, täcker rodnader och gömmer porer, men minsta lilla torrflaga eller torrt parti ser ut som saharas öken trots att övriga delar av ansiktet får en snygg glöd. Jag vill gömma torrfnaset, inte framhäva det! Jag upplever formulan som märklig, jag känner mig både torrfnasig och oljig samtidigt som att min bas glider runt. Jag tror att denna foundation skulle passa bättre till någon som har normal hud, för på torr hud ser den inte klok ut trots den snygga glöden som jag gillar. Har man oljig hud tror jag att det blir för mycket glow, men det är ju en smaksak.
 • Pris: 169 kr
 • Finns hos: Kicks, Åhlens etc.
 • Finns i: 6 nyanser
 • Mitt betyg: 2/5
isadora nude sensation foundation fluid2.png isadora nude sensation foundation fluid3.png

NOTD - Catrice"Get the Blues"

catrice get the blues.png catrice get the blues2.png catrice get the blues3.pngCatrice är ett tyskt budgetmärke som är ägt av samma företag som Essence (Cosnova heter dom visst). På våran resa till Palma så hittade jag nagellacket "Get the Blues" i Catrice-montern och kunde inte låta det stå. Lacket är dammigt blått med ett lätt färgskift som drar mot dammigt lila. Sjukt snyggt och fullproppat med skimmer! På bilderna har jag två lager lack och tyckte jag fick till lagom täckning. Med ett lager var det ojämnt och fult men det andra lagret jämnade ut och fyllde i eventuella tomrum. Väldigt snyggt och jag gillar att den duokroma effekten inte är sådär jättegalen som med andra lack, det är modigt på ett neutralt sätt!

FOTD - Katy Perry Superbowl look

411Nu ser ju jag inte Superbowl men det florerade runt ett gäng bilder på nätet av hennes sminkning och jag tyckte att det var så simpelt men ändå väldigt effektfullt så jag bestämde mig för att återskapa hennes look. Huden är väldigt "glowy" med rejäl highlight och mycket rouge. Dom röda läpparna kombineras med en simpel ögonsminkning där man valt att lägga en svart vingad eyeliner och silverglitter just ovanför. Klassiskt med en twist!

Produkter:

 • Maybelline Dream Smooth Primer
 • Rimmel Wake me up foundation - 010 Light Porcelain
 • Idun Minerals foundation - Jorunn
 • Gosh Concealer - 01
 • Mac Cream Colour Base - Hush
 • Mac Cremeblend Blush - Tease your tastes
 • Mac Fluidline Gel Creme - Deep Dark Brunette
 • Mac e/s - Shroom, Omega & Charcoal Brown
 • Makeupstore Mixing Liquid + Cake Eyeliner (Black)
 • Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum + Dior Iconic Overcurl
 • The Body Shop Glitter Eyeliner - Sparkling
 • L'Oreal Color Riche Lipstick - J Lo's Pure Red
katy perry superbowl makeup fotd eotd katy perry superbowl makeup fotd eotd2 katy perry superbowl makeup fotd eotd3 katy perry superbowl makeup fotd eotd4

Mac x Cinderella 2015

Cinderella-MACJag vet inte riktigt vad jag tycker om Mac's kommande samarbete med den nya "Cinderella"-filmen som kommer ut snart. Jag gillar tanken om prinsessor, slott och en omtumlande historia, men å andra sidan så tycker jag inte riktigt att förpackningarna i kollektionen gör sagan några tjänster(Jag får lite "Leksakssmink-känsla"). Förpackningarna har "Cinderella" tryckt på i guld och ljust blålila detaljer/lock som skiftar över i vad jag tror är en ljus pastellrosa. Ögonskuggepaletten är en väldigt bra vardagspalett, men 5 ut av 6 skuggor är permanenta i Mac's sortiment. Jag har Omega sedan tidigare och det är nog en av mina mest använda ögonskuggor någonsin. Man har också valt att inkludera "Eye Gloss" som inte riktigt är en produkt som jag tror den vanliga konsumenten skulle gilla, jag har läst lite om dom (Dom har funnits sedan tidigare) och det är för det mesta en produkt som bara används till editorials eller photoshoots då dom lägger sig i ögats veck efter få minuter. Dom produkter som intresserar mig är något av läppstiften, Beauty powder eller Iridescent powder. Som vanligt har jag inget släppdatum för denna kollektion men gissar 8 Mars  och relativt få butiker (Typ NK och Åhlens City). Det är dock bara spekulationer, så det kan lika gärna vara helt fel. Kollektionen släpps den 6 Mars Online + I butik hos Åhlens Stockholm och NK. Vad tycker ni om kollektionen? Ser ni något som fångar intresset?

mac cinderella 2015 eye glossStudio Eye Gloss (260 kr) - Lightly Tauped & Pearl Varnish

mac cinderella 2015 fluidlineFluidline (195 kr) - Little Black Bow & Macroviolet

mac cinderella 2015 iridescent pressed powder beauty powderBeauty Powder (280 kr) - Mystery Princess. Iridescent Pressed Powder (280 kr) - Coupe d'Chic.

mac cinderella 2015 lipstick lipglassLipglass(205 kr) - Glass Slipper & Happily ever after. Lipstick (215 kr) - Free as a Butterfly & Royal Ball

MAC107743_v1_CMB_WHT_6.psdGlitter/Pigment(260 kr) - Reflects Pearl, Pretty it Up & Evil Stepmother

mac cinderella eyeshadow stroke of midnight

 Eyeshadow x6 Stroke of Midnight(480 kr) - Phloof!, Quarry, Omega, Vapour Peach, Stroke of Midnight & Satin Taupe.

Hud, läppar och kinder med Nvey Eco

nvey eco bb cream fair lip lustre gloss ruby powder blushing blushing sunset.pngNvey Eco (Som jag ännu inte riktigt vet hur jag ska uttala) är ett ekologiskt sminkmärke från Australien som startades 2005 och som numer säljs hos bl.a. Turkos här i Sverige. Jag har testat tre av produkterna så jag tänkte att vi kör en kombinerad 3-i-1 recension idag. Läppglanset och rouget är små prover så originalprodukterna ser alltså lite annorlunda ut och innehåller mer produkt.

Produkterna jag har testat är:

 • BB+ Cream - Fair (299 kr) Mitt betyg: 3/5
 • Hydrating Lip Lustre - Ruby (265 kr) Mitt betyg: 3/5
 • Powder Blush - Blushing Sunset (255 kr) Mitt betyg: 3/5
Rouget är en ljust dammig rosa nyans som jag tror passar bäst till dom med ljus till medium hudton, om man är en mörk medium kan denna nog bli liite för ljus och det är möjligt att den nästan inte syns. På väldigt ljusa hudtoner (Som min egen t.ex.) är den dock en väldigt klädsam och neutral nyans som ger ett väldigt naturligt resultat. Formulan känns väldigt pudrig och mjölig, man får jobba lite för att få upp lagom täckning. Jag önskar att formulan var lite mindre flygig och mer pigmenterad så att man slipper lägga lager på lager, men å andra sidan så är detta en sådan produkt som nästan inte kan bli fel eftersom den inte är jättepigmenterad. Läppglanset är en skimrig röd-rosa nyans med medium täckning. Känns trevligt på läpparna och nyansen är en rödrosa nyans fullproppat med skimmer. Det är liksom varken ett läppglans, ett läppstift eller ett läppbalsam men någon hybrid som ligger mittimellan. Känns inte superklistrigt som ett gloss men känns inte heller lika krämigt som ett läppstift. Håller sådär, efter ett par timmar behövde jag bättra på. En prislapp på 265 kr gör dock att jag förväntar mig lite mer då prisklassen ligger i samma läge eller högre än t.ex. Mac och Armani. BB-creamen (Jag har nyansen fair) sitter okej på huden men framhäver stora porer och eventuella små torra partier om jag inte använder en primer. Använder jag en primer blir finishen mycket snyggare! Som nyans passar "Fair" mig okej, men är snäppet för mörk (och för gul)för att vara en 100% match till mitt bleka nylle. Framåt sommaren tror jag dock att den skulle passa både min hudton och min hudtyp bättre då min hud inte är lika torr som under vintermånaderna. Innehåller ingen officiell SPF(Udda) men titaniumdioxid som är ett slags substitut till solskydd står under "May Contain" på ingredienslistan. Är alltså inte helt hundra på hur effektivt ett eventuellt solskydd i denna BB-cream är och som halv-spöke och storförbrukare av SPF50 så tar jag inga chanser. Sitter okej (Efter ungefär 4 timmar började min näsa + haka se trista ut), ger lätt till medium täckning och har en trevlig satin-finish som jag dock föredrar att fixera med ett löspuder då den annars känns "klibbig". Definitivt inte den bästa BB-kräm jag har testat. Utav dom tre produkterna gillar jag rouget bäst då det är en sådan produkt som man kan slänga på i sömnen. Jag hade ändå önskat att formulan var mindre torr och flygig. Har ni testat något från Nvey Eco? nvey eco bb cream fair lip lustre gloss ruby powder blushing blushing sunset2.png nvey eco bb cream fair lip lustre gloss ruby powder blushing blushing sunset3.png nvey eco bb cream fair lip lustre gloss ruby powder blushing blushing sunset4 nvey eco bb cream fair lip lustre gloss ruby powder blushing blushing sunset5.png

NOTD - Isadora"Candy Store"&"Spring Bud"(Nude essentials 2015)

isadora candy store spring bud nude essentials 2015.png isadora candy store spring bud nude essentials 2015-2.png isadora candy store spring bud nude essentials 2015-3.pngJag vill ha vår! Just därför satsade jag på våriga pasteller och en lekfull (Men simpel) nail art som jag gjorde med ett dotting tool. Det rosa nagellacket heter Candy store och det ljust gröna heter Spring Bud. Som bas har jag applicerat två lager lack av bägge nyanser och sedan prickade jag bara på den andra färgen. Enkelt men effektfullt, påminner mig lite om påskägg. Jag gillar verkligen alla lack ur Nude Essentials-kollektionen, mest det lila (duh) men jag tycker att den gröna nyansen är så fräsch och krispig att jag gärna använder den snart igen.

CND - Flora&Fauna (Vår 2015)

cnd flora fauna collection sverige3.pngLjuva pasteller i lite dovare toner än dom normala glass-nyanserna som vi annars så ofta ser under vårperioderna bjuder CND på med sin vårkollektion "Flora & Fauna".  Kollektionen innehåller 8 nyanser i Vinylux-serien (CND's långtidshållbara lack) och 6 nyanser i Shellac som är en salongsbehandling. Jag har fått hem prover på alla lack i Vinylux-serien och det är en hel del godbitar att kika på. Dom två nyanser som inte finns i Shellac heter Thistle Thicket(Dammig grålila) och Blush Teddy(Gammelrosa med blå flash). Vid första anblick ser det ut som att 7 av 8 lack är krämlack men det är faktisk inte fallet. 4 av 8 lack har skimmer eller någon annan effekt och det lack som helt klart är mest iögonfallande när man kikar närmare på det är Fragrant Freesia som ser ut som ett vanligt taupe-grå-brunt lack vid första anblick. Kikar man närmare på det så ser man en rosa duokrom effekt ihop med små glitterbitar som nästan ser ut som krossade pärlor. Jag har tagit lite närbilder på dessa fyra lack, ni kan kika på det längre ner i inlägget. Mina favoriter är helt klart gröna Wild Moss (Med underbart guldskimmer), Fragrant Freesia (Med den duokroma effekten + glitter) samt ljusa dammiga lila Thistle Thicket. Vinylux-lacken och Vinylux Top-coat kostar 135 kr/stk och kan köpas på icgroup.se och där kan man också kika in vilka fysiska salonger som har produkterna.

cnd flora fauna collection sverige1.pngDandelion, Fragrant Freesia, Thistle Thicket & Salmon Run

cnd flora fauna collection sverige.pngBlush Teddy, Wild Moss, Creekside & Field Fox

cnd flora fauna collection sverige2.pngDandelion, Fragrant Freesia, Thistle Thicket, Salmon Run, Blush Teddy, Wild Moss, Creekside & Field Fox

cnd flora fauna collection sverige4.pngDandelion, Fragrant Freesia, Thistle Thicket, Salmon Run, Blush Teddy, Wild Moss, Creekside & Field Fox

Flora & Fauna 2015

En första titt på Jane Iredale

jane iredale purepressed eyeshadow ebony color sample kit.pngJag har testat noll produkter från Jane Iredale, noll, zilch, zero, nul innan idag men har länge varit nyfiken på märkets ögonskuggor och foundations. Jane Iredale var ett av märkena som ställde ut på DB-Expo och jag spenderade säkert en kvart med att klämma på deras ögonskugge-stacks (Det finns en lila, I NEED IT!) och puderfoundations. Jag hittade en nyans som faktiskt passade mig men den var tyvärr inte med i det prova-på-kit som vi fick med oss hem. Kittet innehåller produkter både till ögon, läppar och bas samt två miniborstar som ska hjälpa till med applikationen. Den större borsten går att fälla ut så att det blir en stor platt borste men jag tyckte inte den var särskilt bra. Den lilla ögonskuggeborsten gillade jag dock väldigt mycket för att vara en miniborste, definitivt inte en av dom sämre jag har testat. Utöver prova-på-kittet så fick vi även med en singelskugga i nyansen Ebony som är en trevlig svart skugga.

I kittet finner vi:

 • Foundation SPF20 - Golden Glow (Medium)
 • Blush - Whisper
 • Concealer - Circle/Delete2
 • Eyeshadow - Cream
 • Eyeshadow - Supernova
 • Eyeshadow - Dark Suede
 • Lipstick - Lily
 • Lipgloss - Beach Plum
På bilderna nedan har jag använt en annan foundation + concealer då medium-nyanserna var allt för mörka för mig. Jag har använt rouget Whisper som var helt fullproppat med glitter, det slutade med att jag hade glitter över hela nyllet. Trevligt om man har lust till att ha glitter-fejs men i övrigt så föredrar jag skimmer om jag ska ha glow i nyllet. Ögonskuggorna tyckte jag var väldigt trevliga och lätta att jobba med, Dark Suede applicerade jag dessutom på ögonbrynen och det fungerade också bra. Min favorit är helt klart mitten-skuggan "Supernova" som är en snygg taupe-nyans. Det har varit ett par dagar där jag bara har slängt på den på ögonlocken och inte orkat med mer, mångsidig och med en trevlig formula! Svarta skuggan "Ebony" har jag använt som eyeliner och det var rejält med drag i den. Ofta kan väldigt pigmenterade svarta skuggor kännas väldigt pudriga men det tyckte jag inte att den gjorde. Läpp-produkterna förvirrar mig, i paletten ser dom väldigt trevliga ut men väl på läpparna är dom väldigt skira och väldigt lika. På bilderna nedan har jag läppstiftet på mig och det utjämnar egentligen bara min normala läppfärg och ger läpparna ett glow. Läppglanset ser ungefär likadant ut men känns mer klistrigt. Hade önskat att det var lite mer oomph i läppstiftet. I överlag har jag fått mersmak på ögonskuggorna och jag blev också väldigt nyfiken på den ljusaste foundation dom hade i sitt sortiment. Har ni testat något från Jane Iredale? Vad isånnafall och är det något ni kan rekommendera? Jane Iredale's produkter finns hos bl.a. Hudoteket & Skincity. jane iredale purepressed eyeshadow ebony color sample kit2.png jane iredale purepressed eyeshadow ebony color sample kit3.png jane iredale purepressed eyeshadow ebony color sample kit4.png

BareMinerals Marvelous Moxie Lipstick"Dream Big"

bareminerals marvelous moxie lipstick läppstift dream big2.pngInnan detta läppstift hade jag inte testat en enda produkt från BareMinerals, trots att jag har hört mycket bra om många av märkets produkter. Idag ska vi kika på ett av läppstiften som kommer med årets vårkollektion "Modern Pop" som släpps på Sephora, NK och dom större Åhlens varuhusen den 15:e Februari. Utöver "Dream Big" så finns det även två andra läppstift som heter "Fall in Love" & "Express yourself", alla läppstift kostar 285 kr/stk. Läppstiftet heter "Dream Big" och beskrivs som en "Peachy nude", och det tycker jag är en väldigt passande beskrivelse. Nyansen är relativt ljus och har en lite varmare ton som drar mot persika utan att bli för orange. Läppstiften i "Modern Pop" kollektionen kommer med en tjusig prickig rosa läppstiftshållare som har snäpplock och en liten spegel inuti (Hur söt?!). Läppstiftet har en söt vaniljdoft och formulan känns både krämig och lätt på läpparna. Ibland duttar jag på lite för att bara jämna ut läpparnas färg 0ch klappar sedan in läppstiftet med ett finger men jag har också använt det mer täckande som ni kan se på bilderna nedan och det gillade jag också. Täckningen skulle jag kalla medium och finishen är glossig utan att vara spegelblank. Jag föredrar nude-nyanser som drar lite mer mot rosa men det här tyckte jag var rätt klädsamt ändå! bareminerals marvelous moxie lipstick läppstift dream big.pngbareminerals marvelous moxie lipstick läppstift dream big3.png bareminerals marvelous moxie lipstick läppstift dream big4