Shopping: Att vara en sucker för fynd..

 
Billigt är bra, heter det ju, och jag är verkligen en total sucker för fynd i alla former. Jag har aldrig varit en sån person som shoppar särskilt mycket småprylar, men här på sista tiden har jag shoppat lite skönhetsrelaterade grejer som jag tänkte visa er.
 
Jag och vax-strips kommer inte överrens, och det är inte ofta jag orkar värma vax heller så när jag hittade The Body Shop's Sugaring på rea för en tia (seriöst, vem kan motstå) så tänkte jag att jag lika gärna kunde testa.Spännande!
 
Rimmel London är ett märke som jag inte riktigt har testat så mycket från, så så när vi körde igång rean i Januari på jobbet så fyndade jag den snygga paletten med Union Jack mönster för 30 kr. Igen, vem kan motstå?
 
Lite fransar blev det också, från Ardell och Red Cherry. Ungefär noll kronor per styck på ebay (Okej då, en dollar eller två).
 
Och till sist så köpte jag en RealTechniques borste från iHerb. Det blev en ögonborste i form av Shading Brush denna gång, då jag har riktigt många av ansiktsborstarna som jag älskar.
 
Affiliate: Använd koden CIR729 hos iHerb för 5 dollar rabatt vid första köpet.

NOTD - O.P.I "OPI Eurso.. Euro" + "Lights of Emerald City"


Glitter ovanpå blått brukar alltid gå hem (Vem älskar inte rymd/natthimmel-lack?) så jag valde ut två nyare O.P.I-lack och parade ihop dom! Det mörkblå lacket heter OPI Eurso.. Euro (Euro Centrale kollektionen) och det riktigt udda glitterlacket med fyrkantiga glitterpartiklar heter Lights of Emerald City (Oz the great and powerful kollektionen).
 
Först hade jag tänkt att lacka Lights of Emerald City ovanpå ett ljust beige lack men jag är så glad för att jag ändrade mening och lackade på blått istället. Hur snyggt som helst!

EOTD - Drama

 
 
 
Jag har velat visa er två bra och billiga produkter men att göra ett inlägg till varje produkt har inte lockat, så jag tänkte att jag visa er hur det ser ut när jag använder dom i en sminkning. Produkterna jag snackar om är E.L.F's Brightening Eye color i färgen Drama (Kvartett med sotningsskuggor) och Wet N Wild's flytande eyeliner i Black Sparkle som är kolsvart med silverglitter. Eyelinern kostar 59 kronor (Finns bl.a. hos Allice.se och Eleven) och E.L.F-paletten kostar små 1,50 pund. Fynd! Eyelinern sitter dessutom som berget!
 
Ovan ser ni en sotning som jag ofta bär om jag ska iväg på festligheter. Normalt har jag ju färgglada sminkningar så ibland är det skönt att tona ned det lite. 
 
Produkter:
Too Faced Shadow Insurance
Gosh Waterproof eyeshadow stick - Love that beige (Beige skimrig krämskugga)
E.L.F Brightening Eye Color - Drama 
Wet N Wild Megalast eyeliner - Black Sparkle
Isadora Eyebrow Lifter
Estee Lauder Automatic brow pencil Duo - Soft Blonde
Maybelline The colossal Cat eyes mascara
Nyx Slide on Pencil - Pure White