NOTD - Isadora"Cotton Candy"(Sugar Nails 2014)

1 2 3Med Isadora's senaste lass texturlack kom det ljusa lila lacket Cotton Candy. Jag har testat persikofärgade Peach Nectar tidigare och var lite besviken på hur skirt det var trots flera lager men detta har mycket bättre egenskaper. Jag har lackat med tre tunna lager och fick till optimal täckning utan att det blev för tjockt, lacket var dessutom väldigt snabbtorkat trots dessa tre lager så det är mer än godkänt. Nyansen är en ljus kall lila färg som jag är helförälskad i, detta är verkligen ett topplack! Verkligen tjusigt såhär när det börjar bli varmare och ljusare utomhus. Jag har funderat på att lacka med detta på tårna men är rädd för att det ska bli jobbigt att ta på strumpor, är det någon av er som har testat att lacka med texturlack på tårna? Swatches och flaskbilder på hela kollektionen finner ni här och en NOTD med Peach Nectar finner ni här.   

Mac - Alluring Aquatic 2014

13960876402290   13960876387883En av Mac's kollektioner som jag verkligen har sett fram emot är sommarkollektionen Alluring Aquatic. Släppdatum är ännu okänt (Jag går ut från att det är 8e Maj som förra årets sommarkollektion)och priserna likaså men jag kan inte hålla mig från att visa dom promobilder jag har hittat, förpackningarna är nämligen TO DIE FOR. Dom små dropparna är en del av förpackningen och upphöjda ovanför själva ytan. Jag har inte närbilder på alla produkter och dom bilder jag hittade fann jag hos Lofficelchina. Jag ser fram emot mer info och uppdaterar som vanligt inlägget när jag har något mer handfast. 13960877142435 blushes lipglassaqua lipstick1missing mes1 mes2

NOTD - Maybelline Color Show"Rose Chic"

1 2 3 Rose Chic kommer från Maybelline Color Show's nya Crystallize-kollektion. Lacket är en ljusare nyans av roséguld  och täckte bra på två lager, torktiden var snabb men textur-lack torkar i överlag väldigt snabbt. Finishen är grov och glittrig men inte så chunky att man fastnar i kläder i tid och otid som med många andra mer grova textur-lack. En jättefin klassisk nyans som jag verkligen gillar även om jag normalt gillar mer färgglada nyanser på naglarna, speciellt såhär till vår och sommar. Vad tycker ni raringar?