Video: Empties April/Maj 2013

 
Jag hade fullt upp mellan April och Maj med idogt uppsatsskrivande och en liten avstickare till Stockholm för ett gäng events. Det blev alltså ingen video med empties förra månaden så vi kör en två-i-ett video med bägge månader istället. Det blev en lagom mängd produkter ändå tyckte jag, så det är inte en så stor skillnad
 
 
Produkter i videon:
- Soap & Glory The Righteous Butter
- L'Oreal Eye & Lip Makeup remover
- Rodial Glamtox Cleansing Balm
- Syoss Oleo Intense Schampoo & Conditioner
- Nivea In-Shower Body Milk Skin Conditioner
- Sisley Skinleya anti-aging foundation 10 Sweet Petal
- Sisley All Day All Year Anti-age Day care
- I love... Jellybean Shower gel
- Weleda Skin food
- The Body Shop Cranberry Joy Body Butter
- Isadora Dynamic Lash Growth Mascara
- Sephora Pure Clarifying face mask
- Garnier Eye roll-on
- Nivea soft cream
- Giorgio Armani - Aqua Di Gioia parfymprov

EOTD - Evening breeze

 
 
Lite mindre starka färger idag, jag kände suget efter pasteller så jag körde all out på temat med ljus mint under ögat och blått/lila/rosa på ögonlocket. Jag har fastnat för rökiga vingade eyeliners på sistonde så jag körde på det igen idag, det är ju så tacksamt att jobba med och väldigt enkelt att få till eftersom det inte gör så mycket om kanterna inte är helt jämna. Idag ska jag hämta paket (Spännande) och skriva klart min uppsats som ska in på Måndag. So much to do, so little time. Men man kan ju iallafall känna sig lite piffig när man stressar runt.
 
Produkter:
Lily Lolo Prime Focus
Manlypaletten
Nyx Slide on pencil Pure White
Make Up Forever Technicolor palette (Svart eyeliner)
Mac e/s Omega /Ögonbryn)
Mac e/s Shroom (Highlighter)

NOTD - China Glaze "Deviantly Daring"

 
 
En av produkterna jag testade till Daisy Beauty Awards var ett av lacken från China Glaze's Bohemian Lustre Chrome kollektion. Deviantly Daring var lacket jag fick hem, på promobilderna skiftar det mellan turkost och mörkt blått och i flaskan ser det likadant ut som på promobilderna. På naglarna däremot var det inte lika framträdande, utan såg helt enkelt bara ut som en skugga snarare än en duokrom effekt. Två lager lack krävdes för att lacket skulle vara täckande och eftersom formulan är relativt metallisk så var även borstdragen rätt framträdande (Dock inte bland det värsta jag sett, långtifrån).
 
Väldigt tjusigt och somrigt lack, men jag hade önskat att effekten var mycket starkare. Vad tycker ni?