Nytt i lacksamlingen!

Som ni säkert redan vet så öppnade Sephora här i Danmark under förra veckan hos Illum, och en av mina norska väninnor Amanda var på plats i Köpenhamn några dagar efter öppningen för att fira Norges nationaldag. Anyways så ringde hon och frågade om jag skulle ha något, och det enda jag kunde få ur mig var "NAGELLACK!". Sagt och gjort så plockade hon med sig fina lila "Let's Dance!" samt "Tomorrow, Detox!" från Sephoras egna nagellackslinje. Depend har släppt en ny sommarkollektion och eftersom jag hade totalfastnat för lila 313 med grönt glitter var jag ju bara tvungen att kila in hos Matas som lägligt nog just höll på att plocka upp nyheterna(Inga hololack än dock..). NOTD's och hela molevitten kommer, promise!

Kommentarer:

1 Linda:

Så spännande med sephora lack :)

2 Emma:

sv: Ja precis, det gäller bara att klura ut hur man går i klackar också haha :))

3 Fanny:

Alltid kul med nya lack! :)

Depend-lacket står på inköpslistan.

4 Honi:

Linda: Mycket! :)



Fanny: Det är så himla fint, blir roligt att lacka med det :)

5 Sandra:

Sjukt fint! Var på Sephora i Paris för många år sedan, och har bra minnen av deras lack! Hoppas att de kommer närmare Gbg snart. Måste säga att detta lack redan är uppsatt på min önskelista!

6 Honi:

Sandra: Jag var på Sephora i USA för många år sen och är överlycklig över att dom äntligen kommit till Danmark också :) Än så länge gillar jag kvaliteten, inga bemärkningar på något förutom penseln.

Kommentera här: