NOTD - Save me

Här har vi ett av dom nyare tillskotten i min lilla nagellacks-samling, Save me från OPI's kollektion i samarbete med Nicki Minaj (Länk till mitt inlägg om kollektionen). Jag älskar allt som är udda och otraditionellt och kunde inte låta bli efter att ha sett swatches och produktbilder på detta urhärliga lack. Save me har en klar bas som är fullspäckat med silvrigt glitter och holografiskt "String glitter" eller "bar glitter" som det kallas. På bilderna har jag använt 3 lager och även om lacket blev lite knottrigt så utjämnades det med ett lager Seche Vite. Jag älskar detta, jag kan inte komma på något annat lack som liknar detta så unikt är det absolut(Och passar bra till holofredag)! Hade gärna velat lägga upp några närbilder men detta lack är så otroligt svårfotat att alla bilder blev dåliga...

Kommentarer:

1 kerstin:

Jättefint! Häftigt med strängarna!

2 Annie:

Det ser ju väldigt häftigt ut!!

3 cajsa:

kan du göra ett video inlägg? det var så bra förut!:)

t.e.x din favorit sminkning?:):):)

4 Ninni:

Lovely helt enkelt!

5 Nailtastic:

Riktigt tjusigt! Har också detta, men har inte hunnit testa det ännu. Vet i alla fall med säkerhet att jag inte har någon dupe till det i samlingen. :-)

6 H:

Häftigt! :)

7 roxcat:

Vad häftigt det såg ut med det långa glittret!

8 Lela:

Så häftigt:) Beställde detta och resten av kollektionen på ebay i veckan. Väntar med spänning på leveransen:)Hade faktiskt inte sett det på bild innan utan chansade och av din bild att döma gjorde jag helt rätt!

9 Honi:

Kerstin: Ja det är minst sagt annorlunda!



Annie: Eller hur! Tycker detta är superläckert.



Cajsa: Jag har flera planer på att göra videoinlägg men det kommer efter jag har fixat min tenta här i slutet av Januari! Du får gärna önska olika slags sminkningar till videoinlägg så ska jag ta det i beaktning :)



Ninni: Absolut!



Nailtastic: Det närmaste jag har är ett annat string-glitter lack från Jesses Girl som har klar bas och blå och rosa glitter. Så det är raka motsatsen till detta.



H: Håller med!



Roxcat: Det är lite udda men väldigt roligt :)



Lela: Jag har funderat lite på resten av lacken i kollektionen men det var inte direkt något som skrek KÖP MIG så jag lät bli :p



Kommentera här: