Mavalip - Sevilla&Alaska

Alaska till höger, Sevilla till vänster.


Jag skrev ju som sagt om att Mavala lanserat ett gäng läppstift (Se inlägget här) och fick hem två stycken för att kunna testa. Alaska är ett väldigt fint skirt ljust lite pärsikorosa läppstift som jag genast har fattat tycke för, på mig ger det verkligen ett MLBB (My lips, but better) effekt. Det är ett sånt läppstift som man kan applicera utan spegel och inte behöva fundera över om man har läppstift på fel ställe, och det gillar jag.

Sevilla är en klassisk röd färg, instinktivt trodde jag det skulle vara helmatt men det visar sig att det har en diskret glans som gör att det ser ut som att man har lite läppglans över sitt läppstift. En väldigt klassisk röd ton som matchar dom lite retroaktiga hylsorna i guld och svart!

Det kommer en recension på dessa när jag testat dom lite mer ingående, jag vill inte säga varken bu eller bä innan jag kännt av formula och hållbarhet lite mer!

Produkt(er) i detta inlägg är del utav ett pressutskick, jag får inte betalt för att skriva om dessa produkter. Min lojalitet ligger hos mina läsare och alla åsikter är mina egna. För mer information se About & Policy.

Kommentera här: