China Glaze Eye candy

Utöver Let it Snow kollektionen så har China Glaze även släppt en kollektion vid namn Eye Candy som innehåller 6 blingiga glitterlack i olika färger och former. Kollektionen har redan släppts hos Eleven (länk) där lacken kostar 98 kronor/st. Huruvida lacken släppts i butik är jag osäker på, men har man vägarna förbi kicks kan man ju kika in China Glaze's ställ om man är intresserad!
Jag är jättesugen på röda Love Marilyn samt lila Marry a Millionaire, ser ni några som ni skulle kunna tänka er? 

Swatches kan man bland annat hitta hos The Polish Aholic som även beskriver lacken otroligt detaljerat.

Första raden: Marry a Millionaire, Material Girl & Love Marilyn.
Andra raden: Blonde Bombshell, Lorelei's Tiara & Some like it Haute.

Kommentarer:

1 Kerstin:

Jag är sugen, men vet att jag sällan använder glitterlack eftersom jag inte riktigt orkar ta bort dem....

2 Mrs Data:

Love Marilyn och Some like it haute ser ju väldigt fina ut.

3 Tezzilicious - Bloggen om Foto & Skönhet:

hejsan, jag gillar att tipsa mina läsare också om nya produkter och undrar om du vet lite hur det är med produktbilderna?! Är det någon man ska fråga som tex om jag vill tipsa i ett inlägg om denna kollektion, ska jag fråga och länka till din blogg i inlägget för att jag har hittat det hos dig eller hur går det till?! Kan inte så mkt om just såna här bilder då det är ren marknadsföring enligt mig iaf. xD Man tipsar ju om deras produkter så får man använda dom iaf bara man länkar till tec shina clazes hemsida eller liknande?!



(Förlåt att jag frågar dig men hoppas du kanske är lite mer insatt eller liknande som kan berätta för mig) ^^, kram kram

4 Honi:

Kerstin: Samma här, tycker det är lite trist för dom är ju så fina!



Mrs Data: Some like it Haute är jag också sugen på!



Tezzilicious: Jag använder nästan uteslutande produktbilder jag fått tillskickat till min email från PR-kontakter(eller från olika databaser).OM jag hittar bilder hos en annan blogg som jag gärna vill använda så länkar jag alltid och uppger bildkälla(Och jag mailar oftast/kommenterar och frågar om det är OK att jag använder bilderna).



Dom flesta skönhetsbloggare (Mig inkluderat) spenderar oftast mycket tid på att klippa, klistra och redigera i pressmaterialet för att få det tillpassat till våra bloggar och när dessa redigerade bilder dyker upp på andra bloggar utan bildkälla är det ju inte så roligt. :) Hoppas det hjälpte lite, om inte så får du gärna fråga mer.

Kommentera här: