Recension: Bronzig glöd med L'Oreal Glam Bronze

loreal glam bronze gg cream la terra bronzerL'Oreal satsar på bronzig hud till sommaren 2015 och lanserar därför en ny tappning av solpudret La Terra (Som har funnits tidigare) samt en "GG cream" som bägge ska ge huden en solkysst look. Bägge produkter finns ute i butik nu!

La Terra:

Solpudret heter "Glam Bronze La Terra" och har ett helt underbart aztec inspirerat mönster. Nyansen ni ser här heter 01 Portofino-Leggero som har en varm bronzig nyans med finmalet guldskimmer men det finns tre andra nyanser också . Jag applicerar med en stor fluffig Fan Brush från EcoTools i ett E3 mönster på ansiktet (Tinningar, under kindbenen och på käkbenet) och tycker att nyansen passar helt okej på mig som är blek. Den ÄR väldigt varm så jag skulle inte rekommendera denna som shading-nyans där man vill ha lite mer grå toner (Skuggor blir ju sällan orangea) men som bronzingpuder passar den fint och produkten applicerar väldigt jämnt och håller bra under dagen. Jag rekommenderar helt klart en större och mer fluffig borste för ett mer naturligt resultat.

Genious Glow:

Glam Bronze GG Cream (där GG står för Genious Glow) är en bronzig lättflytande foundation-aktig produkt som ska appliceras på ansiktet för att återfukta, ge en solkysst look och jämna ut hudtonen samtidgt som SPF25 ska skydda huden från solens strålar. Jag skulle inte använda denna som ensam solskydds-produkt då man behöver mer än ett tunnt lager för att solfaktorn faktiskt ska skydda ordentligt(Och det är viktigt!). Med denna vill du inte applicera ett tjockt lager, här gäller snarare less is more då nyansen annars kan bli väldigt orange och osmickrande. Det är kopiösa mängder guldigt skimmer i denna produkt så om man överapplicerar så blir man plötsligt en discokula (Det kan ju vara roligt om man ska på fest tänker jag). Den sägs ska kunna anpassa sig till hudens nyans oavsett hur mörk eller ljus man är men på mig så ser det lätt lite smutsigt ut, den passar nog bättre till er som är snäppet mörkare än mig och jag tror också att den skulle vara fin på er som har relativt mörk hud om man vill ha lite glitz i vardagen!

Glam Bronze GG Cream:

  • Pris: 149 kr
  • Mängd: 30 ml
  • Finns i: 1 nyans
  • Finns hos: Kicks, Åhlens etc.
  • Mitt betyg: 3/5

Glam Bronze La Terra Bronzer:

  • Pris: 149 kr
  • Mängd: 18 gram
  • Finns i: 4 nyanser
  • Finns hos: Kicks, Åhlens etc.
  • Mitt betyg: 4/5
loreal glam bronze gg cream la terra bronzer portofino-leggeroloreal glam bronze la terra portofino leggero.pngloreal glam bronze gg cream la terra bronzer2loreal gg cream before after.png

Kommentera här: