New in: The Body Shop Vitamin E i Brittisk skrud

the body shop vitamin e serie2The Body Shop's Vitamin E serie har funnits i TBS's sortiment i över 30 år och det firar man genom att ge några delar ur serien ett tillfälligt (och väldigt Brittiskt) klädombyte. I samband med den Brittiska skruden så väljer man också att lansera en ny produkt vid namn Vitamin E Eyes Cube som jag har blivit extremt förtjust i. Eyes Cube och dom Limiterade förpackningarna släpptes redan den 21:a April så alla produkter finns ute i butik nu! Jag är sedan tidigare väldigt förtjust i Vitamin E face mist som jag har stående framför datorn och jag har testat både Aqua Boost Sorbet och Moisture Cream för ett tag sedan.

I kollektionen:

  • Vitamin E Eyes Cube (145 kr/4 gram)
  • Vitamin E Moisture Cream (275 kr/100 ml)
  • Vitamin E Overnight Serum-in-oil ( 285 kr/28 ml)
  • VItamin E Aqua Boost Sorbet (215 kr/50 ml)
  • Super Soft Cleansing Brush (155 kr)

Kylande hudvård:

Nytillskottet Eyes Cube är ett kylande stift som ska användas runt ögonen för att fräscha till och pigga upp huden. Om jag har sovit dåligt eller är uppe allt för tidigt så slänger jag mig över denna som det första jag gör. Man målar helt enkelt bara på huden med stiftet, njuter av kylan och klappar sedan in överflödig produkt lite mer noggrant. Denna älskar jag redan! Vitamin E Aqua Boost Sorbet har funnits sedan tidigare och jag har testat den ett par gånger men aldrig riktigt blivit vän med formulan. Formulan är precis som namnet antyder lite sorbet-aktigt, nästan som ett mellanting mellan en gele och en silikonprimer. Precis som med Eyes Cube så tillför ABS en kylande känsla samtidigt som den mjukgör huden. Vissa dagar längtar jag nästan efter att applicera denna och andra dagar tycker jag att kylan blir för mycket och lite obehaglig. Definitivt en bra produkt om man gillar denna slags kylande lätta geleaktiga krämer.

Fukt, fukt, fukt:

Serum-oljan "Overnight Serum-in-oil" kommer i en fin rosa glasflaska med pipett och ska användas som en extra fuktboost under natten. Jag har sedan tidigare använt denna och gillar den väldigt mycket som extra tillskott i min hudvårdsrutin när min hud känns extra torr eller glåmig. Ett par droppar täcker hela ansiktet och när man vaknar morgonen efter känns huden lite extra mjuk och mysig. Mitt enda minus är att jag tycker att doften kan vara lite störande när man ska försöka sova men efter ungefär en halvtimme så avtar doften och blir mer diskret. Vitamin E Moisture Cream är tydligen en av The Body Shop's bästsäljare och enligt pressinfon säljer man en burk var 14 sekund runtom i världen. Moisture Cream känns som en bra universalkräm lite a la Nivea's "Soft cream" (Doften påminner också lite om Soft) som är en sådan kräm som jag använder om min hud är arg och hatar mig och världen runtom. Moisture Cream känns lätt på huden, lägger sig inte som en hinna på huden och lugnar ner min hud. Jag tycker inte att den tillför nog fukt för att funka helt optimalt om vintern men det är en bra sommarkräm för min hudtyp (Torr om vintern, mer normal om sommaren).

Brushy brushy:

Jag vet inte om denna lilla monstermjuka borste har funnits i TBS's sortiment tidigare (Tycker jag har sett den...) men man väljer att lyfta fram den som ett bra supplement till Vitamin E rengöringen. Super Soft Cleansing Brush är en SUPERMJUK (Jag menar verkligen SUPERMJUK) manuell rengöringsborste som ska hjälpa till med att rengöra huden på djupet. Jag tycker inte att den gör så mycket, borsten är liksom lika mjuk som en sminkborste och trots att den har många borsthår så tycker jag inte att den exfolierar huden särskilt bra och eftersom den är relativt liten så tar det längre att tvätta ansiktet än med bara händerna. Tror ni man kan använda den till mineralfoundation? Jag ska bannemig testa.

the body shop vitamin e seriethe body shop vitamin e serie aqua boost sorbetVitamin E Aqua Boost Sorbet (215 kr)

the body shop vitamin e serie eyes cubeVitamin E Eyes Cube (145 kr)

the body shop vitamin e serie moisture creamVitamin E Moisture Cream (275 kr)

the body shop vitamin e serie overnight serum-in-oilVitamin E Overnight Serum-in-oil (285 kr)

the body shop vitamin e serie soft cleansing brushSuper Soft Cleansing Brush (155 kr)

Kommentera här: