Palma Haul - Produktnyheter&Shopping

https://www.youtube.com/watch?v=Y-3cq6oTXV0 https://www.youtube.com/watch?v=mmrYbK9n2sk Eftersom jag (tydligen) gick lite bananas med skönhetsshoppingen när vi var i Palma och vi fick ett lass pressprover med oss hem också så jag tyckte att det var på sin plats att jag filmade några videos för att kunna visa er vad jag köpte och vilka nyheter som kommer. Det hade varit väldigt svårt att få plats med allt i ett enda inlägg! Del 1 innehåller alla grejer jag köpte och del 2 innehåller produkter från Essie, Maybelline och L'Oreal. Hojta gärna till och berätta vilka produkter du vill att jag recenserar eller kikar närmare på så ska jag se vad jag kan göra, jag har redan hunnit recensera/visa Color Drama pennorna tidigare idag men resterande produkter är ännu orörda! Hoppas ni gillar!

Kommentarer:

1 Emma:

Åh den ögonskuggan från Kikos.. ser heelt underbar ut! (Jag tyckte du sa Kinkos först... men tro mig, det fanns inga ögonskuggor på den sidan ;) )

Svar: Hahahaha jajjamen om det är den rödbruna så är den från Kiko ;) Min förkylning trilskas lite i videon kan jag höra.
[email protected]

2 Emelie / MLIPS.DEVOTE.SE:

Åh, Avobath! En av mina favoritbadbomber från Lush, jag delar den alltid i två och det har gått hur bra som helst hittills. Hoppas du gillar den! :)

/Emelie

3 M:

Meningen att man ska dela bomberna i småbitar, jag brukar gå lös på dom med en hammare =)

Svar: Jag har fått info om att en badbomb är gjort för ett standardbadkar och att man bara ska dela dom om man vill köra fotbad med dom! Mitt är större än standard men jag tyckte att en hel var en bra dos :-)
[email protected]

Kommentera här: