Bjørn testar: The Body Shop"Activist"Shower Gel

the body shop activist shower gel.png Då och då får jag pressutskick som innehåller produkter till män och då brukar min pojkvän Bjørn få produkten i handen med orden "Testar'u till bloggen eller?". När jag ser att han har använt upp ungefär halva produkten så brukar jag fråga lite om vad han tycker och konversationen brukar som ofta  gå precis som i fallet med Activist Shower gel från The Body Shop:
Vad tyckte du om Activist? Var den bra? Luktade den gott? Var den återfuktande? Ja men den var... bra. Den luktar nästan lite av Axe.
Eftersom jag vill se om den funkar bra och hur doften beter sig på huden så brukar det sluta med att perfektionisten i mig också testar herrprodukterna (Bl.a. herrdeo, rakskum eller duschkrämer) för att kunna gå in på detaljerna. Activist har en lite kryddigare doft och jag tror att det är just kryddan ihop med något lite fräschare som gör att min pojkvän tycker att den luktar lite av Axe, den är lite överväldigande med flera olika doftfamiljer i en produkt. Doften är relativt stark men försvinner relativt snabbt från huden när man har tvättat bort den. I överlag är produkten rätt dryg och doften påverkar inte en eventuell parfym som man tar på efteråt. Både jag och Bjørn tyckte att den var bra men inte en överdrivet fantastisk produkt. Den funkar som den ska men doften hade gärna fått vara lite mer simpel.
  • Pris: 145 kr
  • Mängd: 100 ml
  • Finns hos: The Body Shop
  • Bjørns betyg: 3/5

Kommentarer:

1 ALEXANDRA:

Haha min sambo är likadan ;)

Kommentera här: