Recension: Rimmel Wake me up foundation"010 Light Porcelain"

rimmel wake me up foundation 010 light porcelain review rimmel wake me up foundation 010 light porcelainSedan jag fick nys om att Rimmel hade släppt en ännu ljusare variant av Wake me Up foundation har jag kikat in hos Matas (Dansk motsvarighet till Kicks) då och då för att se om dom fått den nya ljusa nyansen. Förra månaden pratade jag med deras kundservice som inte ens visste om att det fanns en ljusare nyans och då gav jag upp och beställde den från Feelunique där man får ge ca. 96 kronor för denna flaska. Light Porcelain passar mig perfekt (Jag använder NW10 hos Mac, Jorunn hos Idun Minerals och C1 hos L'Oreal) utan att oxidera under dagen. Wake me up har SPF15 och sägs ska vara en foundation som ger en hälsosam glöd, något som passar om man som jag får lite torrare hud under vintern eller om man bara gillar glow. Jag upplever inte att jag får en flottig överdriven glöd, utan bara så att min torra hud får en fräsch lyster. WMU framhäver inte torra partier utan gömmer dessa på samma sätt som den gömmer rodnader. Hållbarheten är bra trots att jag inte använder puder ovanpå denna, den ser lika fin ut när jag kommer hem igen men hållbarheten kan såklart vara annorlunda hos er som har normal/oljig hud. Jag är imponerad och kommer definitivt fortsätta med att använda denna under vintermånaderna, den känns så behaglig på huden!
  • Pris: Ca. 96 kr hos Feelunique
  • Finns hos: Feelunique (Tror också att Rimmel finns på Åhlens City om jag inte minns fel)
  • Finns i: 6-8 nyanser beroende på var man kikar.
  • Mitt betyg: 5/5 för torr hud.
Rimmel1 https://www.youtube.com/watch?v=OFZSeov5Ras

Kommentarer:

1 Sofies skönhetsblogg:

Åh, visste inte att de hade släppt den i en ljusare nyans! :D
Är väldigt förtjust i den men har bara kunnat använda den på sommaren pga att den har varit för mörk annars :p Så det är ju trevligt att veta att det finns ett ljusare alternativ nu! :D

2 Emma P:

Du ser väldigt snygg och fräsch ut! Sen om det är foundationen eller inte är ju svårt att säga:)

3 Hildegerd:

Jeg er sein her, men jeg elsker dette grunnlaget på sommers tid, akkurat passe dekning og ser fantastisk ut til en nøytral dagsminke.

Kommentera här: