Önskelista - April 2014

wishpalettes   Det börjar dyka upp en hel del vårnyheter som jag så gärna hade satt tänderna i (Okej, borstarna kanske är mer hänsiktsmässigt). Ovan har vi några av mina absoluta önskeobjekt just nu, det är mest paletter som vanligt (BUY ALL THE PALETTES!) men det undrar väl inte någon egentligen? Det släpps mycket spännande i vår och sommar får man väl säga..
  • Isadora Gel Eyeliner i Turquoise och Aqua från nya Sunset in Rio-kollektionen. Färgglada härliga gel-eyeliners, dom känns som ett måste till sommaren.
  • Sleek i-Divine Del Mar paletten är precis som Isadoras gel-eyeliners härligt färgglad och perfekt till sommaren, Sleek's paletter håller i överlag väldigt bra kvalitet för priset.
  • Brittiska märket MUA har en hel del billiga paletter som verkar hålla överraskande hög kvalitet. Själva förpackningarna är ju lite sisådär men ögonskuggorna i dessa två paletter (Undressed och Pastel) ser väldigt pigmentrika ut på dom swatches jag har sett.
  • Från Isadora's sommarkollektion Savannah kommer kvartetten Savannah Sunset som jag tycker ser underbar ut med sina rosiga toner, en miniversion av Urban Decay's Naked3 måntro?

Kommentarer:

1 Sofies skönhetsblogg:

Åh, Sleek-paletten och IsaDora-paletten är jag också riktigt sugen på!
Pastel från MUA har jag hemma men använder den aldrig, tycker dessvärre inte alls att den är bra, dåligt pigmenterade skuggor som i princip ser likadana ut på locket.. Men jag kanske fick ett måndagsexemplar! :)

2 Lotta L:

Jag dreglar över Isadora gel eyeliner! Måste ha! Båda två såklart.

3 Lackert:

Eyelinerna ser grymt snygga ut :) ser säkert jätte läckert ut till sommaren

4 Dess/Drömteori:

Isadora-paletten!!!

Kommentera här: