Vlog: Sminkrum och produktorganisation del 2

 
Jag fortsätter beta av lite lådor och får en massa grejer sorterat in i byrå och sminkbordslådor! Det går framåt men jag saknar lite mer förvaring. Mitt nästa inköp är en låg rumsavdelare från Ikea som heter Expedit och som har 8 rum och som jag hade tänkt skulle stå med långsidan neråt. I dom fyre övre rummen har jag tänkt sätta in insatser med lådor och i dom fyra nedre rummen ska jag ha korgar där jag kan förvara lite större grejer. Vilka färger jag ska ha förvaringen i är fortfarande ett mysterium, hojta gärna till med vad ni tycker!
 
I lådorna tänkte jag förvara ögonskuggor, eyeliners eller bara extra smågrejer som man gärna vill ha lite mer koll på men som man ändå vill gömma bort lite. Ju mindre smågrejer som står runt omkring ju mindre ska man ju damma!
 
 

Kommentarer:

1 ALEXANDRA:

Jag har en sådan hylla fast den med fyra rum. Jag valde att sätta in lådor upptill och dörrar nertill i den matta vita nyansen. Och så har jag satt ben på min så den kommer upp från golvet. Om du vill kika på hur det brunsvarta och vita blev så är mitt inlägg här: http://fashionink.se/2012/11/home-makeover/

Svar: Jättefint med dom matta hyllorna och lådorna, det blev ju jättebra! Kan vara så att jag lånar din ide! :-) Tack för länken!
Anna

2 Maria:

Älskar min vita expedit, har alla mina nagellack i två insatslådor, superbt! Nu kör jag med mina gamla frisörvagnar som passar utmärkt för att ha make-up i, mina parfymer har jag i skolådor eller on display som konst :)

Svar: Har du bilder på expediten och insatslådorna? Skulle kunna tänka mig att se hur mycket dom sväljer :)
Anna

3 Maria:

Här har jag ett inlägg med två lådor från min expedit fyllda med lack :)
http://littlemissconsumer.com/2013/07/31/173-and-counting/

Svar: Tack för titten :-) Hade sökt på expedit på din blogg men det kom inga "hits"
Anna

4 Maria:

Nej jag tror inte jag ens att det är en expedit i själva inlägget, har inte tagit upp min sminkförvaring men kanske borde det, hm.....

Svar: Ja gör det! Skulle vara kul att se!
Anna

Kommentera här: