Recension: Make Up Forever Aqua Rouge 16

 
Make Up For Ever är ett märke som jag gärna skulle botanisera bland mer, men jag får aldrig möjlighet då mitt närmaste Sephora ligger 3 timmar bort. Aqua Rouge är en vattenfast och långtidshållbar läppprodukt som ska ge rikligt med färg. På ena sidan av produkten så hittar vi läppfärgen som appliceras med en läppglans-applikator och på den andra sidan så finns det ett genomskinligt läppglans som gör att man kan välja mellan matt eller glansig finish beroende på om man använder glosset eller inte. Jag har fått hem nummer 16 som dock inte verkar ha ett namn, men det är en djup knallig rosa som är sjukt vacker!
 
 
Produkten i sig kan vara lite svår att applicera då läppglansapplikatorn inte är så himla precis, och med denna slags starka färger så är det ju viktigt att få till raka linjer då ALLT syns. Jag brukar få rensa upp linjerna med en tops och lite sminkborttagning för att bli helt nöjd. Och nu när det är en produkt som hävdar att den är både långtidshållbar och vattenfast så har jag såklart testat det också. Jag har burit denna under en kväll med drinkar och vänner och där höll den bra, jag behövde bara göra en touch-up efter cirka fem timmar för då hade den börjat försvinna i mitten. 
 
Jag har även varit ute i regn med denna på, och inte heller då försvann den. Helt klart godkänt alltså! Jag har dock två problem med denna, den kan vara väldigt obehaglig att bära om man har lite torrare läppar, det känns nästan som när man har ett riktigt "chunky" glitterläppstift på. Man kan känna att det är en lite sandig finish, men det vänjer man sig till relativt snabbt. Har man torra läppar är detta ingen höjdare alltså, men hållbar är den absolut! Det andra problemet är att glosset försvinner efter typ 10 minuter, och om man vill behålla den glansiga finishen så måste man alltså applicera mer efter relativt kort tid. Den matta sidan kommer jag dock använda flitigt i sommar!
 
Finns hos: Sephora
Pris: 220 kr.
Mängd: 2x 2,5 ml.
Mitt betyg: 3/5.

Kommentarer:

1 Maria:

Är det samma känsla som med lipfinity från maxfactor?

Svar: Nej inte riktigt, Lipfinity känns mer plastig medans dessa känns sträva om det ger mening!
Anna

Kommentera här: