Recension: Mac Mineralize Lipstick - Utterly Delicious och Style Surge

 
Mac's Mineralize läppstift är ett nytillskott bland deras permanenta produkter och jag har två godingar att visa er. Utterly Delicious är en av färgerna som endast finns i Europa (Till höger på bilderna), ett knalligt korall-orange stift som har en trevlig krämig formula. Den andra färgen heter Style Surge, en lite mer nedtonad neutral version av Utterly Delicious men fortfarande korall, den drar dock lite mer mot rosa än orange. 
 
Läppstiften känns riktigt trevliga på läpparna och håller fint i ungefär 4 timmar innan dom börjar försvinna. Formulan känns fuktgivande och lätt, och dom är förvånande lätta att applicera både ur tuben och med en borste.
 
Style Surge är riktigt snyggt till vardags, och har blivit välanvänt då det verkligen passar min hudton, av alla dom swatches jag har sett så verkar det dock som att det passar riktigt många hudtoner. Utterly Delicious är en riktig POWER-färg som jag gärna rockar när jag använder solbrillor eller i övrigt har mer neutral ögonsminkning. Det är överraskande lättburet, och jag är riktigt imponerad av hur dessa håller på läpparna och hur skön och fuktgivande formulan är.
 
Om jag skulle välja en så blir det definitivt Style Surge! Ett skepp kommer lastat med tio miljoner bilder...
 
  
 

 
  
Finns hos: Mac, Kicks etc.
Pris: 260 - 275 kr
Finns i: 12 färger
Mitt betyg: 5/5.

Kommentarer:

1 Elena :

Snygg färg!

Kommentera här: