Recension: Lily Lolo Prime Focus

 
Jag använder normalt Too Faced's kultprodukt Shadow insurance som primer under mina skuggor men precis som med allt så är man ju alltid nyfiken på om det finns bättre produkter än dom favoriter man redan har. För ett tag sedan fick jag hem produkten "Prime Focus" från Lily Lolo som är en tvådelad krämprodukt som kommer med två färger (En gultonad och en rosatonad) som fungerar som bas, korrigerar färgen på ögonlocken och dessutom fungerar som primer. En intressant produkt!
 
Jag har relativt torra ögonlock som inte alls blir oljiga under dagen, så med den förutsättningen så har jag normalt inte problem med att krämprodukter lägger sig i ögonvecken. Jag applicerar ett väldigt tunnt lager med antingen ett rent finger (När jag är lat) eller en syntetiskt platt borste hela vägen upp till ögonbrynet och jobbar in den i huden. Sen applicerar jag bara ögonskugga som vanligt. Jag är faktiskt riktigt impad! Den fungerar som en blandning mellan två av mina favoriter: Nyx Jumbo Pen i färgen Milk och tidigare nämnda Too Faced Shadow Insurance. Suger fast i skuggorna riktigt bra, men är inte så "blöt" i konsistensen att resultatet blir fläckigt eller svårt att blenda. Nedan har ni ett exempel på en av sminkningarna jag har gjort med denna som bas.
 
 
Som alltid så föredrar jag att såna här krämprodukter kommer i tubform (Eller varför inte någon slags twist-up stick?) då det är mer hygieniskt. I överlag är jag dock väldigt impad, men om du har oljigare ögonlock så tror jag inte att detta är en produkt för dig.
 
Pris: 179 kr.
Finns hos: Eleven.se
Mängd: 2 gram.
Mitt betyg: 4/5.

Kommentarer:

1 Tess:

Riktigt snygg sminkning! :) Kram

Svar: Tack!
Anna

2 Sara:

Alltså du är verkligen de färgglada sminkningarnas okrönta drottning! Ursnyggt!
Kul att Prime Focus fungerade på dig, jag gillade den verkligen i övrigt men mina ögonlock är för oljiga för att den ska funka mer än för stunden.

Svar: Åh gulle dig! Jag kan tänka mig att den flyttar sig för mycket för er som har oljiga ögonlock, min hudtyp drar mot det torrare slaget så jag har ju lite andra förutsättningar. :-)
Anna

3 Maria:

Superfin make-up!

Svar: Tack fina du!
Anna

Kommentera här: