Recension: Miyo Lip me läppstift

 
Budgetmärket Miyo utökar sitt sortimang med 8 nya läppstift som fått samlingsnamnet "Lip Me", ett läppstift som beskrivs som krämigt och som kommer kosta 49 kr/stk. Jag har fått hem två av färgerna, ett nudestift med varm ton vid namnet 01 Nude Touch och tokvampiga röda 08 Scarlet Sin. 

Scarlet Sin är ungefär hur fint som helst, och känns lätt och nästan geleaktigt på läpparna samtidigt som det är både krämigt och lättapplicerat. En riktigt klassisk färg som många kommenterade positivt på när jag bar den på jobbet igår, och den höll fint under ungefär 4 timmar innan jag funderade på att återapplicera.
 
Nude Touch däremot är en katastrof, och påminner mig mest om leksakssmink som jag bar i slutet på 90talet. Till och med färgen som påminner mig om en kamel påminner mig faktiskt om 90talet. Här är formulan helt annorlunda, och känns väldigt plastig och tjock. Om man lägger en smula för mycket så spricker själva läppstiftet upp i små linjer (Därför jag har tagit en bild med vidöppen mun). 

Det verkar vara lite hit n miss med dessa, så jag föreslår att man testar dom innan man köper dom. Scarlet Sin kan jag dock rekommendera med handen på hjärtat.. Jag menar, kolla bara på bilden nedan.. Smooth perfection, mums.
 
 
 

Kommentarer:

1 Beautybylinda :

Håller med dig, den röda ser jättefin ut. Men den nudefärgade.. Not my cup of tea

Svar: Nej herregud, både jag och killen höll på att skratta ihjäl oss när jag testade den nudefärgade. Den röda däremot.. Åh!
Anna

Kommentera här: