Nyheter från Hawaiian Tropic

 
Häromveckan dök min brevbärare upp med ett stort paket från Hawaiian Tropic, som skickade tre flaskor solkräm/aftersun och en solhatt. Jag använder ju SPF året runt(Det borde egentligen alla) så det var ett trevligt tillskott till mitt lilla förråd som nästan är tomt.
 
Produkterna doftar totalt jäkla underbart av kokos och papaya, yummy! Silk Hydration After Sun har jag redan testat då vi har vårväder här i Danmark och jag tyckte att den kändes riktigt trevlig och kylande på huden. Silk Hydration SPF15 och Protective Sun Spray Lotion får vänta lite tills det blir varmare ute, men jag är säker på att iallafall SPF15 kommer bli välanvänd (SPF8 är för lågt för mig som är väldigt ljus). 
 
Bring on the summer!

Kommentarer:

1 Per-Olof:

Hej vilken trevlig blogg! De doftar gott det där! :)

besök gärna min blogg http://akupunktur.blogg.se/


Svar: Ja jättegott!
Anna

2 Marie Bergman:

Älskar också de där! De luktar så himla himla gott :) Vi flyttar till Cypern snart så vi ska också köpa på oss en hel del sånt. :)

Svar: Ja då behöver ni säkert ta med er ett lager! Cypern låter inte helt fel :-)
Anna

3 JUNITJEJ:

Den bästa solkrämen!

Svar: Kul att höra att du gillar dom! Får se vad jag tycker :-)
Anna

4 felli:

En fråga som jag undra på länge är om du köper sakerna själv eller om du beställer prover eller något i den stilen? xoxo

Svar: Jag tar emot produktprover från märkena själva, eller deras PR-representant, dock alltid utan krav på motprestation och bra utlåtanden. Jag skriver det jag har lust till, helt enkelt!
Anna

5 Carolin:

Oh, blir speciellt nyfiken på Aftersun:en, letar fortfarande efter en riktigt bra sådan :/ kram från Min Boudoir

Svar: Ja det är svårt att hitta en som inte känns kladdig, och som sjunker in snabbt. Denna gillar jag dock än så länge!
Anna

6 Kajalpennan :

Silk hydration är den bästa solkrämen enligt mig. Den enda jag testat som inte känns kletig efteråt. Också den enda som sonen accepterar och det säger ju en del

Svar: Det låter som ett bra betyg, vilken SPF kör ni på? Jag har testat så många solkrämer som gör att man går runt med armarna utåt för att man känner sig så kladdig att man inte vill röra vid något :p
Anna

Kommentera här: