Recension: The Body Shop Cream Body Scrub "Brazil Nut"

 
The Body Shop har ju återlanserat hela Brazil Nut serien och en av produkterna som kändes lite extra spännande var den skrubb som TBS kallar för "Cream Body Scrub", en bodyscrub som påminner om någon slags hybrid mellan ett bodybutter, en skrubb och kaksmet. Best of all worlds, eller? 
 
Skrubben har en krämig men tjock formula som är rejält rivig men samtidigt riktigt återfuktande. Jag som har torr hud men som ändå vill skrubba bort döda hudceller är glad över att det kommit en skrubb som återfuktar samtidigt som den exfolierar rejält, det är dock ett måste för mig att följa upp med en lättare kräm efter dusch för att ge huden en extra boost.
 
Doften är väldigt söt (Kanske för söt för några) men det är mest när man håller på att skrubba som man känner av den eftersom den ändå sköljs av och blir mer diskret. Jag tycker att doften på denna skiljer sig en del från duschkrämen som gör att man känner sig omsvept av en nötkaka, denna är mycket sötare men med samma "basdoft". I överlag gillar jag den men det är inget som jag använder varje dag då den är så rivig som den egentligen är. 
 
 
Mängd: 200 ml.
Pris: 195 kr.
Finns hos: The Body Shop
Mitt betyg: 4/5.

Kommentarer:

1 Wysteriia:

Svar: Åh men vad heter den? Har ju tyvärr inte jättestor koll på MAC :(

2 Karin O:

Den skulle jag vilja testa! Älskar deras produkter

Svar: Jättemysig produkt!
Anna

3 Karin O:

Den skulle jag vilja testa! Älskar deras produkter

Kommentera här: