Recension: L'oreal Color Infallible Eyeshadow "Coconut Shake"

 
L'oreals Color Infallible ögonskuggor är en utav mina favoritserier när det kommer till skuggor. Dom är riktigt krämiga för att vara pulverprodukter, och sitter som berget under dagen. När L'oreal släppte ett gäng matta versioner av Color Infallible blev jag därför himla nyfiken, och fick ett prov på neutralt beiga Coconut Shake från jobbet. 
 
 
Där dom övriga Color Infallible skuggorna är krämiga, lättjobbade och välpigmenterade så är Coconut Shake precis tvärtom; torr, flygig och helt omöjlig att bygga upp till ett täckande resultat. Om man klappar på skuggan på ögonlocket med ett finger istället för med en borste så går det lite bättre, men jag gillar inte att pilla överdrivet mycket i puderprodukter(Bakterier, yuck!). Suck säger jag bara, denna är ingen höjdare. Jag rekommenderar däremot Hourglass Beige, om någon är intresserad av en beige skugga (Den är dock skimrig, men ack så vacker och lättjobbad).
 
Pris: 115 kr
Finns i: 19 nyanser.
Finns hos: Kicks, Åhlens etc.
Mitt betyg: 1/5. 

Kommentarer:

1 Camilla:

Jag har exakt lika erfarenhet av de matta Infaillable-skuggorna. Man blir så besviken när de skimriga är så fantastiska.

Svar: Jag älskar dom skimriga så jag förväntade mig ett mirakel med härliga krämiga skuggor, men icke.. :(
Anna

Kommentera här: