Too Faced - Lash Injection Mascara & Perfect Eyes Eyeliner

 
Idag blir det lite av en två-i-en recension på två produkter som kom med höstkollektionen "The art of sexy", mascaran "Lash Injection" och kajalen vid namn Perfect Storm. Jag kan avslöja att en av produkterna är totalt fab och den andra? Well, not so much om vi säger så. 
 

Vi börjar med mascaran, stapelvaran i varje kvinnas hem! Lash Injection kommer i en tung svart lyxig hylsa och är en så kallad tubmascara som lägger sig som små rör runt dina fransar och som vid dagens slut skall tvättas bort genom att blöta ner fransarna med ljummet vatten och sedan dra av mascaran (Som kommer av lätt i stora sjok). Inga problem där, eller? Detta är verkligen ingen mascara som man snabbt kan ta på om morgonen och sen känna sig snygg och piffig hela dagen.
 
 
Dom få gånger jag har snabbsminkat mig på morgonen har jag gått med fula klumpiga och tunga fransar hela dagen, yikes. Om man däremot sätter sig och fokuserar på att lägga mascaran snyggt, separerar fransarna med en ren mascaraborste då och då och dessutom väntar på att mascaran torkat helt innan man lägger fler lager så är den dock mycket bättre. Mödan är dock inte alls värd all denna tid tycker jag. Resultatet ovan är från 10 minuters trixande.
 
Pris: 220 kr.
Mängd: 14,49 ml (Mycket specifikt).
Finns hos: F.ex eleven.se
Mitt betyg: 2/5.
 
Låt oss kika på eyeliner då istället, för ni har väl förstått att det är detta som är vinnaren i denna recension? Too Faced's Perfect Eyes eyeliner i färgen Perfect Storm är en stålgrå eyeliner med fint silverglitter som dessutom skall vara vattenfast. Om ni har testat Milani's Liquif'eye eller Urban Decay's 24/7 pennor så har ni ungefär samma stil av formula som denna. Mjuk och lätt att använda, och sitter verkligen som berget när den torkat in. Lätt att blanda, lätt att sudda.
 
 
 
Det enda den inte är så bra på är att hålla sig länge på vattenlinjen, men jag skulle inte använda en penna med glitter på vattenlinjen ändå. Det gör sjukt ont att få glitter i ögat, tro mig! Att den utlovar att den ska vara vattenfast tar jag som skönhetsbloggare mycket seriöst (fniss) så jag har duschtestat den för att kunna ge er en bild av hur bra den egentligen är. På bilden ovan har ni innan dusch till vänster, och efter dusch till höger. Fantastiskt!
 
Pris: 195 kr.
Mängd: 1,20 gram
Finns i: 8 färger, kolla in Peacock. Drool!
Finns hos: F.ex eleven.se
Mitt betyg: 4/5.
 

Kommentarer:

1 kerstin:

Perfect Eyes är min absoluta favoritkajal! Jag planerar köpa på mig fler färger efterhand.

Svar: Jaa, jag vill ha Peacock iallafall. Den ser underbar ut! Och vilken hålllbarhet dessutom, fantastiska.
Anna

2 peptider:

jag som så hemskt gärna ville ha mascaran! nu tvekar jag lite.

Svar: Jag ville så gärna gilla den, hylsan är så tung och lyxig att jag förväntade mig att den skulle vara bra.
Anna

Kommentera här: