Oriflame - Eyebrow Kit

 
Jag och mina ögonbryn har ett sånt där jobbigt hatkärleksförhållande till varandra. Å ena sidan älskar jag mina ögonbryn för att dom är så fylliga och för att dom får en fin naturlig form när dom är plockade, men å andra sidan totalhatar jag dom för att dom växer som absoluta ogräs. Utöver att växa allt för mycket så har jag miljoner småhår (blonda, såklart) som jag själv har svårt att plocka då jag inte kan se dom ordentligt. Nog om det, idag tänkte jag berätta om den produkt från Oriflame's goodiebag från Riga som jag var allra mest peppad på att testa, nämligen deras ögonbryns-kit som verkar vara Oriflames allra mest kända produkt.

Kittet innehåller två brynskuggor som man kan använda separata eller blanda ihop för att få sin perfekta färg, och ett brynvax som ska fixera håren och hjälpa till med att bibehålla formen på ögonbrynen genom dagen. Jag använder normalt ett ögonbrynskit från E.L.F som påminner mycket om detta i konsistensen. Skuggorna känns trevliga och mjuka och skapar fina ögonbryn utan att dom blir sådär uppenbart markerade. Resultatet blir lite sådär diffust och det kan störa mig ibland då jag vill markera brynen lite mer, det går dock att bygga upp intensiteten i skuggorna mer.
 
 
Den ljusa skuggan tycker jag är lite för röd i tonen för mina bryn även om den nyansmässigt är bra, så jag har blandat lite med största delen ljus skugga och sen pyttelite av den mörka för att neutralisera litegrann. Håller mycket bra dock, och kommer säkerligen bli välanvänt här hemma. 
 
Pris: 145 kr
Finns hos: Oriflame.
Mitt betyg: 4/5.

Kommentarer:

1 Matilda:

Jag har köpt den där och tycker om den jättemycket :)

2 Linda:

Inte så farligt dyr! Oftast så brukar ju brynskuggor vara mer askiga i tonen. Kul med några som är lite varmare utan att vara typ helröda :)

Svar: Det är ett bra pris tycker jag, den mäter sig absolut med några av dom dyrare produkterna jag har testat :)
Anna

3 Lina:

Har också denna och den är en stor favorit! Först tyckte jag att den var lite för varm i färgen men sen jag återgick till min naturliga hårfärg så fungerar den väldigt bra.

Svar: Min hårfärg är lite skiftande mellan varmt gyllenblond och lite askigare, så den passar fint för mig också även om brynen ser lite för varma ut när jag är i ljus där det askiga framträder mest!
Anna

Kommentera här: