Isadora - Jewels of the Orient nagellackskollektion Höst 2012

Det är mycket Isadora på bloggen just nu, men det är mest för att dom producerar kopiösa mängder av spännande grejer just nu så jag hoppas att ni överlever(Och gillar!). Dom släpper allt från mascara/fransserum, tjusiga höstkollektionen Paradox, BB-cream(Som det kommer en recension på snart) och nu höstens nagellack. Höstkollektionen går under namnet Jewels of the Orient och är inspirerad av orientens starka färger blandat med spännande finishes. Kollektionen innehåller 12 lack som kostar 69kr/st och släpps under vecka 37.
 
Och nu ska vi reda ut vilka lack som kommit förut, för jag tänkte "Hmm, detta har jag ju sett förut.." om många av lacken. Night Flight kom med Paradox-kollektionen som är årets höstkollektion, Paradise Green kom med Papagayo-kollektionen som var årets sommarkollektion. Sist men inste minst har vi Beetle Green som kom med förra årets hösttrendkollektion med nagellack! 
 
Jag är ungefär hur sugen som helst på Silk Road som verkar ha en turkosblå/grön bas som är fullpackat med glitter i guldiga toner. Tjusigt! Ett annat lack jag fastnade för var knall(?)lila Persian Princess som nästan ser metalliskt ut. Vad tycker ni om kollektionen? 
 
Night Flight, Dynasty, Silk Road, Peacock
 

Ancient Ruby, Sultan Palace, Persian Princess, Orient Express
 

Beetle Green, Paradise Green, Black Amethyst, Oasis

Kommentarer:

1 Cactus:

Undrens tid är tydligen inte förbi! För första gången nånsin har IsaDora gjort ett lack som faktiskt intresserade mig (Silk Road). Jag kommer inte köpa det i vilket fall, men det är ett stort steg att jag över huvud taget tyckte det såg intressant ut på bild! ^^

Svar: Ja det ser verkligen lite mer spännande ut än vad man normalt förväntar sig, hoppas det är lika fint i verkligheten dock.
Anna

2 kerstin:

En rysligt starkt kollektion tycker jag!

Svar: Håller med!
Anna

3 Pamsan:

Mycket intressant. Helheten ser bra ut, tycker jag. När jag ser bilden lockar alla men Oasis och Silk Road MÅSTE jag nog skaffa om de är lika fina i verkligheten. Åh, alla blå var fina också.

Svar: Silk Road, ja! Hoppas hoppas att det är lika fint som jag tänker mig.
Anna

4 Ninni:

Bortsett från lacket i orange så kan jag tänka mig alla.

Svar: Ja det finns många godbitar där må man säga.
Anna

5 Dess/Drömteori:

Jag älskar vartenda ett, Beetle Green har jag redan och älskar men de som lockar mig mest är Silky Road, Ancient Ruby, Percian Princess och Oasis.

Svar: Beetle green verkade vara väldigt poppis när det kom sist så det är ju bra att den kommer igen så kan dom som inte köpte en köpa det nu!
Anna

6 Linda:

En spännande kollektion, men jag vill oftast kolla på lacken i butik innan jag bestämmer vilka jag gillar mest men silk road och oasis ser ju väldigt fina ut :)

Svar: Det brukar jag också vilja, men det kan jag tyvärr inte. Får kika på swatches på nätet och beställa av kära mor :p
Anna

7 Lela:

Oj så många jag skulle kunna tänka mig i den kollektionen:)

Svar: Samma här!
Anna

8 Fanny:

En helt fantastisk kollektion!
Jag vill ha Silk Road, Peacock, Ancient Ruby, Sultan Palace, Persian Princess, Orient Express,
och Oasis.
Dessutom tänker jag köpa minst en back up
på Beetle Green som jag redan har.
Blir jag kär i något annat lack,
kommer jag förmodligen köpa fler back ups.
Min plånbok kommer att vakna till liv och
döda mig, hahaha!!

Svar: Beetle green har jag inte, men tycker det är så himla vackert! Skulle kunna tänka mig att köpa det jag också :-)
Anna

9 Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF:

sjukt många fina färger :D älskar när dem kommer med nya färger!

Svar: Jag också! Speciellt såna här lite mer udda toner :)
Anna

10 Julia, June's abstracts:

Å jösses amalia, ser flera stycken som ser jättefina ut! Älskar Silk Road, Persian Princess, Orient Express, Beetle Green och Oasis. Ska bli kul att se dem i butik, vad är det för vecka nu? :P

Trist att de återvinner färger som de använt senast i sommarkollektionen dock.

Svar: Dom skulle gärna vara ute nu, så kolla och ta bilder för jag kan inte ta mig till en butik som har Isadora här i Danmark. Den närmsta ligger två timmar bort!
Anna

Kommentera här: