Essie Stylenomics - Höst 2012

 
Under Riga-resan lyssnade vi på en mycket spännande presentation som handlade om Essie's nya höstkollektion Stylenomics, som lacket vid samma namn har gett namn till. Kollektionen innehåller 6 lack som på pressbilderna ser helt annorlunda ut än i verkligheten. Bilderna gör att lacken ser väldigt ljusa och "pangiga" ut, men i verkligheten är dom mer dova och höstiga i tonerna. Ni kan se själv på bilderna nedan! Höstlacken kostar 129 kr/st och släpptes under vecka 35 som väl var förra veckan (Om jag nu inte blivit helt koko i huvudet!). Två av lacken har en jelly-liknande formula, medans resten har en krämformula. 
 
På bilderna har ni lacken i denna ordning: Miss Fancy Pants, Don't Sweater It, Stylenomics, Recessionista, Head Mistress & Skirting The Issue
 
Jag tycker att kollektionen som helhet är lite mesig, men jag gillar några av nyanserna individuellt. Gröna Stylenomics ser nästansvart ut på naglarna, och är hur läckert som helst som matt där den gröna tonen kommer fram mer. Nästa projekt är att göra en funky french med Recessionista som bas och Skirting the issue på tipparna, tjusigt! Vad tycker ni? Ser ni några godbitar?

Testar för övrigt min hemmabyggda lightbox, och bilderna är mycket mer färgkorrekta än dom har varit förut. Hoppas att ni också gillar den förbättrade kvaliteten!




 

Kommentarer:

1 Linda:

Håller med dig de är en rätt mesig kollektion.. Men gillar de förbättrade bilderna :)

Svar: Vad kul att du gillar dom, tyckte att färgerna blev mer realistiska iallafall även om jag har massor att lära mig!
Anna

2 Chaosophia:

Just Stylenomics ser ut att ropa mitt namn, men i övrigt finner jag kollektionen tam och ointressant.

Hoppas du visar upp den snart!

Svar: Den kommer snart, lovar!
Anna

3 FruVesa:

Njae, denna kollektion fastnar jag inte alls för tyvärr..

Du kan inte tänka dig att visa upp din lightbox lite närmare i ett inlägg? Funderar på ett göra en i väntan på julafton då jag har önskat mig en.. =)

Svar: Jodå det kan jag absolut göra :) Vad vill du veta?
Anna

4 kerstin:

Jag tycker också att samlingen är lite smått mesig, även om lacken är fina vart och ett för sig. De flesta färgerna känns som att de redan finns i en Helmer när mig :)

Svar: Ja verkligen, men jag gillar Stylenomics. Det är något lite juligt över det.
Anna

Kommentera här: