Triss i rosiga kinder med Lily Lolo

Såhär till hösten har mineralmärket Lily Lolo släppt två nya rouge som heter Sunset och Goddess. Lily Lolo's rouge är lösa, och har ett sifterlock i plast för att man inte ska få hela innehållet med ut på en gång. Som vanligt tycker jag ju att rouge i lös form kan vara väldigt svårt, men speciellt Goddess kan få mig att se bort från det för denna gång. Rougen innehåller 3 gram produkt per styck och kostar 195 kr (Men kan finnas billigare på vissa webshoppar). 
 
 Doll Face, Goddess, Sunset
 
Utöver dom två nya höstfärgerna så har jag sedan tidigare även ett rouge i färgen Doll Face, som är ett lite ljusare och (mycket) mer glittrigt rouge. Sunset är vad jag bäst kan beskriva som mjukt dammigt rosa har en jätteunderlig (men fin) hybrid av en matt och en nästan metallisk formula som ger huden ett så tjusigt glöd samtidigt som man ser frisk och fräsch ut. Goddess drar mer åt korall men har ändå en touch av det rosa med inslag av guld, ni kan se själv på bilderna!
 
Doll Face, Goddess, Sunset
 
Doll Face var inte riktigt min kopp te, för det kändes allt för glittrigt(och glittret hamnade precis överallt annars än på kinderna). Fungerar däremot ypperligt som ögonskugga, och där stör glittret inte alls lika mycket utan glammar bara till det lite extra.. Sunset är mycket mycket fin, men Goddess är min absoluta vinnare. Jättesmickrande på blek hud!

Kommentarer:

1 kerstin:

Jag gillar verkligen deras rouge! Godess ser himla fint ut, det har jag ännu inte i samlingen.

Svar: Det har en så udda finish, men det är mkt vackert :)
Anna

2 Linda:

Har aldrig provat deras rouge, inget från märket alls faktiskt. Men rouge med glitter i är inte riktigt min grej heller. Men de två senaste ser väldigt fina ut :)

Svar: Njae, Glitter känns lite för mycket discokula för mig. Sunset är fin dock!
Anna

3 Omygloss:

Lite för glittriga för min smak också faktiskt

Svar: Tror det är DollFace som har smittat av på dom andra, dom är inte alls lika glittriga utan är mer "glowiga".
Anna

Kommentera här: