Giftbox-Bonanza!

 
Jag älskar alla fina gåvoaskar som kommer ut i butikerna till jul, och jag tänkte att jag skulle lägga upp ett litet inlägg med några av dom som jag suktar efter just nu!
 
Too Faced's Beauty Editor Darlings (220 kr) innehåller ett gäng av Too Faced's bästsäljande produkter i miniformat! Perfekt för den som vill testa något nytt.
 
OPI Skyfall "The Bond-ettes" kit (210 kr) är ett litet kit med 4 lack från O.P.I's Skyfall/Bondkollektion. Fina lack i små storlekar till nagellacksälskaren.
 
Ole Henriksen Hand & Lip care set (290 kr) är perfekt till vintermånaderna när man är som torrast om både läppar och händer!
 
Nails Inc. The Paparazzi 15 Piece mini collection (373 kr) är ett så fint kit att jag nästan tror att jag får köpa ett till mig själv i julklapp! Lacknörderi på hög nivå!
 
Stila Skincare 5 Piece "Try me!" set (194 kr) innehåller fem produkter i prova-på storlekar. Du får bland annat en skrubb, ett serum och en geledagkräm med.
 
Benefit Double The Bad Duo (272 kr) innehåller BADgal lash mascara och eyeliner, två produkter som jag har varit extremt nyfiken på under lång tid. Har bara hört gott om dessa två produkter!
 
Önskar ni er något spännande i gåvoask-väg?

Kommentera här: