Ett fint sätt att pynta med sina produkter - Kakfat!

I september visade jag er min parfymsamling som står och pyntar på min byrå på ett stort silvrigt kakfat i tre våningar. Sedan dess har jag letat som en tok efter ett fint sätt att visa fram säsongens nagellacksfärger också men jag hittade inget som jag tyckte skulle passa ihop med det stora fatet så jag blev himla nöjd när jag hittade den lilla versionen av mitt kakfat i pyntavdelningen på jobbet för ynka 30 kronor.
 
Det lilla fatet är i två våningar och precis högt nog till att passa dom flesta nagellacksflaskor. Jag tänkte bara visa er hur det slutliga resultatet blev och hoppas att någon kan inspireras av detta. Då mitt jobb ligger i Danmark där jag bor är det kanske inte helt optimalt för mig att tipsa om vart jag har köpt mina fat, men kika på Ikea, Lagerhaus eller liknande om ni är sugna!
 
Eftersom parfymer gärna ska stå i mörker så står det i ett hörn där solens strålar är ett minne blott, så det blev blixtbilder för att visa er förvaringen in all its glory! Vad tycker ni? Jag älskar!
 
 

Kommentarer:

1 Ann-Sofie:

Det blev såååå fint! En jättebra idé och allting ser nästan ut som ett konstverk. Bra jobbat!

Svar: Precis! Det pyntar så himla mycket mer än om dom bara hade stått i hörnet och samlat damm :)
Anna

2 Aida:

Å så smart! Jag "snodde" ju din idé med det stora kakfatet och parfymflaskorna så den här idén är nu också snodd =) Tack för inspirationen!

Svar: Kör hårt :) Ideer ska delas!
Anna

3 Linda:

Såå fint :) jättekul idé :)

Svar: Tack fina <3
Anna

4 Sleepy Elin:

Åh, vad fint!
Jag har tänkt göra så där superlänge men har inte kommit till skott så att säga. Men nu tror jag att jag måste ge mig själv en lite innan-jul-present :)

Svar: Det tycker jag att du ska :) Det pyntar så fint och jag blir glad varje gång jag ser det..
Anna

5 Emma / Nail Lacquer Love:

Vad fint! Så där vill jag också göra.

Svar: Do it!
Anna

6 Sara / Prettypolish:

Inte dumt alls! Behöver ett bra sätt att förvara mina lack, just nu ligger de nertryckta i en neccesär.. haha :)

Svar: Jag har ju rätt många lack så jag skulle behöva 50 till om jag skulle förvara alla såhär :p men det är ett fint sätt att visa säsongens färger tycker jag!
Anna

7 Dess/Drömteori:

Grymt gulligt!

Svar: Tack!
Anna

8 ttille:

åh vad snyggt!

Svar: Blev himla nöjd :)
Anna

9 kerstin:

Superfint!

Svar: Tack!
Anna

Kommentera här: