Project 10 # 12

Så hade jag 10 tomma produkter i min påse igen, och det är dags att visa er. Bilden är urusel, men jag hoppas ni överlever ändå!
 
1. Wella Repair Balsam, recension finns här.
 
2. GOSH Creamy Compact Foundation, en helt okej kräm/mousse-foundation som har bott i min väska till touch-ups. Nu är den slut och det är tur det, för så bra var den egentligen inte...
 
3. Eyeko Grafitti Eyeliner Pencil i färgen Black älskade jag, men den har tyvärr utgått från Eyeko's sortiment. Även om dom har släppt nya pennor så har jag läst en massa recensioner om att dom inte är lika hållbara som dessa äldre versioner. Synd!
 
4. Clearasil 3-in-1 exfoliating cleanser har fått stå i duschen i nästan ett halvår nu, för jag gillar den inte alls. Den är allt för uttorkande och irriterar min hud.
 
5. Rexona Tropical Power deo doftar fruktigt och somrigt men är inte så överväldigande att man inte kan ha en parfym.
 
6. Allison Exfoliating Facial Scrub må vara något av det värsta jag någonsin har testat. Den exfolierar inte alls, så jag har använt den till benen för att mjuka upp huden vid rakning.
 
7. The Body Shop Candied Ginger Body Butter kommer från jul-trion jag köpte vid jul. Ingen favorit, men den ger massor av fukt. Tacka vet jag Cranberry Joy!
 
8. Garnier BB-cream i färgen light är tyvärr allt allt för mörk för mig, och själva formulan känns inte alls som en BB-cream(Snarare som en vanlig färgad dagkräm).
 
9. Estee Lauder Night Repair Serum, att allt bra ska vara så dyrt.
 
10. The Body Shop Nutriganics Serum förvirrar mig, enligt TBS personalen ska jag använda ett serum ovanpå detta serum och sedan använda dagkräm. Är det bara jag eller blir inte det hur krångligt som helst?

Kommentarer:

1 beautylana:

Visst sparar man massa pengar på att testa prover? Då vet du exakt vill du köpa en fullstorlek eller inte! Var köper man GOSH?

2 Linda:

Vissa serum funkar så att de gör små "gångar" ner i huden samtidigt som de gör det de ska. Så vill man då ha två behandlande serum, tex ett som innehåller c vitamin som jämnar ut hudtonen och stärker huden samtidigt som man vill ge huden en ordentlig fukt boost så kan man använda två. Tbs serumet först och sedan ett med tex c vitamin. Det är ju två behandlande produkter. En kräm är "bara" återfuktande och ger näring (oftast) det är lite av en djungel. Men allt beror ju på vad man har för behov :)

Hoppas du blev lite klokare och hänger med på vad jag menar :)

3 Honi:

Beautylana: Jag sparar iallafall massor med pengar på att testa grejer innan jag köper! :) GOSH köps hos Matas här i Danmark, det finns också i södra sverige. Finns också i Storbritannien.



Linda: Hon förklarade det bara så dumt att ingenting gav någon som helst mening, tur jag har dig! :) Så det är för att få det mesta ut av en effekt från ett annat serum alltså?

4 Linda:

I stort sett och enkelt förklarat ja. Plus att man kan behandla två saker om man använder två serum. Krämen som följer går även ner bättre med hjälp av "gångarna". Så måste man ju såklart veta vilket serum man ska lägga först, det lättaste är att tänka geler eller liknande först och oljebaserade sedan. I de allra flesta fall är det så :) bara glad att man kan hjälpa till och dela med sig av sin kunskap ;) har du några andra funderingar så vet du vart jag finns ;)

Kommentera här: