Lush Putty for your hands

Putty for your hands från Lush är en underlig produkt vid första anblick, en klump med vad jag bäst kan beskriva som "lera" som innehåller havre, vegetabiliskt glycerin och sheasmör. Putty är till för att tvätta och samtidigt vårda händerna med, som en slags 2-in-1 hybrid för händerna. Om man är van vid vanliga tvålar som skummar mycket kan denna vara lite svår att vänja sig vid till att börja med, då den i princip inte skummar alls. Doften är väldigt "jordig" och väldigt snarlik Dream Cream (också från LUSH) på grund av dom tillsatta eteriska oljorna (Tea Tree, Lavendel och Kamomill) som finns i bägge produkter. En annan produkt som jag tycker har en snarlik doft är Skin Food från Weleda, lite jordigt och gräsigt samtidigt som den har en viss sötma.
 
Jag har använt den genom att först blöta händerna under kranen och sen ta en bit från "klumpen" och gnugga in i händerna. Händerna känns väldigt fuktiga, nästan oljiga, ända tills jag torkar av händerna. Händerna känns väldigt mjuka och återfuktade och jag behöver inte använda handkräm efteråt. Jag får oftast otroligt ont i huden på händerna när jag diskar, och denna produkt har fått hedersplatsen i tvålfatet på diskbänken. Lite TLC i form av rengöring och fukt efter disken och jag är såld!
 
Pris: 89 kr/100 g.
Finns hos: Lush.
Mitt betyg: 4/5.

Kommentarer:

1 Pamsan:

Intressant. Den här ska jag spana in. Jag verkar vara en av få som älskar Lemony Flutter så den här skulle nog också kunna uppskatta. Känner igen känslan efter diskning. Strama och torra händer är verkligen obehagligt.

2 Linda:

Intressant produkt. Om än lite mysko :)

3 Fanny:

Spännande produkt!

Dock är det något inget för mig.

Har bakteriefobi.

4 Honi:

Pamsan: Jag gillar också Lemony Flutter, tycker den är fantastisk. Lite överraskad över att jag gillade denna, positivt överraskad dock.



Linda: Väldigt mysko, tog mig ett tag innan jag hade luskat ut hur sjutton den skulle användas haha.



Fanny: Händerna blir ju rena precis som med tvål, eftersom den innehåller antibakteriella ingredienser. :-)

Kommentera här: