Miyo Kiss Me Lipgloss

 
Tänkte bara visa två av Miyos Kiss Me Lipgloss i färgerna Flirt(mörk) och Bling (ljus). Läppglansen har en fin len formula som jag gillar då jag har långt hår och hatar hår som sätter sig fast i läppglanset mer än allt annat(okej, överdrift of the century!).
 
Ljusa rosa bling har fina blå och gröna glitterpartiklar i sig som tyvärr inte syns på läpparna så bra, medans mörkare rosa Flirt ger läpparna en härlig bärig ton till läpparna. I överlag gillar jag dessa, jag tycker dom är bra kvalitet till ett jättebra pris. Mitt enda problem med dessa är att man inte får upp så mycket produkt på applikatorn och ska ner och få mer produkt på den flera gånger innan appliceringen är okej.
 
 
Pris: 49 kr.
Mängd: 7 ml.
Finns hos: Kika in på Miyos Facebooksida för en uppdaterad lista av återförsäljare.
Mitt betyg: 3/5, bra produkt med en dålig applikator.

Kommentarer:

1 kerstin:

De ser riktigt fina ut! Och du tar grymt snygga läppbilder!

2 FruVesa:

De är fins de där. Jag älskar formulan på dem, alltså inget klister what so ever! Vet du något annaat märke som också har den formulan på glans? Vill ha fler.. =)

3 Honi:

Kerstin: Tusen tack, har övat mig ett bra tag nu! :)



FruVesa: Nu är dom ju inte "läppglans" men Isadora Jelly Kiss har en liknande len formula tycker jag, fast dom är ju såklart i stiftform. Annars tycker jag ofta läppglans är väldigt klistriga, återvänder om jag kommer på några fler produkter! :)

4 Ninni:

Fina gloss, fina bilder, fina läppar!

5 maria:

Hej & Tack



Ha en toppen kväll / Maria

6 roxcat:

Jag pillade lite på dessa förra veckan men jag lyckades hålla mig ifrån att köpa något, men jag kommer nog prova något förr eller senare. Jag lider också av problemet att hela håret fastnar i käften med läppglans, så jag gillar om det inte är så klistrigt.

7 Medberoende:

Sv: Jaa visst var hon! Hoppas och tror också hon kommer gå långt i den stora finalen! :)



Fina bilder!!

8 H:

Fina! Jag håller mig borta från läppglans av just den anledningen med håret haha. Och jag bor i en blåsig stad = dålig kombo.

9 Honi:

Ninni: Tack! Då har jag lyckats med mitt mission!



Roxcat: Jag hatar klistriga läppglans, för då får jag aldrig bort håret från läpparna. Jag ogillar applikatorn/förpackningen till dessa dock, det är som att det blir undertryck och så får man ingen produkt på applikatorn :/



Medberoende: Tack!



H: Samma här, otroligt blåsigt! Detta fungerade dock helt okej..

10 Frida:

Köpte det ljusare läppglanset idag, men mina läppar blev inte alls sådär ljusa o fina! Har du något annat under, eller är det kanske blixten som gör det ljusare? Eller är de helt enkelt så ljusa? :)

11 Honi:

Frida: När det kommer till läppglans har det ju mycket att göra med vilken läppfärg man normalt har, mina läppar är relativt bleka så dom ser ju blekare ut. Har inget att göra med belysningen!

Kommentera här: