Isadora Eyeshadow Trio - Purple Vain

 
I onsdags hade jag tur och var på twitter i rätta ögonblick, för Isadora lottade ut fyra paletter till dom fyra som svarade först och jag var (tur nog) en av dom!  Idag dök paletten upp i brevlådan och jag kunde såklart inte hålla fingrarna från dessa fina skuggor i lila toner. Jag ville bara visa paletten och lite swatches så ni också fick se härligheten! Har ni testat några av Isadoras Eye shadow trios?
 

Kommentarer:

1 Ninni:

Japp, jag har tre stycken. De är fina, men lite dammiga.

2 roxcat:

Den här paletten gillar jag! Purple Vain och Cool Browns är nog mest välanvända hos mig. Jag har pillat lite på några andra men tycker att en del skuggor inte varit så pigmentrika utan mest glitter nästan.

3 Lotta:

Jag har ingen, men är sugen på ett par stycken. Får väl hålla mig till en, om jag köper...

4 Honi:

Ninni: Hoppas inte denna är det, swatchade en bunt när jag var i sverige sist och märkte också att några var lite dammiga!



Roxcat: Nej jag kommer ihåg att en av dom såg jättefin ut i förpackningen men när jag swatchade den så var det nästan inget pigment!



Lotta: Som Roxcat säger är denna och Cool browns jättefina, jag har swatchat Cool browns iallafall och kan minnas att den var väldigt trevlig :)

5 Kajalpennan:

Föredömligt av Isadora att skicka så fort! Generellt tycker jag att företag är långsamma med sånt

6 Hanan:

Body Bazar söker samarbete med er hur kontaktar jag er?

7 Honi:

Kajalpennan: Jag tycker det var otroligt snabbt av dom, verkligen föredömligt!



Hanan: Min emailadress går att finna under About & Policy i sidomenyn. Den är [email protected]

8 kerstin:

Jag har hela gänget, och jag gillar dem alla!

9 Hanna Ek:

Hej! Jag har just nu några pågående tävlingar du kanske vill delta i, och det skulle vara roligt om du ville lägga en åsikt om vad du tycker om min blogg för jag har precis gjort om den. Kram / Hny

Kommentera här: