Blax Hårsnoddar

Jag var otroligt skeptisk när jag fick syn på dessa i min Goodiebox får jag erkänna, för dessa små plastiga hårsnoddar ser verkligen inte mycket ut för världen. Snoddarna ser väldigt små ut men dom är otroligt elastiska och man ska absolut inte vara rädd för att dom brister. Jag har normalt problem med att mina snoddar glider ur hästsvansen eller flätan, och dessa sitter verkligen som berget men glider ändå ur håret utan problem när jag tar ner mitt hår. Nu när jag ändå är igång med att lovorda blax-snoddarna kan jag även lägga till att jag har upplevt minimalt slitage på mitt hår sedan jag bytte ut alla gamla vanliga snoddar mot dessa.  Jag är totalsåld, och har redan beställt hem ett paket med den genomskinliga varianten. No need to say more! Enda nackdelen är att dom är så små att dom lätt tappas bort, men det har jag löst genom att ha en liten burk där mina Blaxar får bo!
Finns i: Svart, genomskinlig, rosa och brun.
Finns hos: Eleven.se
Pris: 75 kr.
Mitt betyg: 5/5.

Kommentarer:

1 Lotta:

Skulle vara perfekta för min dotter som har långt hår. Jag använder i alla fall snoddar utan metall, men dom här sitter nog bättre. Finns dom i butik med eller bara över nätet?

2 Honi:

Lotta: Vad jag vet så finns dom bara på nätet, men jag är inte hundra procent säker :/

3 Awesome Chemistry:

Fan va många gånger jag har tänkt klicka hem såna, det blir aldrig av! De verkar hur bra som helst.

4 Kitty:

Man kan köpa för 15 kr snoddar på Hööks som ser likadana ut men man får 500 istället för 8 st :)

5 Honi:

Awesome Chemistry: Vet inte hur jag har använt andra slags snoddar! Skulle testat dessa förut!



Kitty: Hur bra håller dom egentligen? Hade en väninna som köpte ett storpack med någon slags fakeversion och även om dom var billiga så blev hon fruktansvärt besviken på kvaliteten.

6 Kitty:

De håller bra :) Använder på både mig o barn. De har två sorter, de tunna och de breda som påminner om de ovan. De breda är de vi har. Och för 15 kr får ma 500 st så går de sönder efter 1-2 användningar bryr jag mig inte :P

7 Honi:

Kitty: Jag tror bara jag skulle tycka att det var spill av resurser att slänga ut så mycket om dom går sönder :-/ Speciellt plast. Kan tänka mig att dom är perfekta till barn dock, där är det ju viktigt att snoddarna sitter hela dagen genom lek :)

Kommentera här: