Trendspaning: Mörka höstläppar 2012

Som jag har inspirerats av alla läckra kollektions och pressbilder som dykit upp på sista tiden, med alla dova höstfärger och läckra förpackningar. Främst har jag gillat dom mörka härliga höstläpparna som finns i var och varannan promobild, både i mörkt lila men även i urhärligt bordeux och andra mörkare röda dittos. Så jag tänkte att ett inspirationsinlägg med the best of the dark lips från hösten 2012 skulle vara på plats. Nu får vi väl se om jag verkligen vågar mig på dom där helt mörka stiften, men Estee Lauder's gloss från Violet Underground kollektionen kan vara ett trevligt mellanting om man vill testa men inte riktigt vågar fullt ut! Vad tycker ni? Urläckert eller inte alls något för er?
 
Bilder från: Estee Lauder - Violet Underground Fall 2012, Nars Fall 2012, MAC Ruffian Summer 2012, MAC Heavenly Creatures Fall 2012, Clarins Ombre Minerale Fall 2012, Shiseido Lacquer Rouge Fall 2012 samt Dior Golden Jungle Fall 2012.

Kommentarer:

1 kerstin:

Vilket fint kollage! Jag känner mig inte färdig med sommaren, men blir ändå lite höstsugen. Min favorit bland mörkare läppar är och förblir Cliniques Almost Lipstick i Black Honey, det åker fram i höst igen.

Svar: Tack! Jag är inte heller färdig med sommaren, men jag älskar att trendspana och hitta mönster i galenskapen :) Jag är sugen på något maffigt mörkt lilarött..
Anna

2 Lina:

Jag älskar mörka läppar, har en hel hög med läppstift som går i olika toner av vinrött-lila. Kommer att vara mycket svårt att motstå läppstiften som kommer i höst.....

Svar: Vinröttlila låter fantastiskt, vilken är din favorit? Jag funderar på att investera!
Anna

3 Lenore:

Jag är barnsligt förtjust i MAC's Rebel som finns i det permanenta sortimentet. Jag vågar nog gå så långt att jag påstår att det är mitt absoluta favoritstift - någonsin.

Svar: Det låter inte illa det, ska kika på Rebel. :)
Anna

4 Fanny:

Först vill jag berömma dig för det fina kollaget.
Det ser väldigt glossy magazine-proffsigt ut.

Jag gillar mörka läppar på andra,
det är verkligen jättesnyggt!
Själv har jag lite svårt att fixa looken,
men jag börjar bli bättre.
Det är nog en mognadsfråga tror jag.
Ju äldre jag blir, desto lättare.
Är stiftet det minsta kalltonat,
ser jag dock inte klok ut(är gulhyad)!
Mörkt, varmtonat rött är ok.


Svar: Tack vad gullig du är Fanny :-) Jag har också lite svårt för det, men jag tror att det är för att jag är så himla blek och ljus i allmänhet. Kontrasterna kan skrämma mig llite ibland, det är som att det blir för mycket. Mörkare lila och röda toner kan fungera, men när det börjar dra över i orange eller brunt så fungerar det inte alls för mig!
Anna

Kommentera här: