Project 10 # 14 (Vacation-edition)

Innan jag lämnade hotellet så tog jag en bild på alla tomma förpackningar som vi hade lyckats samla ihop under våra två semesterveckor. Jag finner det otroligt lustigt att min pojkvän som hatar allt som har med skönhetsprodukter att göra, frågade mig vart han skulle lägga dom tomma produkterna så jag kunde göra ett sånt där inlägg igen (Jag älskar honom, what can I say...). Egentligen hade jag tänkt att visa er innehållet i min Sephorapåse idag men det danska vädret tillåter inte mer än en liten teaserbild på instagram (länk), så det blev något annat istället. Skall vi dyka in i lite korta produktrecensioner?
 
1. Soap & Glory Flake Away body scrub luktar lika fantastiskt som handkrämen "Hand Food" från samma märke, och har varit en hejjare på att skrubba bort död hud. Här finner du min lite mer utförliga recension.
 
2. Nivea Sun Pure & Sensitive Spray SPF30 är en lättflytande och trevligt lättapplicerad solkräm med hög faktor. Själva krämen doftar lite alkoholigt, men jag har inte haft några problem med finnar eller andra reaktionen i varken ansiktet eller på kroppen. Skyddar bra, gillas.
 
3. Nivea Sun Light Feeling Sun Lotion SPF20 är en "leftover" från förra årets solsäsong, och den har fungerat ypperligt på benen även om jag tycker att den tar lite lång tid att jobba in i huden.
 
4. Garnier Ambre Solaire Clear Protect + SPF30 gillar jag däremot inte alls, här snackar vi alkoholbomb så det sjunger om det. Själva produkten är helt okej (torkar in fort och lämnar inga märken på kläder), men att ha så fruktansvärt mycket alkohol i att den upplöser delar av mitt nagellack känns inte helt okej till känslig hud.. 
 
5. La Roche Posay Anthelios XL SPF50+ använde jag i ansiktet under dom första dagarna för att inte bränna skiten ur mitt bleka nylle, och även detta är en sån där "helt okej" produkt. Orsaken till att jag inte älskar den är för att det känns som att den ligger som en hinna på huden, som att den aldrig riktigt sjunker in. Skyddar bra gör den däremot, och mitt ansikte var fortfarande fint och utan solskador när andra människor såg ut som kräftor. Lite dubbel-känsla, alltså.
 
6. Derma Moisturizing Body Lotion är en naturlig kroppskräm som jag fick med mig som prov från jobbet en dag, och jag tänkte att det skulle vara ett ypperligt tillfälle att testa den då mina ben alltid blir torra som fnöske när jag går in och ut ur vattnet hela dagarna. Tyvärr känns den bara medelmåttig dock, trist!
 
7. Nivea Bronze & Protect SPF30 är ännu en av Niveakrämerna som testades under resan (Jag hade tre reseflaskor med denna med). Denna kräm kommer få en lite mer ingående recension då den är lite udda, men jag gillar den absolut.
 
8. La Roche Posay Lipikar Lait kroppslotion känns lätt och luftig, och gör att huden känns trevligt mjuk och smidig. Då jag bara hade en liten provtub så är det lite svårt för mig att ge er en ingående recension, men mitt första intryck var mycket bra!
 
9. L'oreal Youth Code Luminizer serum är ett lystergivande serum som sägs ge ansiktet ett lyft genom att tillföra en slags "highlighter" effekt. Krämen i samma serie gillade jag inte, men denna fick jag ett mer trevligt första intryck av. 
 
10. Kings & Queens Mango Showergel är en fruktbomb i duschen, och jag tyckte det var så trist när denna tog slut. Ska köpa ny!
 
11. TBS Body Butter med Shea Doft har jag faktiskt inte testat förut, men jag gillade doften otroligt mycket. Det kändes lite mer tjockt och återfuktande än några av mina andra TBS-butters, och skulle nog passa mig bättre till vintern.
 
12. Nivea Soft krämen är en gammal favorit, och funkar till händer, fötter, kropp och ansikte. Mycket bra allt-i-ett-kräm.

Kommentarer:

1 BEAUTY SECRETS:

Hihi vad gullig din pojkvän!:D

Svar: Ja jag klagar inte ;)
Anna

2 Ninni:

Haha, din sambo är inte dum där! :-)

Svar: Haha nej du, han vet hur man får pluspoäng med denna skönhetsnörd ;)
Anna

3 H:

Ojoj många produkter, men 2 veckor blir ju mkt solkräm! Vad kul att din pojkvän sa så. Tycker också det är roligt när min pojkvän engagerar sig i min blogg håhå. Fint :)

Svar: Ja jag trodde faktiskt att det skulle användas ännu mer, men det verkar som att jag har prickat in mängden helt okej! :-) Han är gullig!
Anna

Kommentera här: