Youngblood Mineral Foundation

En av mineralmärkets Youngblood's storsäljare är deras mineralfoundation som jag har fått möjlighet att testa. Den finns i 16 färger och har en trevlig formula som ger ansiktet lite extra liv utan att den innehåller varken skimmer eller glitter. Jag tycker att många mineralfoundations ger mig en lite "platt" känsla i ansiktet, men tycker att denna ger en fin glöd som på så sätt nästan highlightar mitt ansikte på ett väldigt diskret sätt. Beroende på vilket verktyg man använder så är täckningen allt från väldigt lätt och naturlig till mycket täckande, och jag får mitt perfekta resultat med en kabuki med platt topp(Sigma F80) som gör att jag verkligen kan jobba in pudret i huden. 
 
I burken kommer det ett stort sifterlock i plast, och för att undvika onödigt spill så har jag bara klippt av halvdelen av plasten som är fastklistrat över hålen. Mycket lättare att dosera den rätta mängden foundation ner i locket, och sen arbeta in foundation i sin borste därifrån. 
 
Jag hade jättegärna velat visa er hur denna ser ut på huden, men med dom ljusförhållanden som jag har just nu så blir det svårt. Detta inlägg har legat i utkast i tre veckor pga detta, så nu fick det vara såhär!
 
Gillar, men just denna färg(Soft Beige) är inte helt optimal för mig då den är ett par nyanser för mörk!
 
Pris: 515 kr
Mängd: 10 gram
Finns hos: T.ex eleven.se 

Kommentarer:

1 Lotta:

Jag har inte riktigt fått in "snitsen" med mineralfoundation, men skulle såå gärna vilja prova. Kan du inte visa hur mycket/lite man faktiskt behöver till hela ansiktet?

Svar: Absolut! Man behöver faktiskt mindre än man tror :)
Anna

Kommentera här: