Mac - Pro Longwear Eye Liner "Night Trail" och Mineralize Tinted Lip Balm "Pure & Tender"


Från Mac's kommande kollektion Aprés Chic kommer eyelinern Night Trail och det färgade läppbalsamet Pure & Tender som jag tänkte visa idag. 
Mineralize Tinted Lip Balm i färgen Pure & Tender är väldigt neutralt och nudefärgat med guldigt skimmer i. På läpparna ser det ut som att man har ett läppglans med lite diskret skimmer i, så det är ingen färgbomb direkt (Swatch och läppbild längre ner). Doften är snarlik läppstiften som även dom har denna slags sockerkake-aktiga vaniljdoft. Det enda problemet jag har är att det är väldigt tjockt, så man får trycka till riktigt rejält för att få något ur tuben. Jag tycker inte riktigt att det ger mina läppar så himla mycket fukt, men jag gillar att det är himla glansigt och hur det sitter på läpparna.
 
Pro Longwear Eye Liner i färgen Night Trail är en väldigt mörkt nästansvart marinblå penna som verkligen sitter som berget på mig. Jag har haft den under flera dagar i raken och har utsatt den för snö, regn och en svettig cykeltur hem från skolan och den har suttit precis där jag applicerade den på morgonen. Impad! På huden upplever jag denna som en väldigt väldigt djup blå, som liksom gnistrar till i vissa ljus och ser mer blå ut. 
 
Pure & Tender och Night Trail
 
Mineralize Tinted Lip Balm "Pure & Tender"

Kommentarer:

1 cecilia dijkstra:

är det msf lightscapade på bilden längst upp till vänster? :o

Svar: Det tror jag inte, jag tror att det är en av skuggorna och Stereo Rose!
Anna

Kommentera här: