Isadora Paradox Swatches

Ni är flera som ville ha swatches på dom produkter som jag fick hemskickat och eran önskan är såklart min lag (Oftast, iallafall...)!  Läppglanset är totalt to-die-for men den transparenta läpp-pennan är inte fy skam den heller. Jag har inte testat skuggorna ännu men när jag swatchade dom kändes som mycket trevliga, förutom den helt ljusa som var lite skir. Swatches på några av dom andra produkterna i kollektionen finner ni hos Skimmerskuggan. 
 
 Läppglanset Diva Red, matta läppstiftet Femme Fatale, genomskinliga Transparent Lip Fix samt metalliska pennan Deep Black.  Glow Stick - Vintage Rose
Ögonskuggekvartetten Paradox

Kommentarer:

1 Kerstin:

ah, Femme Fatale, please com to me! :)

Men jag måste ju iofs prova mitt Bare Bohemian också. Har bara hunnit swatcha än så länge... Rouget har jag på mig i detta ny, jag gillar det skarpt!

Svar: Bare Bohemian ser så tjusigt ut, det verkar vara ett fint vardagsstift :) Jag ska testa rouget imorgon, imorse hade vi lite bråttom!
Anna

2 Kerstin:

come, så klart...

3 Mrs Data:

Min längtan efter det där lippglosset blev ju inte mindre direkt...

Svar: Det kan jag absolut förstå!
Anna

4 Emilie:

åååååh, Paradox-skuggorna ser jättetjusiga ut! Jag är mest nyfiken på den transparenta liplinern, en sådan tror jag att jag behöver ;) Sen är jag jättenyfiken på Bare Bohemian, jag tror det får bli ett sådant sen när jag ser dem i butik ^^

Svar: Den är verkligen transparent, har upplevt att många andra transparenta pennor känns som att man har ett lager "lim" på läpparna. Bare Bohemian är jag också sugen på!
Anna

5 sellwins skönhetsblogg:

Känns som denna kollektionen är riktad till lite "äldre", sen tycker jag det är tråkigt att färgerna i palletterna är så lika. Blir ju enkelt att det inte kommer fram när man sminkar med flera :) Men annars var det fint, gillar namnen på produkterna med!

Svar: Vissa av grejerna känns som att dom kan vara riktade till lite äldre, men jag tycker att det finns något för dom yngre också. Dom metalliska pennorna och dom matta läppstiften f.ex!
Anna

6 Ulrika:

Tack än en gång för att du bloggar om oss:) Tror du kommer vara assnygg i kvartetten!

Svar: Hej Ulrika! Får hoppas att jag får till samma sminkning som på steg-för-steg pappret jag fick med :) Och tack!
Anna

7 Sandra:

Är sjukt sugen på läppstiftet Femme Fatale! Dock var det lite ljusare än jag tänkt mig, kan man få se en jämförelse mellan detta och Red Carpet?

Svar: Har tyvärr inte Red Carpet så jag kan inte visa några jämförelser!
Anna

8 Ninni:

Ser urfina ut! Jag är fortfarande sugen på paletten...

Svar: Det kan jag förstå!
Anna

9 Linnea - Makeup for Dummies:

Jag tycker att IsaDora, trots vissa 90's-vibbar på tidigare kollektionsbilder, lyckats presentera rätt så många bra produkter det senaste året! Jag har tidigare aldrig brytt mig om märket men nu har jag faktiskt fått upp ögonen för det.

Svar: Jag är också positivt inställd till deras nya approach, promobilderna känns lite mer attraktiva iallafall även om dom hgärna hade fått ta ett extra steg uppåt och göra dom ÄNNU mer moderna. Paradox bilderna är fina tycker jag :)
Anna

Kommentera här: