E.L.F Brightening Eye Color - Punk Funk

 
I ärlighetens namn har jag ingen aning om vart denna lilla Quad från amerikanska budgetmärket E.L.F kom från, men att hitta oväntade överraskningar i sina egna gömmor är inte fy skam. Till att starta med var jag lite skeptisk, för jag ogillade Nouveau Neutrals som är en likadan quad i andra färger, men tji fick jag! Där Nouveau Neutrals är dötrist och opigmenterad är Punk Funk otroligt pigmenterad, och suddas ut som en dröm. För absolut bästa färgintensitet så lägger jag skuggorna ovanpå en vit klistrig bas, men även på primer är färgerna fina och klara. Själva paletten är tyvärr utformad så urbota dumt att man inte riktigt kan komma in i hörnen med en pensel, och det är ett stort minus.
 
 
Ovan har vi alla fyra färger swatchade med ett enkelt svep av ett finger på bar hud (!), lägg även märke till den lite annorlunda highlighterskuggan som skiftar över från vitt till ljust rosa. Om man gillar färg, eller om man bara är sugen på att testa och inte vill lägga en hel förmögenhet så rekommenderar jag denna även om jag totalhatar själva förpackningen.
 
Pris: Dryga 17 kr.
Finns hos: E.L.F 
Finns i: 19 färger.
Mitt betyg: 4/5, pris och pigmentation är i topp medans förpackningen är urbota trist och allt annat än användarvänlig.

Kommentarer:

1 kerstin:

Ser ju ut att vara kanonbra tryck i dem! Nu hoppas jag på en eotd :)

Svar: Ja det var mycket förvånande faktiskt, men det är roligt att även dom lite billigare produkterna kan vara lika bra som dom dyrare.
Anna

2 Emilie:

Ojoj, snacka om färgtryck :O Men ja, jag håller verkligen med dig, de där förpackningarna är inte speciellt upphetsande någonstans :P

Svar: Nej det är dom verkligen inte, vet inte riktigt vad dom tänkte med när dom designade dom!
Anna

Kommentera här: