Color Club Foiled Höst 2011

Color Club är ett av mina favoritmärken när det kommer till nagellack, och här i dagarna har dom släppt en ny kollektion vid namn Foiled! Kollektionen består av s.k foil lack som ser ut som flytande metall på naglarna, en väldigt trevlig finish! Kollektionen består av 6 lack och lacken kan köpas via Nailsupplies (US) eller f.ex Ebay. Vad jag vet finns det ingen svensk webshopp eller fysisk butik som tar in Color Clubs nya kollektioner men däremot säljer vissa Ica Maxi utvalda färger.

 

Jag är supersugen på alla lack, men mest Hot Like Lava som ser ut att vara en riktig godbit. Har tyvärr inte hittat några bra swatches att länka till ännu men jag lägger till det i detta inlägg när jag hittar några, det är bara en fråga om tid! Gillar ni foillack?

Kommentarer:

2 Honi:

Linda Marie: Tradera är ett bra förslag till dom som inte gillar Ebay eller utländska webshoppar, jag är bara allt för snål för att betala dubbelt pris så jag köper mina på ebay haha!

3 Linda Marie:

Hahhaa, jag har helt ärligt aldrig testat Ebay, men det kanske är på tiden då. ;)

4 Honi:

Linda Marie: Rekommenderar 100% puritys ebayguide om du är osäker

http://blogg.veckorevyn.com/purity/2011/08/puritys-guide-till-skonhetsshopping-pa-ebay/

5 Linda Marie:

Kanon! Tackar så mycket, ska genast skaffa konton och sätta igång med shopping! Det ser verkligen superbilligt ut, men ska försöka passa mig för kopior! =)

6 Honi:

Linda Marie: Det enda man ska passa på med är dom dyra märkena, SPECIELLT MAC. Nästan hälften av Macprodukterna på ebay är fake. Nagellack har jag aldrig varit med om att få en kopia däremot, så det brukar vara lite enklare att shoppa när man inte ska hålla utkik så mycket!

7 Veronica:

De ser väldigt fina ut allesammans! Gillar nog Luminecent mest för den ser så kall ut. Som frost.

8 roxcat:

Jag älskar foil-lack, så jag kommer nog klicka hem hela kollektionen så smångingom!

9 Kajalpennan:

Jag älskar foil. Det är min näst bästa finish, efter holo

10 Linda Marie:

Okey, ja då ska jag definitivt inte köpa MACs produkter, för med min tur så är garanterat fake, haha. =) Lär nog bli en hel del lack och säkert lite body butters och diverse. =) Har precis reggat mig och skaffat PayPal, men måste ju vänta tills pengarna överförts, damn it! =D

11 Honi:

Veronica: Jag gillar den också, Fyndigt namn dessutom, Lumin-ICEcent.. fniss



Roxcat: Jag älskar också foil, bättre än metallic!



Kajalpennan: Jag tror duokroma är näst efter holo för mig, sen foil! :)



Linda Marie: Jag för aldrig över pengar till Paypal utan betalar bara med kort via paypal så dras pengarna därifrån istället. Tycker det är enkelt och så skyddas man då det aldrig är någon som kan se ens kortinformation :)

12 Linda Marie:

Jo jag skaffade precis det nu också, men måste ändå vänta tills den fyrsiffriga koden kommer upp på transaktionen på min internetbank, för att bekräfta kortet. 1-2 dagar! =O Men men, man hinner hitta en hel del och lägga i "minneslistan". =D Tack så jätte mycket för hjälpen och tipset. Skickar räkningen till dig sen. ;)

13 Sara:

Sv: ja de är rätt tufft men riktigt bra betalt, jobbar ju bara till onsdag sen börjar jag på ett helt annat jobb den 19e, med "normala" tider :)

14 Line aka Colourlicious:

Åj... så vackra.... jag blir nästan lite kär!

15 Honi:

Linda marie: Så är du ju på god väg! :) Blir kul att se vad du klickar hem, rekommenderar color clubs nagellack om du gillar lack!



Line: Jag också.. Det är fler än en som jag gärna hade haft!

16 Linda Marie:

Då ska jag kika på dom, är ganska frälst i China Glaze iaf. =) vet du om det är mycket BS produkter som är fejk? Hittade precis dom bruna Shimmer Cubes, för futtiga 62 kr... Är det äkta tror du?

17 Honi:

Linda Marie: Jag har köpt några body shop produkter på ebay iaf och aldrig fått något fake, man ska ju också komma ihåg att TBS är mycket billigare i f.ex USA och england än det är här i norden. Det enda jag kan rekommendera är att kika igenom säljarens omdömen och se vad dom andra säger om produkterna från säljaren. Kika också vart säljaren kommer ifrån, är säljaren från asien går jag alltid ut från att märkesprodukter är fake.

18 Linda Marie:

Då är det nog äkta, för omdömena är fläckfria. =) Såg att TBS i England tar ungefär halva priset mot för Sverige, och den här personen tar halva priset på det. Fantastiskt! =D Ja skulle det vara fake så är det ju ingen ekonomisk katastrof heller, men tänkte jag skulle kolla med dig som är lite mer van. =) Tack såå himla mycket för hjälpen! Och tack för alla tips! =)

19 Honi:

Linda Marie: OM du skulle råka ut för att köpa en fakeprodukt så ska du bara öppna en sak med "Ebay Buyer protecion" så ska säljaren bevisa för Ebay att produkterna är riktiga eller så får du dina pengar tillbaks.. :) Enligt ebays regler får man ju inte sälja s.k "Counterfeited items" så dom kommer alltid att försöka hjälpa dig om något händer, jag hade problem med en säljare en gång för hon hade skickat en produkt som var sönder och fick tillbaks mina pengar från Ebay då säljaren inte alls ville prata med mig. Inga problem, jag gillar att hjälpa så är det något mer så kika bara in igen!

20 Linda Marie:

Ahha, oj det var värst , vilket BRA företag! Tradera tycker jag iinte alls verkar lika "seriöst", då jag har haft strul med en par säljare där och dom knappt gjort nåt åt det. Men va snällt, tack så mycket! =)

Kommentera här: