Sverigeshopping!

Som ni vet har jag just kommit hem från en resa till Sverige och jag tänkte visa er dom få grejer jag fick med mig hem. Jag shoppar mest sånt som inte går att köpa i Danmark, så det är några repeats från förra årets shoppinginlägg från den Sverigeresan! MNY-Lacken och Dependremovern köpte jag under en shoppingtur med Lackat-Sara (länk), vi hade en jättekul eftermiddag! Det är så spännande att träffa andra bloggare och prata om sånt som intresserar oss men kanske inte alltid är så kul för våra vanliga dödliga vänner.
1. I Love.. Vanilla & Icecream Body Lotion. Jag hade egentligen tänkt köpa handkrämen men fastnade för denna härliga kroppskräm!
2. MNY lack 553(Magenta/lila med en jättefin finish) och 126A (Ljust vitt skimrande lack med holografiskt glitter från I'm a glitterati-kollektionen).
3. Makeupstore mixing Liquid. Köpte den på flygplatsen och tyvärr läckte den på planet, hade frågat säljaren om den skulle förseglas men hon försäkrade mig om att den var tät.. Suck!
4. Depend Dip-in Nail polish remover, en favorit som av någon underlig anledning inte förs av depend i danmark.
5. Lush Snow Globe Soap, härlig tvål med doft av citrus och lime!
6. It's raining men shower gel, ni vet ju att jag ÄLSKAR denna och har pratat mycket om den. Den har en fantastisk doft av honung och karamell och ger mjuk hud och 100% mysfaktor.

Kommentarer:

1 saggos:

hur m ycke kostar dip in remover? är den mycke dyrare än vanlig remover?

2 Honi:

Saggos: 69 kr tror jag det var, men den håller i flera månader så det blir inte så mycket dyrare än vanlig remover :)

3 Kerstin:

Vilka fina fynd! Dependburken kan man verkligen inte vara utan!

4 Michan- Skönhet & Make up:

När dip in burken är "slut" kan man tvätta svampen och fylla på med remover. Man behöver alltså inte köpa en ny varje gång :D

Köpte min på Ullared för 32 kronor, mer än halva priset. Kan inte bli bättre!

Det lila MNY lacket är en personlig favorit, jättefint.

5 Mia:

Tack =)

6 Awesome Chemistry:

It's raining men- älskar't

7 Schober:

Vanilla-lotionen är himmelsk! Ska också köpa den när jag är i stan nästa gång =D



Makeup-boken jag köpte är intressant, fina bilder, smarta tips, men det är inte mycket som står som jag inte redan visste, men om man gillar smink så är det ju en bra bok att ha i samlingen! =D

8 Wysteriia:

Depend Dip-in Nail polish remover is the shit :D

9 Honi:

Kerstin: Nej det är det som är så underligt för mig, dependburken är ju så himla bra men ändå har dom valt att inte sälja den i danmark?!



Michan: Smart! Min svamp börjar nästan alltid smula dock, så jag vet inte hur bra det skulle gå för mig :) Ser fram emot att testa det lila, ser jättefint ut!



Awesome Chemistry: Eller hur! Har crejvat denna i flera månader nu :p



Schober: Ja den doftar helt fantastiskt! Jag har varit sugen på någon bok, gärna med mycket inspirerande bilder :) Så den du köpt låter spännande.



Wysteriia: Hell yeah!

Kommentera här: