LOTD - E.L.F Cherry Bomb

Myser lite med min lilla burk med Cherry Bomb läppglans/balsam/vad det nu är och surar över att E.L.F valde att sluta sälja dessa. Hoppas dom kommer tillbaks för jag älskar dessa och vill ha fler färger! Cherry Bomb är ett härligt rödtonat läppglans/balsam som både gör att läpparna känns mjuka och ger en fin skir färg.

Kommentarer:

1 sasha:

ja hon är underbar! jag hatar när smink man gillar utgår ur sortimentet!

2 Linda:

Det där vill jag också ha, snygg färg och finishen verkar så behaglig. Förstår inte varför de slutade sälja det för det kan knappast ha sålt dåligt. Men jag har hört att de eventuellt ska återiföra dem och även lansera andra produkter som säljs på USA-sidan, det ska bli i februari någon gång så det är ju snart. Hoppas det blir så.

3 FlizanLizan:

sv: hehe okej :P

allt bra idag? :)

4 sannalitens.blogg.se:

Svar: Okej, jag är 21 :) Hur mår du idag då? :)

5 Sannie:

ah du bor i danmark?:) här i tyskland typ ingen pratar svenska sååå jag blir oxå överlycklig när jag får prata svenska med någon :D haha.

6 Honi:

Sasha: Visst är det trist! :/

Linda: Det är underbart, doftar fantastiskt gott också. Tror inte heller dom har sålt dåligt, kanske har det något att göra med att dom vill göra om förpackningen? Hoppas det iallafall för jag vill ha fler! Är nyfiken på foundationen som dom tydligen ska börja sälja i EU nu snart!

7 Frida:

Fin färg :D

8 Honi:

Frida: Visst är den härlig! :)

Kommentera här: