Dove Repair Therapy

Dove's Repair Therapy produkter är enligt det jag läst anpassade för skadat hår och sägs hjälpa håret att uppskynda läkningsprocessen och ge starkare och glansigare hår. Jag har testat Schampo och Balsam under en längre tid nu så det är dags att skriva ner mina tankar. Jag har väldigt långt hår, normal hårbotten och ljusa slingor. Mitt hår är inte felfritt, men det är inte sönderblonderat och totalskadat så exakt hur stor skillnad det kan ge på extrema fall av skadat hår kan jag tyvärr inte uttala mig om.

Jag fick ett gäng små resestorlekar av både schampo och balsam i min matvarubutik (Seriöst, jag tror hon ville bli av med dom desperat för jag tror jag fick 6 av varje) vilket var en trevlig överraskning mitt i matshoppingen.

Både schampo och balsam doftar väldigt friskt och rent(så basic som det går ungefär), och löddrar upp till ett bra skum. Orsaken till att jag gillar lödder är inte för att jag tror att man blir renare (För det blir man inte), utan för att det då är enklare för mig att få in produkten ända ner till hårbotten både på toppen och främst på baksidan av huvudet. Håret blir definitivt rent, det blir inte tovigt men det blir inte heller sådär lent och mjukt som jag önskar. Att håret ska ha blivit starkare har jag inte märkt, men jag tycks mig se att mina toppar känns lite mjukare och ser friskare ut.


Pris: Enligt Dove kan dom inte ge mig ett precist pris då butikerna kan sätta prisen lite hur dom vill, men det är absolut inte dyrt. Runt 20-40kr per flaska skulle jag tro.
Finns hos: Välsorterade matvarubutiker såsom COOP och Ica, sägs dessutom att serien finns på H&M.
Mitt betyg: 3/5, produkterna rengör helt okej men är inget speciellt för mig. Ett bra alternativ till dom som vill ha något som är straightforward och ger en ren doft.

Kommentera här: