Fin borstförvaring

Jag var på ikea för ett tag sedan och shoppade lite smågrejer till mitt sminkbord, bland annat den fina vasen ovan samt dekorationsgruset Florera. Jag kan för allt i världen inte komma ihåg vad vasen heter men det fanns massvis av olika storlekar hos Ikea och dom var rätt billiga (Den jag har kostade 12 kronor om jag minns rätt). Gruset fanns i flera olika färger och former (Bland annat Sand, men det tyckte jag skulle bli allt för grisigt att använda) och kostade 13 kronor per påse (varje påse innehåller ett halvt kilo).

Ett jättefint och dekorativt sätt att förvara sina borstar, har länge velat göra något som detta! Jag såg det första gången på Youtube där Enkore tipsade om hur man gjorde, länk till videon kommer här. Ska köpa mig en till också som jag kan ha smutsiga penslar i så jag inte blandar dom med dom rena.

Vad tycker ni, blev det fint? Hur förvarar ni era penslar?

Kommentarer:

1 Frida:

sv: Tack ska du ha!



Smart idé där, superfint!:D

2 hanna ♥:

länkade dig i ett inlägg, kolla in om du känner för det ;)

3 Therese Skönhetsblogg:

Åh, fick precis en sån glasskål från jobbet men visste inte hur jag skulle använda den. Bra tips!

4 Kitty:

Sådär klurar jag på göra. Har en träställning idag från ikea som dels min borstväska står i, sen mina paletter och penslar. Men så klumpigt och tight. Såg det där på ikea och som du tror jag inte på sand.. klurar på ta röd sand för matcha sovrummet :)

5 Honi:

Frida: Visst är det fint! Lite mer dekorativt, och funkar utomordentligt som en fin förvaring till pennor till skrivbordet också :)

6 Honi:

Hanna: Kikade in, vad söt du är! :) Hoppas du får styr på naglarna!



Therese Skönhetsblogg: Ohh, vilken timing! Det var lättare än jag trodde, gäller bara att hitta ett fint dekorationsgrus :)



Kitty: Jag har ett brevställ till mina paletter (Tror det finns i mitt inlägg om sminkförvaring), supersnyggt och lätt att flytta runt. Såg att dom hade röd sand också, valde mellan den och den här lila men eftersom jag försöker införa lila tema i varenda rum i lägenheten så körde jag på det haha!

7 delinda:

va snyggt, måste också ta tag i borstarna :)

8 Nathalie:

ja visst ser den gosig ut:)

åh vad fint det blev!

9 Becca:

sv: TACK för din kommentar och din åsikt :D

en liten fråga...

Jo har du hört talas om filmen

"Hur många lingon finns det i världen"?? :D

10 eelsa :):

jo men det är det som är problemet.. jag sa att jag inte kunde idag till Maja sen så övertalade mina 2 andra kompisar mig att jag skulle följa med men jag sa: Men va taskigt mot Maja dåå?! :(

Och då sa dom att det var dom som övertalade mig ;) asso jag menade ju inte att säga nej till en och sen när med 2 andra -.-' hehe.. :P

11 Matilda/Sminklådan:

Jag har funderat på att göra sådär, men jag är rädd att stenarna sliter på mina penslar :P har du märkt nått sånt? Eller är de "mjuka" stenar?

12 kerstin:

Både fint och smart! Jag har bara två vanliga gamla pennburkar, inte alls lika fint :)

13 Emma:

Så fint det blev. Jag kan inte ha mina framme då kattskrället äter på dom.

14 Honi:

Delinda: Ja det ser hundra gånger finare ut på sminkbordet nu! :)



Nathalie: Tack!



Matilda: Dom är ju rundade så vad jag har märkt så sliter det inte på mina penslar iallafall, finns några som använder ris istället för att det ska bli "mjukare" för penslarna (Har även sett att några använder kaffebönor, av samma anledning). Så det finns ju många alternativ :)



Kerstin: Mina penslar stod i ett glas med en ko på tidigare! Helt klart en uppgradering haha :p



Emma: Mina små har blivit bannlysta från mitt Sminkbord, det tog lite träning(Med mig högt sägandes AH! varje gång dom gick upp där) men nu vågar dom sig inte upp där! Jätteskönt att dom vet att dom inte får vara där :D

15 Neutrogena coupons:

Sådär klurar jag på göra. Har en träställning idag från ikea som dels min borstväska står i, sen mina paletter och penslar. Men så klumpigt och tight.

16 Honi:

Neutrogena Coupons: Jag gillar denna lösning iallafall, men jag tror jag behöver en större vas snart! :) Ikea hade lite olika sorters grus också man kan variera sig.

Kommentera här: